Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2019, 13:25

Αγις έγραψε:Ε τότε προς τι η φοβια στα τελευταία μηνύματα ;

Προσωπικα μιλωντας το βρισκω ανηθικο αλλα αντικειμενικα το να κερατωνεις - ειδικα αν εισαι αντρας - δεν εχει ουσιαστικα μειονεκτηματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 27 Φεβ 2019, 13:39

Το να είσαι ειλικρινής στις σχέσης σου (αν και απ' οτι καταλαβαίνω δεν μιλάμε καν για σχέσεις) και να ξεκαθαρίζεις πως επιθυμείς σεξουαλικές επαφές και με άλλα άτομα (δίνοντας το ίδιο δικαίωμα και στο έτερο ήμισυ φυσικά) είναι απόλυτα σεβαστό.

Το να διατηρείς παράλληλες σχέσεις με άτομα δίνοντάς τους την ψευδαίσθηση της αφοσίωσης και του έρωτα είναι κατακριτέο. Γιατί ο έρωτας είναι το απόλυτο συναίσθημα που μπορείς να αναπτύξεις για έναν συνάνθρωπό σου και το πιο χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι η απόλυτη αφοσίωση στο πρόσωπο της/του συντρόφου σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και σε σεξουαλικό. Ο έρωτας συνεπαίρνει τόσο πολύ έναν άνθρωπο που μπορεί να κινήσει Γη και ουρανό. Αν δεν μπορείς να επιδείξεις πίστη και αφοσίωση στο άτομο με το οποίο είσαι ερωτευμένος/η, τότε πως είναι δυνατόν να μπορείς να επιδείξεις πίστη και αφοσίωση σε φίλους και συγγενείς, ή ακόμη και σε αξίες και ιδέες;

Γαμηθείτε ελεύθερα, αλλά μην κερατώνετε.
2 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Φεβ 2019, 13:52

Ανοιξτε αλλο νημα - εδω είναι του Αρίστου.
Αναμένω μετα το τσικνισμα να γράψει που πηγε την Κυρία.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Φεβ 2019, 17:00

δεν μας ενδιαφέρει, έχουμε διδακτορικά εδώ στο να αποπροσανατολίζουμε τα τοπικ,

και συνεχίζω,
ποια τα όρια της απιστίας;

όταν χαζεύεις τσόντες στο ιντερνετ, τότε τι κάνεις; δεν απιστείς προς την συμβία σου;
δηλ μόνο το πιάνουμε κωλαράκι εμπεριέχει την απιστία; το βλέπουμε και σκεφτόμαστε άλλα ωραία πράγματα είναι ...νόμιμο;

itteithe έγραψε:Το να είσαι ειλικρινής στις σχέσης σου (αν και απ' οτι καταλαβαίνω δεν μιλάμε καν για σχέσεις) και να ξεκαθαρίζεις πως επιθυμείς σεξουαλικές επαφές και με άλλα άτομα (δίνοντας το ίδιο δικαίωμα και στο έτερο ήμισυ φυσικά) είναι απόλυτα σεβαστό.

Το να διατηρείς παράλληλες σχέσεις με άτομα δίνοντάς τους την ψευδαίσθηση της αφοσίωσης και του έρωτα είναι κατακριτέο. Γιατί ο έρωτας είναι το απόλυτο συναίσθημα που μπορείς να αναπτύξεις για έναν συνάνθρωπό σου και το πιο χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι η απόλυτη αφοσίωση στο πρόσωπο της/του συντρόφου σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και σε σεξουαλικό. Ο έρωτας συνεπαίρνει τόσο πολύ έναν άνθρωπο που μπορεί να κινήσει Γη και ουρανό. Αν δεν μπορείς να επιδείξεις πίστη και αφοσίωση στο άτομο με το οποίο είσαι ερωτευμένος/η, τότε πως είναι δυνατόν να μπορείς να επιδείξεις πίστη και αφοσίωση σε φίλους και συγγενείς, ή ακόμη και σε αξίες και ιδέες;

Γαμηθείτε ελεύθερα, αλλά μην κερατώνετε.

δηλ νομιμοποιείται το πήδημα μόνο κοινή συναίνεση; μα στην ουσία δεν έχει έρθει η ρήξη;
ή όλα ή τίποτα φίλε μου και αφού το όλα είναι ιδεατή κατάσταση σαν τον κομουνισμό, τότε πάμε στο τίποτα που είναι πολύ πιο εύκολο

μακριά μας οι μικροαστικές καταθλιπτικές καρικατούρες οικογένειας και μιζέριας.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Φεβ 2019, 17:18

Η μόνη προδοσια - απιστια ειναι οταν πουλησεις τα θελω σου και τον τροπο που θες να ζεις.

Για τις υπόλοιπες αγωνιες - αγχη - προβληματισμους σας κατάλληλες πάντα είναι μονο καποιες ''Αριαδνες'' για να μας μπάσουν στον φαινομενικα μυστηριο- ακατανοητο κ ομιχλωδη ψυχισμο των γυναικων , αλλα σπανια μας κάνουν τη χαρη.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 27 Φεβ 2019, 17:21

vallon έγραψε:
δηλ νομιμοποιείται το πήδημα μόνο κοινή συναίνεση; μα στην ουσία δεν έχει έρθει η ρήξη;
ή όλα ή τίποτα φίλε μου και αφού το όλα είναι ιδεατή κατάσταση σαν τον κομουνισμό, τότε πάμε στο τίποτα που είναι πολύ πιο εύκολο

μακριά μας οι μικροαστικές καταθλιπτικές καρικατούρες οικογένειας και μιζέριας.

Αναφέρθηκα στον έρωτα και όχι στα γαμήσια. Αν ο οποιοσδήποτε θέλει να πηδιέται αριστερά και δεξιά, ας ενημερώνει τουλάχιστον και τον άλλο για το αν θέλει να πηδηχτεί μαζί του. Ξέρεις τα κονδυλώματα (τα οποία στις γυναίκες αποδεδειγμένα μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας), η σύφιλη και το AIDS δεν έχουν εξαλειφθεί και λάθη μπορούν να γίνουν ακόμη και με καπότες.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Φεβ 2019, 17:33

Υπάρχουν στιγμες (πολλες ) που (κακώς) αναρωτιέμαι που ζείτε και πως καταφέρνετε να στρουθοκαμηλίζετε με τοση ανεση.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 27 Φεβ 2019, 20:20

Παρατηρώ έναν υφέρπων πουριτανισμό σε άτομα που δημοσιεύουν εδώ και ειλικρινά δε μου αρέσει καθόλου.Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν,να κοιμηθούν με όποιο άτομο θέλουν δεσμευμένο ή μη.Δεν υπάρχει γυναίκα που απατά τον εραστή της χωρίς να φταίει ο τελευταίος και το αντίστροφο.Από τον περίγυρό μου είναι γεμάτος ο κόσμος με κατεστραμένους γάμους που συζούνε για τα λεφτά και τα ακίνητα ενώ τα μέλη είτε κοιμούνται σε "παράνομα" κρεβάτια είτε είναι παραδομένα στην αγαμία.Μικρότερος ήμουν και γω αυτών των απόψεων μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι ότι είναι να γίνει θα γίνει και οι άνθρωποι που είναι προγραμματισμένο να σμίξουν θα σμίξουν.Αν αύριο πχ είμαι με μια γυναίκα και με απατήσει δε θα πρέπει να με απασχολήσει.Αυτό είναι το φυσιολογικό και δε θα πρέπει να εξαρτάται η ευτυχία μου και η καλή φυσική και ψυχική μου κατάσταση από τρίτα άτομα.Βεβαίως η μονογαμία και η ερωτική ηθική έχουν και αυτές πολλά προτερήματα στη συνοχή μιας κοινωνίας,ζούμε όμως παρακμιακή εποχή και τα ήθη πάντοτε είναι έκλυτα όσες φορές η ανθρωπότητα παίρνει τέτοια πορεία.Ίσα ίσα το αφύσικο είναι η μονογαμία και ο ειλικρινής έρωτας σήμερα,πράγματα που χαίρομαι να τα βλέπω αλλά ποτέ δεν κατακρίνω όσες και όσες δεν τα ακολουθούν.Ούτε ο εραστής ούτε ο κερατάς θα πρέπει να νιώθουν άσχημα για ότι γίνεται,υπάρχουν απλά πράγματα τα οποία δε γίνονται διαφορετικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Φεβ 2019, 20:45

Αντε ας πω κι εγω τη γνωμη μου. Δεν ειμαι υπερ της απιστιας οσο η σχεση παει καλα και τα αισθηματα ειναι σοβαρα. Αμα αυτη η ισορροπια χαλασει νομοτελειακα ο καθενας θα ψαξει και για αλλες πορτοκαλιες και τοτε δεν χρειαζονται πουριτανισμοι, ειναι κατι εντελως φυσικο.

Υπαρχει μια εξαιρεση ενδεχομενως, οταν υπαρχουν παιδια, εκει δεν ξερω τι γινεται.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Φεβ 2019, 21:42

Συνοπτικα μεχρι στιγμης -34 σελ - το συμπερασμα είναι οτι αι γυναικαι μας εχουν κ μας παιζουν για πλακα - ειναι χιλιετηριδες μπροστα,
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”