τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Νοέμ 2019, 18:40

nemo έγραψε:σημερα λενε οτι ειναι η γιορτη του ΑΝΔΡΑ και εχω δωσει εντολη για σπεσιαλ δειπνο συνοδευομενο με καλο κρασι
κερια κλπ και με μπανιο με αλατα και ολα αυτα χωρις να ακουσω ενα κιχ παρα μονο μια φραση το :μαλιστα αφεντη :!

αν δεν το εχουμε και αυτο μια φορα τον χρονο τοτε δεν αξιζουμε μια :laugh1:

Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε; Μόνο μια φορά το χρόνο σε αφήνει να το παίζεις αφέντης; Τις υπόλοιπες σε στέλνει για ύπνο στο σκυλόσπιτο;
Εδώ ρε στην Καλαμάτα όταν γυρίζουμε σπίτι βήχουμε από δυο τετράγωνα μακριά και κατουριούνται πάνω τους.
Κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι το κάνουμε για να προλάβει να διώξει το γκόμενο.
Μαλακίες των Πατρινών, γιατί δεν έχει υπάρξει ιστορικό προηγούμενο Καλαματιανός να φάει κέρατο.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Νοέμ 2019, 20:34

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Δεν το παθαίνεις απο το κρύο, το κολλάς. Αν θες να μην κρυολογείς ποτέ, πάντα πλύσιμο των χεριών πριν πιάσεις κάτι που θα βάλεις στο στόμα σου και στα ενδιάμεσα να μην τρίβεις τα μάτια και να μην πιάνεις τα χείλη σου.

Άλλο πρόβλημα είναι αν έχεις κάποιον άρρωστο στο ίδιο δωμάτιο, στο σπίτι ή στην δουλειά. Εκεί χρειάζεται να φοράς χειρουργική μάσκα.

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω, δεν πρόκειται να αρρωστήσεις ποτέ ξανά. Προσωπικά, έχω αρρωστήσει 3-4 φορές τα τελευταία 15 χρόνια.

Δεν νομιζω να υπαρχει ιος του κρυολογηματος. Ιος της γριπης υπαρχει.

Το κοινό κρυολόγημα, γνωστό και ως ρινοφαρυγγίτιδα, οξεία ρινοφαρυγγίτιδα
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Νοέμ 2019, 20:37

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:μλκ του διαδοχου και χιλιαδων αλλων βληματων οσο συχνα πλενουμε χερια προσωπο κλπ
τοσο πολυ εξασθενουμε τον οργανισμο μας αυτο φυσικα εχει σχεση με το περιβαλλον που ζουμε

Κανεις μπανιο καθε Πασχα και Χριστουγεννα ε? :laugh1:

Αφήνουν κρούστα-κέλυφος για προστασία.

Άνθρωποι που δεν πλένουν τα χέρια τους μετά την τουαλέτα, πριν πιάσουν φαγητό, και δεν κάνουν ντούς καθημερινά, χρειάζονται επιμέλεια απο κοινωνικούς λειτουργούς και το υγειονομικό.
0 .
Ich bereue nichts

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 19 Νοέμ 2019, 22:45

Να ξαναπαμε ηταν ομορφα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2019, 11:06

Πέθανε ο στιχουργός του μπήκαν στην πόλη οι οχτροί αφού είχε προηγηθει κατά πολλά χρόνια την εποχή του

σημερα υπαρχουν αλλου ειδους ανθρωποι δεν βλεπουν δεν ακουν τιποτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Νοέμ 2019, 11:11

Προέλλην έγραψε:
Άνθρωποι που δεν πλένουν τα χέρια τους μετά την τουαλέτα, πριν πιάσουν φαγητό, και δεν κάνουν ντούς καθημερινά, χρειάζονται επιμέλεια απο κοινωνικούς λειτουργούς και το υγειονομικό.

Άσε ρε, με πήρες στο λαιμό σου. Είπα να γίνω κι εγώ πολιτισμένος σαν τους Βόρειους που πλένουν τα χέρια τους πριν και μετά το κατούρημα και έπαθα ίωση με τη μία. Χτες έπλυνα χέρια κατούρησα και τα ξαναέπλυνα και σε δυο ώρες με πιάνουν κάτι σύγκρυα, κάτι κομάρες, ζαλάδες και βήχας που με ξεκώλιασαν.
Χρόνια είχα να αρρωστήσω και δεν μπορώ παρά να το αποδώσω στο σχολαστικό πλύσιμο των χεριών και όχι σε σύμπτωση. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2019, 11:51

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

Άσε ρε, με πήρες στο λαιμό σου. Είπα να γίνω κι εγώ πολιτισμένος σαν τους Βόρειους που πλένουν τα χέρια τους πριν και μετά το κατούρημα και έπαθα ίωση με τη μία. Χτες έπλυνα χέρια κατούρησα και τα ξαναέπλυνα και σε δυο ώρες με πιάνουν κάτι σύγκρυα, κάτι κομάρες, ζαλάδες και βήχας που με ξεκώλιασαν.
Χρόνια είχα να αρρωστήσω και δεν μπορώ παρά να το αποδώσω στο σχολαστικό πλύσιμο των χεριών και όχι σε σύμπτωση. :fico:

τι εννοει μετα την τουαλετα; .. και δεν ξεχνω το τυπο που μια φορα τον πηραμε μαζι σε τριήμερη αναβαση
και την δευτερη μερα γεμισε με εξανθηματα ο κωλος του και το σωμα του γιατι λεει δεν εκανε μπανιο :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Νοέμ 2019, 20:47

Mαγκιά η απλυσιά. Ειδικά να έχει γλιτζώσει το μαλλί, και μπορείς να το κολλάς με βρεγμένη τσατσάρα. Εξάλλου, ο άνδρας ο σωστός πρέπει να έχει και μερικά γραμμάτια τυρί κάτω απο το πετσάκι. Σώβρακο, πάντα μαύρο, για να μην φαίνεται ο καφέ λεκές πίσω και ο κίτρινος μπροστά.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Νοέμ 2019, 21:27

Τα κοροιδευουμε εμεις, αλλα για τους ανω των 60 κατι τετοια ειναι κανονας.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2019, 21:38

Προέλλην έγραψε:Mαγκιά η απλυσιά. Ειδικά να έχει γλιτζώσει το μαλλί, και μπορείς να το κολλάς με βρεγμένη τσατσάρα. Εξάλλου, ο άνδρας ο σωστός πρέπει να έχει και μερικά γραμμάτια τυρί κάτω απο το πετσάκι. Σώβρακο, πάντα μαύρο, για να μην φαίνεται ο καφέ λεκές πίσω και ο κίτρινος μπροστά.

eiσαι σκετα παπαρας και δεν εχεις ιδεα γιατι πραγμα μιλαω - υπαρχουν σωματα και σωματα
αλλα που και καθε μερα μπανιο μια και δυο φορες να κανουν παντα βρωμανε και αλλα σωματα δεν μυριζουν
οσο και να ιδρωσουν εχει σχεση μαλλον με τις τροφες που καταναλωνουμε και ισως στο DNA
αντε να σε παρω εγω το φθινοπωρο για μια αναβαση μακρια απο τον πολιτισμο υπνο σε σκηνη και νερο
απο τις πηγες -που και γιατι θα κανεις μπανιο; και αντε να αλλαξουμε ενα σωβρακο και αυτο στην αναγκη
αν μας ξεφυγουν ρε παπαρα διαδοχε εχεις κανει ποτε επιβιωση ; τι θα πεις- εγω θελω να πλενω τα χερια μου
καθε φορα που πιανω το τσουτσουνι; και τι εχει το τσουτσουνι ωστε να χρειαζονται τα χερια απολυμανση; :madwoman:
για πες
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”