Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Ιούλ 2022, 21:58

Λοιπόν παιδιά αδυνατώ πλέον να παρακολουθήσω τη ροή της συζήτησης και πόσο μάλλον να απαντήσω όπως θα ήθελα.
Έχω μπλέξει (με την καλή έννοια) με τον ακτιβισμό ρε σεις και τρέχω όλη μέρα *
Και δεν είναι και το πιο ανάλαφρο θέμα να συμμετέχω μπαμ μπαμ. Συν ότι έχω παραμελήσει και το συντονιστικό κομμάτι. Ούτε προλαβαίνω να δω τι γίνεται σε άλλα νήματα.

Λυπάμαι που το λέω αλλά εγκαταλείπω τη συζήτηση.
Πρέπει να ξελαμπικάρω λίγο.

* Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μου τη σπάει ο κομμουνισμός και όλες αυτές οι θεωρίες; Γιατί είναι μόνο θεωρίες.
Κάποιοι από εμάς προσπαθούμε να κάνουμε όντως κάτι καλό για αυτόν τον κόσμο με ΠΡΑΞΕΙΣ.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Ιούλ 2022, 22:29

bizeli έγραψε:Λοιπόν παιδιά αδυνατώ πλέον να παρακολουθήσω τη ροή της συζήτησης και πόσο μάλλον να απαντήσω όπως θα ήθελα.
Έχω μπλέξει (με την καλή έννοια) με τον ακτιβισμό ρε σεις και τρέχω όλη μέρα *
Και δεν είναι και το πιο ανάλαφρο θέμα να συμμετέχω μπαμ μπαμ. Συν ότι έχω παραμελήσει και το συντονιστικό κομμάτι. Ούτε προλαβαίνω να δω τι γίνεται σε άλλα νήματα.

Λυπάμαι που το λέω αλλά εγκαταλείπω τη συζήτηση.
Πρέπει να ξελαμπικάρω λίγο.

* Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μου τη σπάει ο κομμουνισμός και όλες αυτές οι θεωρίες; Γιατί είναι μόνο θεωρίες.
Κάποιοι από εμάς προσπαθούμε να κάνουμε όντως κάτι καλό για αυτόν τον κόσμο με ΠΡΑΞΕΙΣ.

Μείνε ήσυχη θα περιφρούρησουμε εγώ και ο Λαχουρενιος την συζήτηση.

Πάντως αυτές τις αναλύσεις του Ραν ταν πλαν όσο τις ψάχνω τόσο μπερδεύομαι, αν τον παρακολούθησες λέξη προς λέξη φαντάζομαι ότι θα έχεις πέσει σε αντικαταθλιπτικά.

Θυμάμαι το έργο ,,Οι Γερμανοί ξανάρχονται,, εκείνος ο ινστρουχτορας τον ρόλο έπεζε ο Φωτόπουλος νομίζω, ένα τέτοιο πράγμα:

,,Η οργανωμένη διεθνής μπουρζουαζία παίζει το τελευταίο της χαρτί στον αγώνα ενάντια στη μεστωμένη πια θέληση της συνειδητής μάζας , στη μεστωμένη πια θέληση είπα της συνειδητής μάζας.

Οι αστοί περνώντας από τη δράση στην αντίδραση έγιναν άβουλα και αθέλητα όργανα του διεθνούς κεφαλαιοκρατικού τράστ που δόθηκε πλέρια στις σκοτεινές επιδίωξες της συνειδητά ασυνείδητης ολιγαρχίας, στις σκοτεινές επιδίωξες είπα της συνειδητά ασυνείδητης ολιγαρχίας.

0 20ος αιώνας (είπα) αιώνας βασικών κοινωνικών μεταρρυθμίσεων θα διαφοροποιήσει τις παλαιοαστικές αντίληψες . Aτράνταχτο επιχείρημα και αυταπόδεκτη άποψη είναι η αφύπνιση της μάζας από το λήθαργο της πρόληψης στη γενική γραμμή μιας καινούριας κατεύθυνσης, στη γενική γραμμή είπα μιας καινούριας κατεύθυνσης. ,,
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 20 Ιούλ 2022, 23:14

Λαχουρένιος έγραψε:Εγραφες πριν για κοινωνικοποιηση αγαθων εκ μερους του ΚΚ και σε ρωτησα πως ειναι δυνατον να συμβει αυτο σε μια καπιταλιστικη οικονομια αφου θα πρεπει να κρατικοποιηθουν οι αντιστοιχες επιχειρησεις. Αφου δεν σου αρεσε αυτη η απαντηση, πες μας εσυ πως θεωρεις οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο χωρις ομως να ανατραπει το παρον συστημα.

Μα και να μπορεί να γίνει αυτό ποιος ο λόγος να κάνει κάτι ένα κόμμα για να το καρπωθεί ένα άλλο κυβερνών κόμμα.
Με λίγα λόγια γιατί να κάτσει ο Κουτσούμπας να τρέχει και να δίνει ιδέες στον Κούλη οι οποίες αν υλοποιηθούν θα δαφνοστεφανωσουν τον Κούλη;... Η επαγγελματική πολιτική έχει και κάποιους κανόνες τους οποίους η γραφικότητα μου για μια στιγμή τους αγνόησε..... λυπάμαι για την αναστάτωση παίδες. Σιγά σιγά ξεκαθάρισαν τα πράγματα στο μυαλό μου. Ευχαριστώ για τη συζήτηση. :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Ιούλ 2022, 07:28

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εγραφες πριν για κοινωνικοποιηση αγαθων εκ μερους του ΚΚ και σε ρωτησα πως ειναι δυνατον να συμβει αυτο σε μια καπιταλιστικη οικονομια αφου θα πρεπει να κρατικοποιηθουν οι αντιστοιχες επιχειρησεις. Αφου δεν σου αρεσε αυτη η απαντηση, πες μας εσυ πως θεωρεις οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο χωρις ομως να ανατραπει το παρον συστημα.

Μα και να μπορεί να γίνει αυτό ποιος ο λόγος να κάνει κάτι ένα κόμμα για να το καρπωθεί ένα άλλο κυβερνών κόμμα.
Με λίγα λόγια γιατί να κάτσει ο Κουτσούμπας να τρέχει και να δίνει ιδέες στον Κούλη οι οποίες αν υλοποιηθούν θα δαφνοστεφανωσουν τον Κούλη;... Η επαγγελματική πολιτική έχει και κάποιους κανόνες τους οποίους η γραφικότητα μου για μια στιγμή τους αγνόησε..... λυπάμαι για την αναστάτωση παίδες. Σιγά σιγά ξεκαθάρισαν τα πράγματα στο μυαλό μου. Ευχαριστώ για τη συζήτηση. :hat44:

Για να καταλάβεις ποιος είναι ο κομμουνισμός σου συνιστώ να δεις το έργο Μίλαντα Χαρακοβα.

Θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιούλ 2022, 08:17

BaKXOS_Lysios έγραψε:Μα και να μπορεί να γίνει αυτό ποιος ο λόγος να κάνει κάτι ένα κόμμα για να το καρπωθεί ένα άλλο κυβερνών κόμμα.

Ε καλα τωρα το γυρνας στο τσαμικο. Κατηγορεις το ΚΚΕ οτι δεν κανει κοινωνικοποιησεις (!?) αλλα δεν μας εξηγεις πως μπορει να γινει αυτο εντος του καπιταλισμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που ως κυβερνηση οχι μονο δεν εκανε κοινωνικοποιησεις αλλα ιδιωτικοποιησε το συμπαν δεν σε πειραζε ομως. Εκει ηταν ολα καλα και αγια. Αυτοι δεν ηταν επαγγελματιες πολιτικοι, αλλα πηραν τις καρεκλες για την ψυχη της μανας τους :D Σωστα?

bizeli έγραψε:* Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μου τη σπάει ο κομμουνισμός και όλες αυτές οι θεωρίες; Γιατί είναι μόνο θεωρίες.

Αν μπορεσεις να εφαρμοσεις ενα ολοκληρο κοινωνικοοικονομικο συστημα ατομικα ως μοναδα πες το μου για να σε προτεινω για βραβειο νομπελ οικονομικων :fico: Eμενα που ειμαι απολιθωμας ΚΚΕς δεν μου κοβει για να το κανω :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιούλ 2022, 08:24

BaKXOS_Lysios έγραψε:Γιατί τα αποτελέσματα τα είδαμε με το "original"... Δεν έχει ουδεμία σχέση η Ελλάδα του Τσίπρα με την Ελλάδα του Σαμαρά. Έκανε μαγικά ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ; Έσκισε μνημόνια και εξάλειψε δια παντός την κρίση; Προφανώς και όχι. Με τα χάλια της κατάστασης που άφησαν όμως οι προηγούμενες κυβερνήσεις θα πρέπει να είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι με το σημερα και θα πρέπει να μας απασχολεί να μην ψηφίσουμε ξανά τους κρετινους που δεν το έχουν σε τίποτα να ξαναριμαξουν την χώρα και να φέρουν ξανά πτώχευση και ΔΝΤ. Ως προς αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε απόλυτα έντιμη και φερεγγυα, ο πρωθυπουργός ένας από τους εντιμοτερους των τελευταίων 100 ετών, και στην τελική αν οι πολίτες τιμωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν έκανε μαγικά ε τοτε τι να πω... Καλά να πάθουν! Θα πέσει πολύ γέλιο αν έχουμε αυτοδύναμο Κούλη μέσα στην επόμενη τετραετία. (Γέλιο για μένα προσωπικά βέβαια, γιατί η ιδιαίτερη κατάσταση μου μου επιτρέπει να γελάσω και να ανταποκριθώ στις δυσκολίες έχοντας άκρες και στο εξωτερικό στο οποίο μπορώ να πάω ανά πάσα στιγμή εν ανάγκη). Αυτά.

viewtopic.php?f=71&t=10705&p=261591#p261591

Ο Βακχος ο κομμουνισταρας.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Ιούλ 2022, 08:44

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Γιατί τα αποτελέσματα τα είδαμε με το "original"... Δεν έχει ουδεμία σχέση η Ελλάδα του Τσίπρα με την Ελλάδα του Σαμαρά. Έκανε μαγικά ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ; Έσκισε μνημόνια και εξάλειψε δια παντός την κρίση; Προφανώς και όχι. Με τα χάλια της κατάστασης που άφησαν όμως οι προηγούμενες κυβερνήσεις θα πρέπει να είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι με το σημερα και θα πρέπει να μας απασχολεί να μην ψηφίσουμε ξανά τους κρετινους που δεν το έχουν σε τίποτα να ξαναριμαξουν την χώρα και να φέρουν ξανά πτώχευση και ΔΝΤ. Ως προς αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε απόλυτα έντιμη και φερεγγυα, ο πρωθυπουργός ένας από τους εντιμοτερους των τελευταίων 100 ετών, και στην τελική αν οι πολίτες τιμωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν έκανε μαγικά ε τοτε τι να πω... Καλά να πάθουν! Θα πέσει πολύ γέλιο αν έχουμε αυτοδύναμο Κούλη μέσα στην επόμενη τετραετία. (Γέλιο για μένα προσωπικά βέβαια, γιατί η ιδιαίτερη κατάσταση μου μου επιτρέπει να γελάσω και να ανταποκριθώ στις δυσκολίες έχοντας άκρες και στο εξωτερικό στο οποίο μπορώ να πάω ανά πάσα στιγμή εν ανάγκη). Αυτά.

viewtopic.php?f=71&t=10705&p=261591#p261591

Ο Βακχος ο κομμουνισταρας.... :laugh1:

FB_IMG_1658382197009.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2022, 08:53

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Ιουν 2019, 23:57

Green Dragon έγραψε:
Πρέπει να παραδεχτείς ότι τα πιο χοντρά ψέμματα τα είπε ο Σύριζα

Φυσικά και ΔΕΝ το δέχομαι! Το "όχι σε ναι" και το "σκισιμο μνημονίων" συγχωρούνται αν σκεφτεί και συνυπολογίσει κανείς την κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους κινδύνους που διέτρεχε η χώρα, το αρνητικό κλίμα εναντίον της Ελλάδας από όλη την Ευρώπη, την απειρία της κυβέρνησης και τα τρομερά προβλήματα που αντιμετώπιζε μια τεράστια μερίδα πολιτών και πολλά πολλά άλλα. Ακόμα κι αν επί 4 χρόνια κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε από ένα ψέμα και πάλι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την ανηθικότητα, την ψευτιά, την κοροϊδία που έχει υποστεί συνολικά ο ελληνικός λαός από τους πασοκονεοδημοκράτες! Συνεπώς φυσικά και δεν παραδέχομαι ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει τα πιο χοντρά ψέματα"!!! Είναι μακράν η εντιμότερη κυβέρνηση που έχει περάσει από την χώρα τα τελευταία 100 χρόνια! :yesyes:

και συ λαχου τις ιδιες δικαιολογιες λες οταν προκειται για το κκε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2022, 08:59

και αν υποθεσουμε πως ο συριζα δεν ελεγε συνειδητα ψεμματα- την δευτερη τετραετια
θα τα ελεγε - ηταν φυση αδυνατον να το αποφυγει στην κατασταση που ημασταν και ειμαστε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Ιούλ 2022, 10:41

Λαχουρένιος έγραψε:Ο ΣΥΡΙΖΑ που ως κυβερνηση οχι μονο δεν εκανε κοινωνικοποιησεις αλλα ιδιωτικοποιησε το συμπαν δεν σε πειραζε ομως. Εκει ηταν ολα καλα και αγια. Αυτοι δεν ηταν επαγγελματιες πολιτικοι, αλλα πηραν τις καρεκλες για την ψυχη της μανας τους :D Σωστα?

Η τρίτη τακτική των κκ (που την βρίσκω τόσο γελοία που δεν έχω μπει καν στον κόπο να τη σχολιάσω) είναι ότι κι αν τους ρωτάς για το κόμμα τους να σου απαντάνε για το ΣΥΡΙΖΑ (ή τη ΝΔ, το κιναλ, το ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας.....) Έστω δλδ ότι κάποιος σκέφτεται να ψηφίσει ΚΚΕ ρε παιδι μου και θέλει κάποιες πληροφορίες. Ε πιο πολλά θα μάθει για τα άλλα κόμματα από τους κκεδες παρά για το ΚΚΕ . Τόσο έξυπνοι! :laugh1:
Βρε επιθεωρητή Κλουζό τι νομίζεις ότι έκανες με το να βρεις τα παλιά ποστ που αναδημοσιεύεις; Με ξεσκεπασες και καλά τώρα; Δεν έχω ήδη πει στο παρόν νήμα ότι έχω ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ; Νομίζεις ότι επειδή ψαρωνετε μερικά φασιστογκαγκα εδώ μέσα και σας θεωρούν υψηλούς διανοητές επειδή δεν καταλαβαίνουν τι γράφετε ότι αυτό σας κάνει πράγματι διάνοιες;.... :laugh1: Α ρε φίλε για γέλια και για κλάματα.... :hat44:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”