Λαχουρένιος έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:![]()
![]()
![]()
Βρε κόψε τις μαλακίεςκαι πρόσεχε.
Και οι υγιείς κινδυνεύουν. Το αν θα σε βρει το μοιραίο εξαρτάται και σε τι κατάσταση είναι το ανοσοποιητικό σου σε μια δεδομένη στιγμή , καθώς και απ' την ποσότητα και την ποιότητα του ιού - ας τα πούμε έτσι . Επίσης αν αρρωστήσεις
μπορεί να σου μείνει βλάβη, και μετά , σε κάτι πιο απλό, να πας τέζα.
Ειναι ο Νεμο και 1-2 ακομη ψεκασμενοι εδω που αυτες τις μερες εχουν δωσει ρεσιταλ μαλακιας και ας ανηκουν στις ευπαθεις ομαδες. Ελπιζω να τρολλαρουν απλως γιατι αλλιως αποτελουν κινδυνο για ολους μας.
δεν ειναι ιος που σε ξαπλωνει με το καλημερα αν ηταν ετσι θα ειχες ενα δικιο
παρολα αυτα ειναι επικίνδυνος αλλα βρε εμεις που εχουμε μια αντιληψη επιπλεον απο σας
διακρινουμε το οφθαλμανες το οσο και αν προσεξεις παλι θα κολλησεις αν τα κρουσματα ειναι διπλα σου
δεν γινεται να ελεγχεις τα παντα απο την στιγμη που εχεις δικους ανθρωπους διπλα
θα μου πεις προσεξε τουλαχιστον να εισαι απο τους τελευταιους και οχι απο τους πρωτους
σε αυτο θα συμφωνησω και με το στοκ παλι ποσο θα την βγαλει κανεις;
και η καραντινα αυτο τον σκοπο εχει να καταφερουν μερικοι να τον αποφυγουν για λιγο καιρο
και δεν γινεται να ερχεται το κρατος να δινει στον καθενα την τροφη
και αντε ποσο μπορει να κρατησει η καραντινα ; ενα μηνα; δυο μηνες;
συν οτι εγω εχω να κανω με χρηματα δεν γινεται να τα απολυμανω ολα !
ουτε και γνωριζω αν ο ανθρωπους που μπαινει μεσα δεν κουβαλαει τον ιο στα παπουτσια του
ποσες προφυλαξεις πρεπει να γινονται στα λεπτο;

και πρόσεχε.
Και οι υγιείς κινδυνεύουν. Το αν θα σε βρει το μοιραίο εξαρτάται και σε τι κατάσταση είναι το ανοσοποιητικό σου σε μια δεδομένη στιγμή , καθώς και απ' την ποσότητα και την ποιότητα του ιού - ας τα πούμε έτσι . Επίσης αν αρρωστήσεις
μπορεί να σου μείνει βλάβη, και μετά , σε κάτι πιο απλό, να πας τέζα.