Στηρίζουμε πατέρα Κλεομένη

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Στηρίζουμε πατέρα Κλεομένη

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 18 Οκτ 2017, 13:26

Admin έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Καμία εξουσία δεν έχει κανένας ιερέας, ιδίως σε βιαιοπραγίες.
Εφόσον μου επιτεθεί ιερέας, έχω δικαίωμα να τον σπάσω στο ξύλο, διότι βρίσκομαι σε νόμιμη άμυνα.

Στο Ελληνικό Κράτος όμως έχει.

Κοίτα, συμφωνώ ότι ζούμε στο εβραικό κράτος και αυτό είναι μια τεράστια και απερίγραπτη ντροπή για όλους τους Έλληνες. Γιατί εγκαθιδρύθηκε χωρίς μάχη και κατάκτηση διά των όπλων αλλά με την...συγκατάθεση του ελληνικού λαού!!!

Όμως μάθε ότι σήμερα ο Πάτερ Κλεομένης στην Θεσσαλονίκη ανάβει το μπαρούτι της εξέγερσης και εγκαινιάζει την νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2017.

ΥΓ
Στείλε το βίντεο με τον παπά που βαράει με μαγκούρα. Καλά τους έκανε, οι μτΙ είναι εβραιόδουλοι και ανθέλληνες απατεώνες. Πληρωμένοι των εβραίων.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 18 Οκτ 2017, 14:09

Χρίστος Έλ έγραψε:
Admin έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Καμία εξουσία δεν έχει κανένας ιερέας, ιδίως σε βιαιοπραγίες.
Εφόσον μου επιτεθεί ιερέας, έχω δικαίωμα να τον σπάσω στο ξύλο, διότι βρίσκομαι σε νόμιμη άμυνα.

Στο Ελληνικό Κράτος όμως έχει.

Κοίτα, συμφωνώ ότι ζούμε στο εβραικό κράτος και αυτό είναι μια τεράστια και απερίγραπτη ντροπή για όλους τους Έλληνες. Γιατί εγκαθιδρύθηκε χωρίς μάχη και κατάκτηση διά των όπλων αλλά με την...συγκατάθεση του ελληνικού λαού!!!

Όμως μάθε ότι σήμερα ο Πάτερ Κλεομένης στην Θεσσαλονίκη ανάβει το μπαρούτι της εξέγερσης και εγκαινιάζει την νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2017.

ΥΓ
Στείλε το βίντεο με τον παπά που βαράει με μαγκούρα. Καλά τους έκανε, οι μτΙ είναι εβραιόδουλοι και ανθέλληνες απατεώνες. Πληρωμένοι των εβραίων.

Ώπα, μισό. Πρωτίστως να ξεκαθαρίσουμε πως έχεις την Εβραϊλα στο αίμα σου. Διότι ακολουθείς μια θρησκεία που είναι ξενόφερτη. Οπότε μη μας τα πρήζεις. Στο σημείο αυτό ξεκαθαρίζω και ξεμπερδεύω με τις μαλακίες που τυχόν γραφούν. Ανεξιθρησκεία έχουμε, απλά μη μας τα κάνετε διαρκώς τσουρέκια με τα ''μεγαλεπίβολα' σχέδιά σας. Δεν παίζει να βρείτε υποστηρικτές.
Συνεχίζεις να κατηγορείς κατ'εξακολούθηση εμένα και άλλους, ως σατανιασμένους και ακάθαρτους, διότι δεν έχουμε σχέση με τα ειωθότα του δικού σου μυαλού.Όμορφα. Τί σε κάνει να πιστεύεις πως θα ασχοληθούμε με κάποιον καραγκιόζη που βαράει με τη μαγκούρα το τίποτα; Πόσοι τον ακολουθείτε; Δέκα; Είκοσι; Για τα μπάζα είστε.
Δευτερευόντως, η Πατρώα Θρησκεία των Ελλήνων ,είναι άλλη. Αλλά, ας το προσπεράσουμε κι αυτό.
Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να κατηγορείς εμένα, που εν τω μεταξύ, έχω την ικανότητα να συζητήσω με όλο τον κόσμο;
Ταλιμπάν δε γουστάρω. Κι εσύ είσαι ένας από δαύτους. Δεν έχεις καμία, μα καμία διαφορά από τους τζιχαντιστές.'Οσο για το Ισλάμ, το γράφω στ'@@ μου όπως κι εσάς. Πες. Τί θέλεις να ποστάρω κατακαημένε; Σιγά που θα φοβηθώ.
Αν ο παπάς σου γουστάρει να βαράει, πες του χαιρετίσματα και πως εγώ προσωπικά, θα τον έστελνα στα επείγοντα έτσι και τολμούσε να με ακουμπήσει. Νομότυπα. Διότι εγώ, θα ήμουν όντως νομότυπη. Αυτός θα πάγαινε πίσω απ'της φυλάκας τα σίδερα, επειδή καποιοι θεώρησαν πρέπον να μην τον χώσουν στο ΨΝΑ.
Ευλόγησον.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 18 Οκτ 2017, 17:13

'
Ταλιμπάνε, πες αλεύρι! :D

charlie-hebdo-une-14309_w1000.jpg

Εικόνα
Εικόνα
:D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 18 Οκτ 2017, 17:26

Πουθενά δεν αναφερθήκαμε προσωπικά σε εσένα. Εσύ χώνεσαι προσωπικά για κάποιον λόγο.

Ο Πάτερ είπαμε θα δείρει όλους τους εχθρούς της Ελλάδας.

Εσύ σαν ελληνίδα που λες ότι είσαι ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ και τολμάς να τσαμπουκαλεύεσαι λέγοντας ότι θα στείλεις τον Πάτερ στο κατ;

Μήπως είσαι εβραία και δεν μας το λες. Αν είσαι εβραία μάζεψε τα μπογαλάκια σου και δρόμο τώρα από την Ελλάδα <<ελληνίδα>> μου. Αλλιώς αν είσαι Ελληνίδα κάνε το καθήκον σου συμμαχόντας με τους Έλληνες.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 18 Οκτ 2017, 19:31

Ταλιμπάνος Έλ έγραψε:Πουθενά δεν αναφερθήκαμε προσωπικά σε εσένα. Εσύ χώνεσαι προσωπικά για κάποιον λόγο.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 18 Οκτ 2017, 19:38

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 18 Οκτ 2017, 20:00

Εσύ την Βίβλο σατυρίζεις που δεχόμαστε εμείς οι Χριστιανοί Έλληνες.

Αυτό που είχα στο νου μου ήταν να σατυρίσεις αν τολμούσες εβραιόσκυλα της Ιουδαικής Θρησκείας. Καπελάκια, συναγωγές, ταλμούδια, μπαφομέτια, σιχαμενοκαμπάλια και τέτοια.

Ο Μωύσης και ο Αβραάμ είναι άγιοι της χριστιανικής θρησκείας μας.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 18 Οκτ 2017, 20:33

17 Οκτωβρίου 2017
Αν ο πατήρ Κλεομένης είχε οπαδική εκπομπή.
ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΑΩ.

Εικόνα
Δημήτρης Χριστοφορίδης

Ο μέγιστος Πατήρ Κλεομένης με έχει στοιχειώσει. Είναι τόσο παθιασμένος και άρρωστος με την ομάδα του θρησκεία του, που άνετα τον φαντάζομαι να έχει δική του οπαδική εκπομπή.

Το μαγευτικό ΑΝΤΕ ΠΑΝΑΓΕΙΑ!
Στα γραφικά, ο Τιμολέων Κουκούτσης

Δείτε 6 υπέροχα gif-άκια:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
http://provocateur.gr/manners/15122/an- ... kh-ekpomph
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 18 Οκτ 2017, 20:34

2 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 18 Οκτ 2017, 20:37

Χρίστος Έλ έγραψε:Πουθενά δεν αναφερθήκαμε προσωπικά σε εσένα. Εσύ χώνεσαι προσωπικά για κάποιον λόγο.

Ο Πάτερ είπαμε θα δείρει όλους τους εχθρούς της Ελλάδας.

Εσύ σαν ελληνίδα που λες ότι είσαι ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ και τολμάς να τσαμπουκαλεύεσαι λέγοντας ότι θα στείλεις τον Πάτερ στο κατ;

Μήπως είσαι εβραία και δεν μας το λες. Αν είσαι εβραία μάζεψε τα μπογαλάκια σου και δρόμο τώρα από την Ελλάδα <<ελληνίδα>> μου. Αλλιώς αν είσαι Ελληνίδα κάνε το καθήκον σου συμμαχόντας με τους Έλληνες.

Αναφέρθηκες στο πρόσωπό μου, κανονικά. Με αποκάλεσες με χίλια μύρια κοσμητικά, όπως πράττεις εξάλλου και με όσους δεν συμφωνούν με τα λεγόμενά σου.
Ο πάτερ σου, να πάρει τη μαγκούρα του και να τη βάλει στα σκέλια του.
Σαφώς και είμαι Ελληνίδα και δεν γουστάρω να βλέπω την κατάντια μερικών γραφικών που νομίζουν πως θα βγάλουν τον τόπο απ'το βούρκο. Δεν έχετε τα εχέγγυα ρε παιδί μου. Ένα μάτσο μπαγλαμάδες είστε.
Επιπροσθέτως, εννοείται πως τολμάω, δεν κατάλαβα. Ποιός είναι ο κλαπαύτης που θα με απειλήσει με ξυλίκι; Θα του σκίσω νομότυπα τα βάρδουλα. Τί είπες τώρα..
Την συνομωσιολογία σου, βάλτην εκεί που ξέρεις. Διότι αν εγώ μπινελικώνω, ο δικός σου οχετός και το μίσος σου για τους συνέλληνές σου, είναι τιτανοτεράστιο.
Πρόσεχε διπλά το λοιπόν, όταν απευθύνεσαι σε μένα. Εντάξει παπαράκο ταλιμπάνε;
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”