τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2020, 21:43

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Βρε κόψε τις μαλακίες :whatever45: και πρόσεχε. :P Και οι υγιείς κινδυνεύουν. Το αν θα σε βρει το μοιραίο εξαρτάται και σε τι κατάσταση είναι το ανοσοποιητικό σου σε μια δεδομένη στιγμή , καθώς και απ' την ποσότητα και την ποιότητα του ιού - ας τα πούμε έτσι . Επίσης αν αρρωστήσεις :cry: μπορεί να σου μείνει βλάβη, και μετά , σε κάτι πιο απλό, να πας τέζα. :zali33:

Ειναι ο Νεμο και 1-2 ακομη ψεκασμενοι εδω που αυτες τις μερες εχουν δωσει ρεσιταλ μαλακιας και ας ανηκουν στις ευπαθεις ομαδες. Ελπιζω να τρολλαρουν απλως γιατι αλλιως αποτελουν κινδυνο για ολους μας.

δεν ειναι ιος που σε ξαπλωνει με το καλημερα αν ηταν ετσι θα ειχες ενα δικιο
παρολα αυτα ειναι επικίνδυνος αλλα βρε εμεις που εχουμε μια αντιληψη επιπλεον απο σας
διακρινουμε το οφθαλμανες το οσο και αν προσεξεις παλι θα κολλησεις αν τα κρουσματα ειναι διπλα σου
δεν γινεται να ελεγχεις τα παντα απο την στιγμη που εχεις δικους ανθρωπους διπλα
θα μου πεις προσεξε τουλαχιστον να εισαι απο τους τελευταιους και οχι απο τους πρωτους
σε αυτο θα συμφωνησω και με το στοκ παλι ποσο θα την βγαλει κανεις;
και η καραντινα αυτο τον σκοπο εχει να καταφερουν μερικοι να τον αποφυγουν για λιγο καιρο
και δεν γινεται να ερχεται το κρατος να δινει στον καθενα την τροφη
και αντε ποσο μπορει να κρατησει η καραντινα ; ενα μηνα; δυο μηνες;

συν οτι εγω εχω να κανω με χρηματα δεν γινεται να τα απολυμανω ολα !

ουτε και γνωριζω αν ο ανθρωπους που μπαινει μεσα δεν κουβαλαει τον ιο στα παπουτσια του
ποσες προφυλαξεις πρεπει να γινονται στα λεπτο;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Μαρ 2020, 14:04

nemo έγραψε:αν εχετε καποιον γνωστο που εχει τον κοροναιο -κρατηστε ενα μαντηλι με μυξα
μαλλον θα μου χρειαστει -προσπαθω να τον κολλησω τον ιο και μεχρι τωρα δεν... με τιποτα
με απογευγει ο @ουστις ..σημερα ειδα μια καταβεβλημενη φατσα και γεμισα χαρα και εκανα κατα πανω της
αλλα φευ ...με το που με ειδε να ορμαω εκανε πισω για να με αποφυγει και κοντεψε να τσακιστει στο μαρμαρο
ουτε τον διαολο να εβλεπε δεν θα εκανε ετσι ....

Είσαι έτοιμος για το coronavirus challenge.. :fico:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 19 Μαρ 2020, 14:36

Adminović έγραψε:

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 19 Μαρ 2020, 15:07

Adminović έγραψε:
nemo έγραψε:αν εχετε καποιον γνωστο που εχει τον κοροναιο -κρατηστε ενα μαντηλι με μυξα
μαλλον θα μου χρειαστει -προσπαθω να τον κολλησω τον ιο και μεχρι τωρα δεν... με τιποτα
με απογευγει ο @ουστις ..σημερα ειδα μια καταβεβλημενη φατσα και γεμισα χαρα και εκανα κατα πανω της
αλλα φευ ...με το που με ειδε να ορμαω εκανε πισω για να με αποφυγει και κοντεψε να τσακιστει στο μαρμαρο
ουτε τον διαολο να εβλεπε δεν θα εκανε ετσι ....

Κρίμα το κορίτσι. Εδώ ταιριάζει το παλαιό

Οἵα κεφαλή, καὶ ἐγκέφαλον οὐκ ἔχει.

https://el.wikisource.org/wiki/Αισώπου_ ... ρμολύκειον
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 19 Μαρ 2020, 23:01

Ελπιζω μετα απο αυτο να σκεφτομαι διαφορετικα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2020, 11:50

καλημερα ..ολη μερα ...τελος ο κορονιος απο μενα εκτος αν προκυψουν σοβαρες παραλειψεις
ρεζουμε ...καντε οτι θελετε μεινετε σπιτι και μειωστε τις μετακινησεις εκτος αν θελετε να διασπειρετε τον ιο
οπου και με βρισκετε συμφωνο κατα τα αλλα κρεμαστε και ενα σχοινι καπου για παν ενδεχομενο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Μαρ 2020, 14:05

nemo έγραψε:καλημερα ..ολη μερα ...τελος ο κορονιος απο μενα εκτος αν προκυψουν σοβαρες παραλειψεις
ρεζουμε ...καντε οτι θελετε μεινετε σπιτι και μειωστε τις μετακινησεις εκτος αν θελετε να διασπειρετε τον ιο
οπου και με βρισκετε συμφωνο κατα τα αλλα κρεμαστε και ενα σχοινι καπου για παν ενδεχομενο

Ρε παπάρα χάνεις το βασικότερο. Το ότι θα έχουμε αλλαγή της σεξουαλικής συμπεριφοράς μας λόγω του ιού.
Τέρμα τα χώνω τη μούρη μου όπου να 'ναι και πηδάω ό,τι κινείται και στοπ στις ξεπέτες στις τουαλέτες των
κωλάδικων, στοπ στα πηδήματα στο αυτοκίνητο, στα πάρκα και πίσω από τους θάμνους στις πλατείες με τις γριές να πλέκουν δυο μέτρα παραπέρα.
Αποκλειστικά με μία πλέον, κατόπιν αυστηρής επιλογής, και μόνο ιεραποστολικό με σεντόνι ανάμεσα στις μούρες,
τρία προφυλακτικά και από ξεβράκωμα τράβηγμα το βρακί στο πλάι. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 22 Μαρ 2020, 14:42

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε παπάρα χάνεις το βασικότερο. Το ότι θα έχουμε αλλαγή της σεξουαλικής συμπεριφοράς μας λόγω του ιού.
Τέρμα τα χώνω τη μούρη μου όπου να 'ναι και πηδάω ό,τι κινείται και στοπ στις ξεπέτες στις τουαλέτες των
κωλάδικων, στοπ στα πηδήματα στο αυτοκίνητο, στα πάρκα και πίσω από τους θάμνους στις πλατείες με τις γριές να πλέκουν δυο μέτρα παραπέρα.
Αποκλειστικά με μία πλέον, κατόπιν αυστηρής επιλογής, και μόνο ιεραποστολικό με σεντόνι ανάμεσα στις μούρες,

Βασικά, τι να γίνεται αυτές τις μέρες με τις παράλληλες σχέσεις, άραγες; Πριν την καραντίνα, κάπως έβρισκε ο άλλος δικαιολογία να ξενομπαλαμουτιάσει. Τώρα; Θα μου πεις μπορεί κανείς να επικαλεστεί την μεγάλη ουρά και τον συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ, αλλά ο κόσμος έχει αραιώσει πλέον στα σούπερ μάρκετ (τουλάχιστον εδώ στην Τρίπολη είναι άδεια από κόσμο τα σούπερ μάρκετ).

Εντελώς τυχαία σε ρωτάω, απλά επειδή ανέφερες τα περί σεξουαλικής συμπεριφοράς, γι αυτό.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Μαρ 2020, 17:43

itteithe έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε παπάρα χάνεις το βασικότερο. Το ότι θα έχουμε αλλαγή της σεξουαλικής συμπεριφοράς μας λόγω του ιού.

Βασικά, τι να γίνεται αυτές τις μέρες με τις παράλληλες σχέσεις, άραγες; Πριν την καραντίνα, κάπως έβρισκε ο άλλος δικαιολογία να ξενομπαλαμουτιάσει. Τώρα; Θα μου πεις μπορεί κανείς να επικαλεστεί την μεγάλη ουρά και τον συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ, αλλά ο κόσμος έχει αραιώσει πλέον στα σούπερ μάρκετ (τουλάχιστον εδώ στην Τρίπολη είναι άδεια από κόσμο τα σούπερ μάρκετ).

Εντελώς τυχαία σε ρωτάω, απλά επειδή ανέφερες τα περί σεξουαλικής συμπεριφοράς, γι αυτό.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία ξενομπαλαμουτιάσματος οπότε ό,τι κι αν πω θα είναι εντελώς υποθετικό. :D
Αλλά οπωσδήποτε παύει να ισχύει το ''πάω λαϊκή'' ή ''πάω για καφέ με κάτι φίλες από το λύκειο που δεν ξέρεις'' ή το ''βγήκα για τσιγάρα και μου 'πιασε την κουβέντα η περιπτερού'' για τις γυναίκες.
Για τους άντρες δεν ξέρω γιατί εμείς οι Καλαματιανοί έχουμε πάσο ελευθέρας κυκλοφορίας λόγω του ότι έχουμε σκισμένη τη γάτα από πάππου προς πάππον. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2020, 18:26

nemo έγραψε:καλημερα ..ολη μερα ...τελος ο κορονιος απο μενα εκτος αν προκυψουν σοβαρες παραλειψεις

Eπιτελους ξυπνησες!!
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”