μλκ του διαδοχου και χιλιαδων αλλων βληματων οσο συχνα πλενουμε χερια προσωπο κλπ
τοσο πολυ εξασθενουμε τον οργανισμο μας αυτο φυσικα εχει σχεση με το περιβαλλον που ζουμε
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:δεν νομιζω να το εχω σκεφτει ετσι οπως το παρουσιαζεις και σου δινω ενα ποντο
εμ σαν γιορτη της δημοκρατιας δεν ξερω αν το εχουμε αναγκη εμεις οι απλοι λαοτζικοι
και στο νου μου ερχονται εικονες με ρακενδυτους να κρατουν σημαιες φωναζοντας ζητω η δημοκραια
μεχρι και ακολουθοι πηγαν με τον τσιπρα ξεχνωντας τα παντα
δεν θελω να εχω καμια σχεση με τετοιους ανθρωπους και με τετοια νοηματα
Νομίζω ότι τα γεγονότα του πολυτεχνείου αδικούνται έως και απομυθοποιούνται από πολλούς σήμερα γιατί κρίνουν όντας απογοητευμένοι από τις σημερινές συνθήκες και από πρόσωπα που τα έχουν ταυτίσει με κόμματα του μαύρου παρελθόντος πχ Δαμανάκη, Λαλιώτης κτλ.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως όλο αυτό το ανώνυμο πλήθος (νέων ανθρώπων, φοιτητών και απλών πολιτών) που έλαβε μέρος στην εξέγερση του πολυτεχνείου ενάντια σε ένα στρατιωτικό καθεστώς και προς τιμή αυτών γιορτάζουμε την επέτειο του πολυτεχνείου και του νοήματος που αυτό που πρεσβεύει και φυσικά το νόημα αυτό μας αφορά όλους ειδικά εμείς που είμαστε ο απλός λαουτζίκος.
οχι το εχω σκεφτει πολυ απο χτες διαφωνω οριζοντιως και καθετως και αμα το σκεφτεις και εσυ θα δεις οτι εχω δικιο
με την σκεψη που εχω για σενα απο την φιλοσοφια
δεν χρειαζομαστε καμια γιορτη της λεγομενης δημοκρατιας και ειδικα του πολυτεχνειου
θα δεις οτι με τον καιρο θα καταργηθει γιατι απλα ειναι ενα σκιάχτρο που το χρησιμοποιηουν για ευνοητους λογους
δεν πρεπει να γιορταζουμε κατι που το θεωρουμε αυτονοητο Οταν θα το στατησουμε αυτο τοτε ισως θα μαθουμε να λειτουργουμε και την δημοκρατια με σωστους ορους
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:μλκ του διαδοχου και χιλιαδων αλλων βληματων οσο συχνα πλενουμε χερια προσωπο κλπ
τοσο πολυ εξασθενουμε τον οργανισμο μας αυτο φυσικα εχει σχεση με το περιβαλλον που ζουμε
Πέστα ρε. Αυτοί εδώ μέσα θέλουν να μας κάνουν σαν κάτι φλώρους που πλένουν τα χέρια τους μετά το κατούρημα.
Εμείς ρε είχαμε παππούδες που δεν άλλαζαν σώβρακο αν δε στεκόταν όρθιο και για να αλλάξουν κάλτσες μούλιαζαν στην αλισίβα τα πόδια τους, μαζί με τις κάλτσες μέχρι να ξεκολλήσουν, πέντε ώρες.
Και πλένονταν κάθε Πάσχα που έστρωνε ο καιρός και που τη σφύριζαν στις γριές τους χωρίς ντους και φρεσκαρίσματα με λακτασίντ και δεν έπαθαν ποτέ τίποτα.
Αυτοί ήταν άντρες ρε και όχι οι σημερινοί, που υποχρεώνουν τη γκόμενα να του της πιάνει με χαρτομάντηλο και παθαίνουν αναφυλακτικό σοκ αν δεν έχει κάνει γαργάρες με μπεταντίν πριν τους πάρει πίπα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:μλκ του διαδοχου και χιλιαδων αλλων βληματων οσο συχνα πλενουμε χερια προσωπο κλπ
Κανεις μπανιο καθε Πασχα και Χριστουγεννα ε?
.gif)
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:...σαν κάτι φλώρους που πλένουν τα χέρια τους μετά το κατούρημα...
Να σέβεστε το πέος σας και να τα πλένετε και πριν το κατούρημα

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

itteithe έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:...σαν κάτι φλώρους που πλένουν τα χέρια τους μετά το κατούρημα...
Ναι ρε, άλλη δουλειά δε θα κάνουμε όλη μέρα.
Είναι δυνατόν να αλλάζεις σώβρακο στο τέλος της βδομάδας και να μη ζέχνει κατουρίλα;
Χάνεις την αντρική σου υπόσταση εφαρμόζοντας τέτοιες φλώρικες πρακτικές και δε θα σου φταίει κανένας αν δεν μπορείς να χτυπήσεις γκόμενα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
vallon
- Supreme poster

itteithe έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:...σαν κάτι φλώρους που πλένουν τα χέρια τους μετά το κατούρημα...
Να πως ξεχωρίζει ο Hardware μηχανικός απο τον Software...
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

αρχίσατε πάλι τις διαστρεβλωσεις των νοηματων ;ε!!! οταν ζουμε σε αποστειρωμενο περιβαλλον
και ξαφνικα βγουμε εξω στην φυση θα κολλησουμε ολες τις αρρωστιες με αυτην την εννοια το ειπα
με το κρυολογημα πρεπει να φυσας την μυτη παντα με καθαρο χαρτι και να το εξαφανιζεις απο τον χωρο
γριπη εχει να με πιασει πολλα πολλα χρονια με το που ερχεται και το νιωσω κρεμμυδι και πεταμα ολα απο τον χωρο
σε τρεις ωρες εξαφανιζω ολα τα συμπτωματα
και ξαφνικα βγουμε εξω στην φυση θα κολλησουμε ολες τις αρρωστιες με αυτην την εννοια το ειπα
με το κρυολογημα πρεπει να φυσας την μυτη παντα με καθαρο χαρτι και να το εξαφανιζεις απο τον χωρο
γριπη εχει να με πιασει πολλα πολλα χρονια με το που ερχεται και το νιωσω κρεμμυδι και πεταμα ολα απο τον χωρο
σε τρεις ωρες εξαφανιζω ολα τα συμπτωματα
0 .
-
nemo
- Supreme poster

σημερα λενε οτι ειναι η γιορτη του ΑΝΔΡΑ και εχω δωσει εντολη για σπεσιαλ δειπνο συνοδευομενο με καλο κρασι
κερια κλπ και με μπανιο με αλατα και ολα αυτα χωρις να ακουσω ενα κιχ παρα μονο μια φραση το :μαλιστα αφεντη :!
αν δεν το εχουμε και αυτο μια φορα τον χρονο τοτε δεν αξιζουμε μια.gif)
κερια κλπ και με μπανιο με αλατα και ολα αυτα χωρις να ακουσω ενα κιχ παρα μονο μια φραση το :μαλιστα αφεντη :!
αν δεν το εχουμε και αυτο μια φορα τον χρονο τοτε δεν αξιζουμε μια
.gif)
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Τυχερός είσαι, εγώ έφαγα φακές και θα πάω να μαζέψω ελιές.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium