Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Φεβ 2019, 21:42

Αγις έγραψε:''Σχεσεις'' παράλληλες μικρου χρονου κ δεν με απασχολουσε τπτ.

Δεν ειναι πρακτικο για τον μεσο αντρα αυτο. Μαγκια σου που το καταφερες ομως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 26 Φεβ 2019, 23:04

Λαχουρένιος έγραψε:
Αγις έγραψε:''Σχεσεις'' παράλληλες μικρου χρονου κ δεν με απασχολουσε τπτ.

Δεν ειναι πρακτικο για τον μεσο αντρα αυτο. Μαγκια σου που το καταφερες ομως.

Σιγά την μαγκια - το αντίθετο μου ηταν πάντα αδιανοητο κ ακατόρθωτο δλδ αυτο που αποκαλειται αποκλειστικη κ ''σχεση '' και που ουσιαστικά οπως εχει τυποποιηθεί είναι γάμος χωρίς στεφάνι και τρομακτικά πνιγηρό - ευνουχιστικο.
Το ωραιο είναι οτι τα κορίτσια διαχρονικα με θεωρούν χρήσιμο κ με θέλουν σαν υποπλοίαρχο που κάνει τη βάρδια του . :D
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Φεβ 2019, 23:33

Αγι επειδη σε διαβαζω χρονια, μια απορια εχω.

Φανταζομαι θα εισαι 35-40, δηλαδη εχεις ζησει τη μιση ζωη σου.

Απο οσες εχεις παει δεν βρεθηκε καμια να σου ξυπνησει καποια αισθηματα;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 26 Φεβ 2019, 23:54

Αρίστος έγραψε:Αγι επειδη σε διαβαζω χρονια, μια απορια εχω.

Φανταζομαι θα εισαι 35-40, δηλαδη εχεις ζησει τη μιση ζωη σου.

Απο οσες εχεις παει δεν βρεθηκε καμια να σου ξυπνησει καποια αισθηματα;

.

Τις λάτρεψα ολες κ με συγκλονιζαν - δεν μπορω να δω ερωτικά -σεξουαλικά καποια που δεν με συναρπάζει η δεν μου ταιριάζει - την απολαμβανω κ σαν παρεα - συντροφια.

* Απο 18 - 40+ εζησα μόνος χωρις σταθερες σχεσεις.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 27 Φεβ 2019, 00:44

Αγις έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Σιγά το δίλημμα. Κρατάς τα πράγματα ως έχουν. Πρωτάρης είσαι;
Με προσοχή όμως να μη σε πάρει χαμπάρι η παράνομη, γιατί οι παράνομες μπορεί τον άντρα τους να τον έχουν κάνει τάρανδο άνευ τύψεων, και να βρίσκει ο έρμος στα μπαλκόνια του τρίτου με τα κέρατα, αν φάνε όμως κέρατο από το γκόμενο το παίρνουν προσωπικά το ζήτημα με αποτέλεσμα ακραίες αντιδράσεις χοντροκωλισμού. :D
Αυτή είναι μια συμπεριφορική αντίφαση που αναλύω στη θεωρία μου περί χοντροκωλισμού αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να απαντήσω ως προς τα γενεσιουργά της αίτια. :fico:
Στο φινάλε αν σε πάρουν πρέφα κάνε την πάπια και παίξε το Πανταζής. Δλδ από 'δω η γυναίκα μου και από 'δω το αίσθημα μου.

Ωραίος.
Το ΄΄γιατι'' και τα ΄΄αίτια'' δεν εχουν ποτέ σημασια - αρκει η καταγραφη των γεγονότων για αντιμετρα.
Σημασια δεν εχει με ποσες πας αλλά το να πιστευει η καθε μια απο αυτες οτι ειναι η ΝΟ 1

Αυτές τις μαλακίες που λέτε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων για να το παίξετε κάποιοι με κάνουν να ρίχνω πολύ γέλιο.
Είναι μέχρι να μάθει κάτι η "νο1" και να τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα, σαν βρεγμένα κουτάβια.
Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμα ο "μάγκας", είτε άντρας είτε γυναίκα, που να μην τον έχουν ανακαλύψει έστω και μία φορά και να καταφέρνει με εξαιρετικό τρόπο την κάθε μια να πιστεύει ότι είναι το νο1.

Ρώτα τον ωραίο αν είναι να με διαψεύσει.

Όπως κατάλαβες λοιπόν Αρίστο, μάγκες και άσοι στο κέρατο δεν υπάρχουν, υπάρχει πάντα το ρίσκο να σε καταλάβει η άλλη, οπότε η απλά ρισκάρεις να τις κρατήσεις και τις 2, με ενδεχόμενο να σε καταλάβει κάποια, μέχρι να καταλήξεις με τη νέα γκόμενα ή λες την αλήθεια στην παράνομη και είσαι καλυμμένος από τη μια πλευρά αλλά και πάλι υπάρχει πιθανότητα να σε καταλάβει η άλλη ή επιλέγεις 1 από τις 2 και είσαι ήσυχος, σε καμία περίπτωση πάντως μη πιστέψεις ότι θα τις έχεις και τις 2 έτσι και όλα είναι στο χέρι σου.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Φεβ 2019, 00:48

Δεν γινεται να ανακαλυψουν, οτι γνωριζουν . :D
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 27 Φεβ 2019, 00:51

Αγις έγραψε:Δεν γινεται να ανακαλυψουν, οτι γνωριζουν . :D

Έτσι να δίνουμε όλες τις πληροφορίες, μην είστε παραπληροφόρηση.
Τσάμπα μάγκες!

Τώρα κατάλαβες Αρίστο;;;;;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Φεβ 2019, 00:57

Пэпи έγραψε:
Αγις έγραψε:Δεν γινεται να ανακαλυψουν, οτι γνωριζουν . :D

Έτσι να δίνουμε όλες τις πληροφορίες, μην είστε παραπληροφόρηση.
Τσάμπα μάγκες!

Τώρα κατάλαβες Αρίστο;;;;;

Τι να καταλάβει ;
Οτι δεν τους ειναι εμποδιο αν γνωριζουν οτι υπάρχουν κ αλλες ;
Σιγα την επτασφραγιστη γνωση.. :laugh1:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 27 Φεβ 2019, 00:58

Γελα τωρα που μπορεις...
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Φεβ 2019, 05:35

Пэпи έγραψε:
Όπως κατάλαβες λοιπόν Αρίστο, μάγκες και άσοι στο κέρατο δεν υπάρχουν, υπάρχει πάντα το ρίσκο να σε καταλάβει η άλλη, οπότε η απλά ρισκάρεις να τις κρατήσεις και τις 2, με ενδεχόμενο να σε καταλάβει κάποια, μέχρι να καταλήξεις με τη νέα γκόμενα ή λες την αλήθεια στην παράνομη και είσαι καλυμμένος από τη μια πλευρά αλλά και πάλι υπάρχει πιθανότητα να σε καταλάβει η άλλη ή επιλέγεις 1 από τις 2 και είσαι ήσυχος, σε καμία περίπτωση πάντως μη πιστέψεις ότι θα τις έχεις και τις 2 έτσι και όλα είναι στο χέρι σου.

Το τελευταιο ουτε το πιστευω, ουτε το θελω, μιλαμε λοιπον για μια αναγκαια μεταβατικη περιοδο που πρεπει να τελειωνει σχετικα συντομα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”