Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2019, 21:45

Εγω πιστευω ισα ισα -σχετικα με αυτο που ειπε ο Αριστος- οτι αν εχει ο αλλος παιδια ειναι πιο δικαιολογημενος να κερατωσει γιατι σε δενουν 1002 με τον αλλον και δεν το διαλυεις ευκολα.

Αντιθετα σε μια απλη σχεση αν δεν καλοπαιρνας γιατι να κερατωσεις? Σηκω φυγε, δεν σε κραταει κανεις, στην τελικη συνηθως δεν φταιει ο αλλος που ξενερωνεις απλα βαρεθηκες. Αμα πεσουν τα πρωτα μαμησια μετα φευγει και το ''μελι''.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Φεβ 2019, 22:16

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω πιστευω ισα ισα -σχετικα με αυτο που ειπε ο Αριστος- οτι αν εχει ο αλλος παιδια ειναι πιο δικαιολογημενος να κερατωσει γιατι σε δενουν 1002 με τον αλλον και δεν το διαλυεις ευκολα.

Αντιθετα σε μια απλη σχεση αν δεν καλοπαιρνας γιατι να κερατωσεις? Σηκω φυγε, δεν σε κραταει κανεις, στην τελικη συνηθως δεν φταιει ο αλλος που ξενερωνεις απλα βαρεθηκες. Αμα πεσουν τα πρωτα μαμησια μετα φευγει και το ''μελι''.

Φυσικο για τον αντρα - καταστροφικο για τις γυναίκες κ την κοινωνια.
Εκει στηριζεται η υπαρξη του πολυεπιπεδου πολυπαραγοντικου πλεγματος για την χαλιναγωγηση + πλυση εγκεφάλου + προγραμματισμος + προτυπο ''σχεσεων''
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Φεβ 2019, 22:29

MGTOW is strong in this thread.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Φεβ 2019, 04:25

itteithe έγραψε:
vallon έγραψε:
δηλ νομιμοποιείται το πήδημα μόνο κοινή συναίνεση; μα στην ουσία δεν έχει έρθει η ρήξη;
ή όλα ή τίποτα φίλε μου και αφού το όλα είναι ιδεατή κατάσταση σαν τον κομουνισμό, τότε πάμε στο τίποτα που είναι πολύ πιο εύκολο

μακριά μας οι μικροαστικές καταθλιπτικές καρικατούρες οικογένειας και μιζέριας.

Αναφέρθηκα στον έρωτα και όχι στα γαμήσια. Αν ο οποιοσδήποτε θέλει να πηδιέται αριστερά και δεξιά, ας ενημερώνει τουλάχιστον και τον άλλο για το αν θέλει να πηδηχτεί μαζί του. Ξέρεις τα κονδυλώματα (τα οποία στις γυναίκες αποδεδειγμένα μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας), η σύφιλη και το AIDS δεν έχουν εξαλειφθεί και λάθη μπορούν να γίνουν ακόμη και με καπότες.

μη μου πεις ότι σε έκανε στρατηγό;
σου φόρτωσε παράσημα ρε ;
οχι ρε γμτ...
:smokelots_zps6:

'71 έγραψε:Παρατηρώ έναν υφέρπων πουριτανισμό σε άτομα που δημοσιεύουν εδώ και ειλικρινά δε μου αρέσει καθόλου.Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν,να κοιμηθούν με όποιο άτομο θέλουν δεσμευμένο ή μη.Δεν υπάρχει γυναίκα που απατά τον εραστή της χωρίς να φταίει ο τελευταίος και το αντίστροφο.Από τον περίγυρό μου είναι γεμάτος ο κόσμος με κατεστραμένους γάμους που συζούνε για τα λεφτά και τα ακίνητα ενώ τα μέλη είτε κοιμούνται σε "παράνομα" κρεβάτια είτε είναι παραδομένα στην αγαμία.Μικρότερος ήμουν και γω αυτών των απόψεων μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι ότι είναι να γίνει θα γίνει και οι άνθρωποι που είναι προγραμματισμένο να σμίξουν θα σμίξουν.Αν αύριο πχ είμαι με μια γυναίκα και με απατήσει δε θα πρέπει να με απασχολήσει.Αυτό είναι το φυσιολογικό και δε θα πρέπει να εξαρτάται η ευτυχία μου και η καλή φυσική και ψυχική μου κατάσταση από τρίτα άτομα.Βεβαίως η μονογαμία και η ερωτική ηθική έχουν και αυτές πολλά προτερήματα στη συνοχή μιας κοινωνίας,ζούμε όμως παρακμιακή εποχή και τα ήθη πάντοτε είναι έκλυτα όσες φορές η ανθρωπότητα παίρνει τέτοια πορεία.Ίσα ίσα το αφύσικο είναι η μονογαμία και ο ειλικρινής έρωτας σήμερα,πράγματα που χαίρομαι να τα βλέπω αλλά ποτέ δεν κατακρίνω όσες και όσες δεν τα ακολουθούν.Ούτε ο εραστής ούτε ο κερατάς θα πρέπει να νιώθουν άσχημα για ότι γίνεται,υπάρχουν απλά πράγματα τα οποία δε γίνονται διαφορετικά.

δηλ ρε 71
αυτό τι σημαίνει;
γαμάμε και φεύγουμε ή γαμάμε και μένουμε;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 28 Φεβ 2019, 08:19

vallon έγραψε:μη μου πεις ότι σε έκανε στρατηγό;
οχι ρε γμτ...

Δεν είχαμε τέτοια τύχη κύριε, μιας και δεν γαμιόμεθα δεξιά και αριστερά. Έχουμε φίλους όμως που ενστερνίζονταν τις απόψεις σας και μετά τους κρατούσαμε παρηγοριά μέχρι να παραλάβουν τις αρνητικές εξετάσεις για HIV :pardon:

Και ένα απ' τα καλά της μόνιμης σχέσης είναι οτι μπορείς να βαράς κομπρεσέρ ακάποτα, ωσάν αφρικανός. Σε αντίθεση με τους καζανόβες που τρώνε το σοκολατάκι με το περιτύλιγμα, ιφ γιου νοου γουατ άι μιν ;)
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2019, 08:38

Υπαρχει και το αλλο, πολλοι εχουν σχεση και πανε παραλληλα σε μπουρδελα για τους χ,ψ λογους. Εκει γινεται το μεγαλο πανηγυρι με τα παρασημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Φεβ 2019, 09:19

Αγις έγραψε:Συνοπτικα μεχρι στιγμης -34 σελ - το συμπερασμα είναι οτι αι γυναικαι μας εχουν κ μας παιζουν για πλακα - ειναι χιλιετηριδες μπροστα,

Ρε εγω σε καμαρωνω αλλα μην ζητας να γινεις κοινωνικο προτυπο γιατι τοτε θα καταρρευσουν οι κοινωνιες. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 28 Φεβ 2019, 09:53

vallon έγραψε:
'71 έγραψε:Παρατηρώ έναν υφέρπων πουριτανισμό σε άτομα που δημοσιεύουν εδώ και ειλικρινά δε μου αρέσει καθόλου.Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν,να κοιμηθούν με όποιο άτομο θέλουν δεσμευμένο ή μη.Δεν υπάρχει γυναίκα που απατά τον εραστή της χωρίς να φταίει ο τελευταίος και το αντίστροφο.Από τον περίγυρό μου είναι γεμάτος ο κόσμος με κατεστραμένους γάμους που συζούνε για τα λεφτά και τα ακίνητα ενώ τα μέλη είτε κοιμούνται σε "παράνομα" κρεβάτια είτε είναι παραδομένα στην αγαμία.Μικρότερος ήμουν και γω αυτών των απόψεων μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι ότι είναι να γίνει θα γίνει και οι άνθρωποι που είναι προγραμματισμένο να σμίξουν θα σμίξουν.Αν αύριο πχ είμαι με μια γυναίκα και με απατήσει δε θα πρέπει να με απασχολήσει.Αυτό είναι το φυσιολογικό και δε θα πρέπει να εξαρτάται η ευτυχία μου και η καλή φυσική και ψυχική μου κατάσταση από τρίτα άτομα.Βεβαίως η μονογαμία και η ερωτική ηθική έχουν και αυτές πολλά προτερήματα στη συνοχή μιας κοινωνίας,ζούμε όμως παρακμιακή εποχή και τα ήθη πάντοτε είναι έκλυτα όσες φορές η ανθρωπότητα παίρνει τέτοια πορεία.Ίσα ίσα το αφύσικο είναι η μονογαμία και ο ειλικρινής έρωτας σήμερα,πράγματα που χαίρομαι να τα βλέπω αλλά ποτέ δεν κατακρίνω όσες και όσες δεν τα ακολουθούν.Ούτε ο εραστής ούτε ο κερατάς θα πρέπει να νιώθουν άσχημα για ότι γίνεται,υπάρχουν απλά πράγματα τα οποία δε γίνονται διαφορετικά.

δηλ ρε 71
αυτό τι σημαίνει;
γαμάμε και φεύγουμε ή γαμάμε και μένουμε;

Εσύ βαλλόνε επειδή πέρα από αξιολογώτατος κύριος, φαίνεται να είσαι και καλός άνθρωπος, έχεις εξ ορισμού το δικαίωμα να κάνεις ότι σ'ευχαριστεί και να είσαι υπεράνω κριτικής.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Φεβ 2019, 11:43

Πάντως ρε παιδιά η αλήθεια είναι, και σας το λέει κάποιος που έχει ρίξει και έχει φάει το κέρατο της αρκούδας, ότι οι γυναίκες έχουν ένα μηχανισμό που σε παίρνουν γραμμή με τη μία όταν ξενοπηδάς. :D
Αντίθετα με εμάς τους αθώους και αφελείς αρσενικούς που για να πάρουμε πρέφα πρέπει να τις πιάσουμε επ' αυτοφώρο.
Και η άλλη μεγάλη αλήθεια είναι το ότι οι γυναίκες σου τα φοράνε χωρίς τύψεις στη λογική του ''Εντάξει μωρέ και τι έγινε; Κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει''. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Φεβ 2019, 13:37

itteithe έγραψε:
vallon έγραψε:μη μου πεις ότι σε έκανε στρατηγό;
οχι ρε γμτ...

Δεν είχαμε τέτοια τύχη κύριε, μιας και δεν γαμιόμεθα δεξιά και αριστερά. Έχουμε φίλους όμως που ενστερνίζονταν τις απόψεις σας και μετά τους κρατούσαμε παρηγοριά μέχρι να παραλάβουν τις αρνητικές εξετάσεις για HIV :pardon:

Και ένα απ' τα καλά της μόνιμης σχέσης είναι οτι μπορείς να βαράς κομπρεσέρ ακάποτα, ωσάν αφρικανός. Σε αντίθεση με τους καζανόβες που τρώνε το σοκολατάκι με το περιτύλιγμα, ιφ γιου νοου γουατ άι μιν ;)

respect
αυτό ήταν ασίστ πάσα και γκόλ, από τον έξω αριστερά στον μέσα δεξιά με εξωτερικά φάλτσα και τακουνάκι στην υποδοχή δοκάρι οριζόντιο και μέσα...!!!!

γιου χαβ α ποιντ δεερ
το ζήτημα είναι εάν ήσουν αρκετά τυχερός ώστε να βρεις έναν άνθρωπο
αν ναι , αυτό είναι το πιο σημαντικό
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”