τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Adminović έγραψε:nemo έγραψε:
στολιστε τωρα που μπορειτε ακομη!- γιατι του χρονου ισως απαγορευθουν
Σου έχω έτοιμη λύση σε περίπτωση που οι αριστεράντζες της ΝΔ προβουν σε απαγορευσεις.
Τί δίνεις να σου την αποκαλύψω;
το ενα νεφρο μου

0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

η πρωτη τζουρα του καφε και η πρωτη ρουφηξια του καπνου
και ολα χυμα ....
και ολα χυμα ....
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:Adminović έγραψε:
Σου έχω έτοιμη λύση σε περίπτωση που οι αριστεράντζες της ΝΔ προβουν σε απαγορευσεις.
Τί δίνεις να σου την αποκαλύψω;
το ενα νεφρο μου
Deal!
Άκου τώρα το σχέδιο:
1. Νοικιάζετε εσύ και οι φίλοι σου 2 σκάφη (το ένα τουλάχιστον όχι με ελληνική σημαία και ούτε χώρας της ΕΕ - πχ με τουρκική σημαία). Αν είστε πολλοί -και δεδομένου ότι δεν είναι καλοκαιρινή σεζόν-, θα έρθει φτηνά στον καθένα.
2. Κανονίζετε το ένα σκάφος να είναι κάπου στην Ελλάδα (όπου και θα γίνει η επιβίβαση) και το άλλο (με την ξένη σημαία) στα τουρκικά παράλια φορτωμένο με τσιγάρα, πούρα, ποτά, αρνιά, κοντοσούβλια, κοκορέτσια, γαλοπούλες, ψησταριά με κάρβουνα, δέντρο, λαμπιόνια, μπαλίτσες, σκούφους Άγιου Βασίλη κι όλα τα σχετικά αξεσουάρ, μεγάφωνα να παίζουν το Santa Claus is coming to town, το Santa baby, το Last Christmas κλπ (αν θέλετε και τίποτα γκόμενες, κι αυτό κανονίζεται).
3. Μπαίνετε εσείς στο ένα σκάφος που θα είναι στην Ελλάδα και συνεννοούνται οι καπετάνιοι των δύο σκαφών να συναντηθούν κάπου στα διεθνή ύδατα στο Αιγαίο.
4. Περνάτε από το ένα σκάφος στο άλλο (αυτό με την ξένη σημαία) και αρχίζετε τις ρουφηξιές από τα τσιγάρα και τα πούρα, τις τσίκνες, το στόλισμα του δέντρου κι όλα τα σχετικά.
5. Αφού φχαριστηθείτε τις τζούρες σας, τα δέντρα και τα λαμπιόνια, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τις τσίκνες σας κλπ, πάτε πάλι πίσω στο άλλο σκάφος και σας επιστρέφει στη βάση σας.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

θελω να ανεβασω βιντεο και δεν μπορω γμτ μου
0 .
-
nemo
- Supreme poster

σε ολους και σε ολες

1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:θελω να ανεβασω βιντεο και δεν μπορω γμτ μου
Αμάν ρε παπάρα, εκατό φορές σου έχουμε πει τον τρόπο.
Πες τώρα κανα γιατροσόφι από το χωριό σου για το κρύωμα γιατί αυτά που κάνουμε στο δικό μου αυτή τη φορά δεν πιάνουν.
Και αν δε δουλέψουν και τα δικά σου θα βεβαιωθώ ότι είμαι ματιασμένος και θα το αντιμετωπίσω με την κλασική μέθοδο ξεματιάσματος που ακολουθούμε εδώ και 1500 χρόνια στο χωριό μου.
Κατά τα άλλα σκέφτομαι ότι πρέπει σε λίγο να σηκωθώ να κλείσω τις κότες και να βάλω τη γίδα στο κατώι γιατί ξυρίζει σήμερα το γαμώκρυο.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:θελω να ανεβασω βιντεο και δεν μπορω γμτ μου
Πες τώρα κανα γιατροσόφι από το χωριό σου για το κρύωμα γιατί αυτά που κάνουμε στο δικό μου αυτή τη φορά δεν πιάνουν.
Και αν δε δουλέψουν και τα δικά σου θα βεβαιωθώ ότι είμαι ματιασμένος και θα το αντιμετωπίσω με την κλασική μέθοδο ξεματιάσματος που ακολουθούμε εδώ και 1500 χρόνια στο χωριό μου.![]()
Κατά τα άλλα σκέφτομαι ότι πρέπει σε λίγο να σηκωθώ να κλείσω τις κότες και να βάλω τη γίδα στο κατώι γιατί ξυρίζει σήμερα το γαμώκρυο.
https://www.amazon.com/Solgar-Wild-Oreg ... B000Z97B9E
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Adminović έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Και αν δε δουλέψουν και τα δικά σου θα βεβαιωθώ ότι είμαι ματιασμένος και θα το αντιμετωπίσω με την κλασική μέθοδο ξεματιάσματος που ακολουθούμε εδώ και 1500 χρόνια στο χωριό μου.![]()
https://www.amazon.com/Solgar-Wild-Oreg ... B000Z97B9E
Ρε ήπια και ορεγκάνο και τσαγεγκάνο και χαμομηλογκάνο και όλα τα εις -γκάνο. Μόνο κοφτές βεντούζες δεν έριξα.
Δε βλέπω άλλη λύση πέρα από αυτή του ξεματιάσματος με αλάτι ή νερό και λάδι.
Α ναι, σταυρώθηκα και με ευχέλαιο αλλά παπάρια μάντολες σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα του.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

.gif)