Προβλέψεις του Αριστου για τον τουρισμο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Προβλέψεις του Αριστου για τον τουρισμο

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Απρ 2018, 15:56

Εγω το πρωι ανεβασα μια καραμπινατη ψευτια σας. Την ξανανεβαζω σαν παραδειγμα. Καθε μερα λετε πολλες. Και στο ελευθερο και εκει εξω. Σιγα μην τρεχουμε ομως να ψαχνουμε νηματα να τις βρουμε. Αυτο που κανετε εσεις δειχνει οτι στο ΤΩΡΑ που ειναι φρεσκα τα κουλουρια δεν εχετε τα κοτσια να μας αντιμετωπισετε επι ισοις οροις και πρεπει να ψαχνετε πριν απο χρονια τι ελεγε ο Αριστος η ο Τσιπρας.

Αυτα γραφτηκαν την ανοιξη του 2016. Σιγα μην ανοιγουμε νηματα για καθε ψευτια που λετε. Θα ειχε πεσει ο σερβερ.

Εικόνα
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Απρ 2018, 15:58

Συντασσαν λεει τα νουμερα το προγραμμα των πρωτων 100 ημερων του Κουλη.... :LoL: :LoL: :LoL:

Δεν ακουγαν τον Αριστο που ελεγε οτι δεν θα γινουν εκλογες για να μην χαλανε τζαμπα λεφτα για ψευτικους εκλογικους αιφνιδιασμους;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 30 Απρ 2018, 16:03

Αρίστος έγραψε:Εγω το πρωι ανεβασα μια καραμπινατη ψευτια σας. Την ξανανεβαζω σαν παραδειγμα. Καθε μερα λετε πολλες. Και στο ελευθερο και εκει εξω. Σιγα μην τρεχουμε ομως να ψαχνουμε νηματα να τις βρουμε. Αυτο που κανετε εσεις δειχνει οτι στο ΤΩΡΑ που ειναι φρεσκα τα κουλουρια δεν εχετε τα κοτσια να μας αντιμετωπισετε επι ισοις οροις και πρεπει να ψαχνετε πριν απο χρονια τι ελεγε ο Αριστος η ο Τσιπρας.

Αυτα γραφτηκαν την ανοιξη του 2016. Σιγα μην ανοιγουμε νηματα για καθε ψευτια που λετε. Θα ειχε πεσει ο σερβερ.

Εικόνα

Αν εχεις να επισημανεις καποιο ψεμμα που εχω γραψει θα σε παρακαλουσα να το αναφερεις με link για να δουμε αν εχεις δικιο
Σε καθε αλλη πέριπτωση θα ηθελα να μην με συμπεριλαμβανεις σε σχολια σου για αλλους με το στυλ γραψατε-ειπατε κτλ κτλ
Ενας ειμαι σε προκαλω οτι εχεις για εμενα να το ανεβασεις

Τωρα δικαιουμαι να κανω ενα τσιγαρο μετα απο οτι παιχτηκε στο νημα αυτο :giggle02:
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Απρ 2018, 17:10

Ακόμα μια φορά δικαιώνεται ο Αρίστος, στα μάτια όλων όσων προσπερνούν τις λεπτομέρειες, και στέκονται στο πασιφανές ότι ο τουρισμός, επί κυβέρνησης Τσίπρα, είναι αυτός που θα μας βγάλει από το τέλμα που μας έριξαν οι κυβερνήσεις της προηγούμενης εικοσαετίας. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για άφεση αμαρτιών των ενόχων.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Μάιος 2018, 21:05

να πιστεψω τον ραν πλαν; ή να διαβασω ολοκληρο το νημα;

ειμαι μοιρασμενος ..
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Μάιος 2018, 21:20

4 σελιδουλες ειναι ρε
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 01 Μάιος 2018, 21:42

Ο τουρισμός έχει ανέβει γιατί έκλεισαν όλες οι γειτονικές χώρες, Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης και όχι επειδή ο Σύριζα έκανε κάποια ιδιαίτερη πολιτική στον τουρισμό (ούτε οι ίδιοι δεν το ισχυρίζονται αυτό).
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Μάιος 2018, 21:58

nemo έγραψε:να πιστεψω τον ραν πλαν; ή να διαβασω ολοκληρο το νημα;

ειμαι μοιρασμενος ..

Εμένα να πιστέψεις. Ο ΓΓ είναι νδ ο Αρίστος συριζανέλ και εγώ ΚΚΕ. Ποιος από τους τρεις δικαιούται τον τίτλο του αντικειμενικού κριτή σε ό,τι αφορά τον τουρισμό; :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μάιος 2018, 22:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:να πιστεψω τον ραν πλαν; ή να διαβασω ολοκληρο το νημα;

ειμαι μοιρασμενος ..

Εμένα να πιστέψεις. Ο ΓΓ είναι νδ ο Αρίστος συριζανέλ και εγώ ΚΚΕ. Ποιος από τους τρεις δικαιούται τον τίτλο του αντικειμενικού κριτή σε ό,τι αφορά τον τουρισμό; :D :fico:

Και ο ΓΓ ΣΥΡΙΖΑ ψηφισε :D :whistle:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Μάιος 2018, 22:12

Ναι θυμαμαι που πλημμυριζαμε τουριστες απο Σοβιετικη Ενωση και Ανατολικη Γερμανια
Κομμουνισμος και τουρισμος πανε πακετο

Αρε μου θυμησες μεγαλες στιγμες στο Καλαμιτσι το Πλατανιτσι το Κριαριτσι to Mεταγγιτσι και τα Βρασταμα
Παντου κυματιζε το σφυροδρεπανο :D
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”