Στηρίζουμε πατέρα Κλεομένη

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Re: Στηρίζουμε πατέρα Κλεομένη

Δημοσίευσηαπό Nandros » 18 Οκτ 2017, 20:45

Χρίστος Έλ έγραψε:Πουθενά δεν αναφερθήκαμε προσωπικά σε εσένα. Εσύ χώνεσαι προσωπικά για κάποιον λόγο.

Ο Πάτερ είπαμε θα δείρει όλους τους εχθρούς της Ελλάδας.

Εσύ σαν ελληνίδα που λες ότι είσαι ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ και τολμάς να τσαμπουκαλεύεσαι λέγοντας ότι θα στείλεις τον Πάτερ στο κατ;

Μήπως είσαι εβραία και δεν μας το λες. Αν είσαι εβραία μάζεψε τα μπογαλάκια σου και δρόμο τώρα από την Ελλάδα <<ελληνίδα>> μου. Αλλιώς αν είσαι Ελληνίδα κάνε το καθήκον σου συμμαχόντας με τους Έλληνες.

Η Πασιφάη είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
Εσύ ο εβραίοχριστιανοταλιμπάνος να τσακιστείς να πας στο Ισραήλ, την χώρα του "περιούσιου λαού" σύμφωνα με την θρησκεία σου.
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 18 Οκτ 2017, 20:52

Χρίστος Έλ έγραψε:Εσύ την Βίβλο σατυρίζεις που δεχόμαστε εμείς οι Χριστιανοί Έλληνες.

Αυτό που είχα στο νου μου ήταν να σατυρίσεις αν τολμούσες εβραιόσκυλα της Ιουδαικής Θρησκείας. Καπελάκια, συναγωγές, ταλμούδια, μπαφομέτια, σιχαμενοκαμπάλια και τέτοια.

Ο Μωύσης και ο Αβραάμ είναι άγιοι της χριστιανικής θρησκείας μας.

Ο Αβραάμ ο εβραιόσκυλος νταβατζής, που πάσαρε την γυναίκα του στον Φαραώ, είναι άγιος; :o

Τώρα εξηγείται η ευχή του παπά στους νιόπαντρους: "τα πλούτη και τα αγαθά του Αβραάμ"! Πάλι καλά που δεν τους λέει και τον τρόπο! :D
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 19 Οκτ 2017, 06:58

Θα συνεχίζει να γράφει ακατάπαυστα βρισιές αυτό το προκλητικό γύναιο όπως έγραφε στα άλλα παραθρησκευτικά σάιτ της νεοεποχίλας.

Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με χαιρέκακα εβραίδια.

Ευχόμαστε καλή χώνεψη από τα σκατά και την σαβούρα που προσφέρει σε όλους τους η εβραίλα που κυβερνά τον τόπο.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 19 Οκτ 2017, 09:25

Νομίζει ότι όσο περισσότερο βρίζει παίρνει πόντους. Στην πραγματικότητα συσσωρεύει περισσότερη οργή και κατάρα πάνω της από τον Θεό για την Ημέρα της Κρίσεως.

Φαντασιώνεται ότι κατατροπώνει τους εχθρούς της, αλλά μαζεύει περισσότερες αμαρτίες που έχουν γίνει στοίβα ως τον Ουρανό των Ουρανών.

Εγώ από εδώ και πέρα δεν διαβάζω τα ποστ τέτοιων δαιμονισμένων και δυστυχισμένων, οπότε αν απευθυνθεί σε μένα τσάμπα θα κουραστεί γιατί δεν διαβάζω.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 19 Οκτ 2017, 13:40

Χρίστος Έλ έγραψε:Θα συνεχίζει να γράφει ακατάπαυστα βρισιές αυτό το προκλητικό γύναιο όπως έγραφε στα άλλα παραθρησκευτικά σάιτ της νεοεποχίλας.

Ευχόμαστε καλή χώνεψη από τα σκατά και την σαβούρα που προσφέρει σε όλους τους η εβραίλα που κυβερνά τον τόπο.

Για πες μου Χρηστάκη, πού έγραφα χρόνια τώρα; Με παρακολουθείς; Σε προκαλώ να αναφέρεις τους ιστοτόπους. Έναν προς έναν.
Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται. Συν τα σκατά. :P
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 19 Οκτ 2017, 13:44

Χρίστος Έλ έγραψε:Νομίζει ότι όσο περισσότερο βρίζει παίρνει πόντους. Στην πραγματικότητα συσσωρεύει περισσότερη οργή και κατάρα πάνω της από τον Θεό για την Ημέρα της Κρίσεως.

Φαντασιώνεται ότι κατατροπώνει τους εχθρούς της, αλλά μαζεύει περισσότερες αμαρτίες που έχουν γίνει στοίβα ως τον Ουρανό των Ουρανών.

Εγώ από εδώ και πέρα δεν διαβάζω τα ποστ τέτοιων δαιμονισμένων και δυστυχισμένων, οπότε αν απευθυνθεί σε μένα τσάμπα θα κουραστεί γιατί δεν διαβάζω.

Ο Εωσφόρος μου είπε σε ένα πρόσφατο τετ α τετ που είχαμε, λίγες μέρες πριν, να στην πέσω και να σε τραβήξω από τα ''θεία'' σου. Να έρθεις μαζί μας στου Άδη τα καλντερίμια.. :D
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 19 Οκτ 2017, 13:47

Χρίστος Έλ έγραψε:Θα συνεχίζει να γράφει ακατάπαυστα βρισιές αυτό το προκλητικό γύναιο όπως έγραφε στα άλλα παραθρησκευτικά σάιτ της νεοεποχίλας.

Χρίστος Έλ έγραψε:Νομίζει ότι όσο περισσότερο βρίζει παίρνει πόντους. Στην πραγματικότητα συσσωρεύει περισσότερη οργή και κατάρα πάνω της από τον Θεό για την Ημέρα της Κρίσεως.

Σου είπε κανένας, ρε εβραιοχριστιανοταλιμπάνε, ότι το υβρεολόγιο είναι μόνο δικό σου δικαίωμα;
Καλά κάνει και στα χώνει η ΕΛΛΗΝΙΔΑ Πασιφάη, και πάλι λίγα σου γράφει, εσένα του εβραιοχριστιανού!
Είσαι ένας άθλιος υβριστής των πάντων και φανερώνεις έτσι τον αισχρό σκατοχαρακτήρα σου και το ποιόν της θρησκείας σου!
Μαζέψου λοιπόν πρώτος εσύ και μετά βλέπουμε.

Όσο για τις μαλακίες και τις απειλές που γράφεις, τις έχουμε γράψει από την μεριά μας στα μέζεα μας! :yesyes:
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 20 Οκτ 2017, 22:07

Nandros έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Εσύ την Βίβλο σατυρίζεις που δεχόμαστε εμείς οι Χριστιανοί Έλληνες.

Αυτό που είχα στο νου μου ήταν να σατυρίσεις αν τολμούσες εβραιόσκυλα της Ιουδαικής Θρησκείας. Καπελάκια, συναγωγές, ταλμούδια, μπαφομέτια, σιχαμενοκαμπάλια και τέτοια.

Ο Μωύσης και ο Αβραάμ είναι άγιοι της χριστιανικής θρησκείας μας.

Ο Αβραάμ ο εβραιόσκυλος νταβατζής, που πάσαρε την γυναίκα του στον Φαραώ, είναι άγιος; :o

Τώρα εξηγείται η ευχή του παπά στους νιόπαντρους: "τα πλούτη και τα αγαθά του Αβραάμ"! Πάλι καλά που δεν τους λέει και τον τρόπο! :D
.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 22 Οκτ 2017, 05:25

Ο ιεραπόστολος Δημήτριος
Τι πουλι ειναι τουτο; :sgrat:

https://www.youtube.com/watch?v=cV6SxvWd4Dw

https://www.youtube.com/watch?v=YI7a_7VUyLw
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 22 Οκτ 2017, 07:54

Nandros έγραψε:Καλά κάνει και στα χώνει η ΕΛΛΗΝΙΔΑ Πασιφάη, και πάλι λίγα σου γράφει, εσένα του εβραιοχριστιανού!
Είσαι ένας άθλιος υβριστής των πάντων και φανερώνεις έτσι τον αισχρό σκατοχαρακτήρα σου και το ποιόν της θρησκείας σου!
Μαζέψου λοιπόν πρώτος εσύ και μετά βλέπουμε.

Όσο για τις μαλακίες και τις απειλές που γράφεις, τις έχουμε γράψει από την μεριά μας στα μέζεα μας! :yesyes:
.

Το δικό σας λεξιλόγιο φανερώνει την χαμηλή πνευματική σας στάθμη, όλο για σκατά και πούτσες γράφετε.

Εγώ δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανένα του φόρουμ, αλλά γενικά. Και πάλι στις γενικές αναφορές δεν βρίζω. Δεν γράφω "γαμιούνται οι εβραίοι" αλλά "οι εβραίοι είναι μοχθηροί".

Εσάς το λεξιλόγιο φανερώνει ότι γράφετε από τα καταγώγια της Αθήνας, δηλαδή τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου.

Εσείς φασίστες, εγώ όχι.
0 .
..

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”