τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
αν εχετε καποιον γνωστο που εχει τον κοροναιο -κρατηστε ενα μαντηλι με μυξα
μαλλον θα μου χρειαστει -προσπαθω να τον κολλησω τον ιο και μεχρι τωρα δεν... με τιποτα
με απογευγει ο @ουστις ..σημερα ειδα μια καταβεβλημενη φατσα και γεμισα χαρα και εκανα κατα πανω της
αλλα φευ ...με το που με ειδε να ορμαω εκανε πισω για να με αποφυγει και κοντεψε να τσακιστει στο μαρμαρο
ουτε τον διαολο να εβλεπε δεν θα εκανε ετσι ....
μαλλον θα μου χρειαστει -προσπαθω να τον κολλησω τον ιο και μεχρι τωρα δεν... με τιποτα
με απογευγει ο @ουστις ..σημερα ειδα μια καταβεβλημενη φατσα και γεμισα χαρα και εκανα κατα πανω της
αλλα φευ ...με το που με ειδε να ορμαω εκανε πισω για να με αποφυγει και κοντεψε να τσακιστει στο μαρμαρο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

nemo έγραψε:αν εχετε καποιον γνωστο που εχει τον κοροναιο -κρατηστε ενα μαντηλι με μυξα
Βρε κόψε τις μαλακίες
και πρόσεχε.
Και οι υγιείς κινδυνεύουν. Το αν θα σε βρει το μοιραίο εξαρτάται και σε τι κατάσταση είναι το ανοσοποιητικό σου σε μια δεδομένη στιγμή , καθώς και απ' την ποσότητα και την ποιότητα του ιού - ας τα πούμε έτσι . Επίσης αν αρρωστήσεις
μπορεί να σου μείνει βλάβη, και μετά , σε κάτι πιο απλό, να πας τέζα. 
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
nemo
- Supreme poster

Τλαξκαλτέκος έγραψε:nemo έγραψε:αν εχετε καποιον γνωστο που εχει τον κοροναιο -κρατηστε ενα μαντηλι με μυξα
![]()
![]()
![]()
Βρε κόψε τις μαλακίεςκαι πρόσεχε.
Και οι υγιείς κινδυνεύουν. Το αν θα σε βρει το μοιραίο εξαρτάται και σε τι κατάσταση είναι το ανοσοποιητικό σου σε μια δεδομένη στιγμή , καθώς και απ' την ποσότητα και την ποιότητα του ιού - ας τα πούμε έτσι . Επίσης αν αρρωστήσεις
αυτα μου ελεγε και ενας φιλος βγηκε να παρει φρουτα απο ενα υπαιθριο μαναβικο με γαντια μασκες κλπ
και μολις ειδε εναν να πιανει ντοματες και πορτοκαλια με γυμνα χερια μονο που δεν τσακωθηκαν στα χερια
εχει πεσει μεγαλος φοβος ο φιλος εχει στοκ για ενα μηνα και δεν θα βγει σε αγορα αλλη φορα
και εγω θα παρω λιγα οσπρια κατα τα αλλα συνεχιζω να τα κοροιδευω
το γιατι ειναι γιατι οι πληροφοριες που μας δοθηκαν ειναι ελαχιστες και οι μισες ψευτικες
τα κρουσματα πρεπει να ειναι πανω απο 200000 χιλ στην ελλαδα και εκατομμυρια σε ιταλια
κολλας και απο αερα μας λενε οπως και κατι αλλα που που δεν μας λενε ...τεσπα μια ωρα στο τηλ
ημουν μου εγινε το κεφαλι καζανι που βραζει ....α! πολλοι πιστευουν οτι αμα κοπασει λιγο ο ιος
θα μας την πεσει η τουρκια /// εγω δεν το εχω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τλαξκαλτέκος έγραψε:![]()
![]()
![]()
Βρε κόψε τις μαλακίεςκαι πρόσεχε.
Ειναι ο Νεμο και 1-2 ακομη ψεκασμενοι εδω που αυτες τις μερες εχουν δωσει ρεσιταλ μαλακιας και ας ανηκουν στις ευπαθεις ομαδες. Ελπιζω να τρολλαρουν απλως γιατι αλλιως αποτελουν κινδυνο για ολους μας.
0 .