τι σκέφτεσαι τώρα;
-
vallon
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
θα λαλήσουμε ρε κοφάλες
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

παλι τα ιδια και σημερα ψιχαλίζει και σκοτινιασμενος ο ουρανος λες και ειναι αργα το απογευμα
συν μουχλα μιζερια απο τον ιο επισης σημερα ειδα πολυ λιγοτερα χελιδονια= περισσοτερα κουνουπια
=μεγαλυτερες ποσοτητες εντομοκτόνων στην ατμοσφαιρα
συν μουχλα μιζερια απο τον ιο επισης σημερα ειδα πολυ λιγοτερα χελιδονια= περισσοτερα κουνουπια
=μεγαλυτερες ποσοτητες εντομοκτόνων στην ατμοσφαιρα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

νομιζω οτι αρχιζω να τα φτυνω το ανοσοποιητικο μου με προειδοποιει - νεμο φυλαξου απο την καραντινα
αν δεν σταματησει ο παλιοκαιρος-τουλαχιστον να κανω κατι δεν μπορω να φανταστω τι θα γινει
και χθες η αλλη ηθελε παιγνιδια - μονο που δεν την δαγκωσα
αν δεν σταματησει ο παλιοκαιρος-τουλαχιστον να κανω κατι δεν μπορω να φανταστω τι θα γινει
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

nemo έγραψε:νομιζω οτι αρχιζω να τα φτυνω το ανοσοποιητικο μου με προειδοποιει - νεμο φυλαξου απο την καραντινα
Μην αμελείς τα παιχνίδια γιατί ενισχύουν το ανοσοποιητικό.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
bizeli
- Moderator

Ξέρετε τι σκεφτόμουν τώρα;
Ότι αυτοί που σου λένε να βάλεις σπαθόλαδο δια πάσαν νόσον και μαλακία είναι σαν τους λινουξάδες που σου λένε να βάλεις λίνουξ ο,τι και να πάθει ο υπολογιστής σου.
Είναι ακριβώς ίδια περίπτωση.
Ότι αυτοί που σου λένε να βάλεις σπαθόλαδο δια πάσαν νόσον και μαλακία είναι σαν τους λινουξάδες που σου λένε να βάλεις λίνουξ ο,τι και να πάθει ο υπολογιστής σου.
Είναι ακριβώς ίδια περίπτωση.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ξέρετε τι άλλο σκεφτόμουν τώρα;
Μια θεολόγο που είχαμε στο γυμνάσιο (ή στο λύκειο; δε θυμάμαι) που ήταν πολύ γιαγιά.
Αλήθεια σας λέω.
Ήταν κανονική γιαγιά.
Αυτή πώς διάολο έκανε μάθημα τόσο μεγάλη;
Αφού να φανταστείτε πήγαμε και στην κηδεία της.
Πέθανε στα μέσα της χρονιάς.
Ήταν αρκετά αδύνατη, με φούστα ως το γόνατο και σακάκι, ματομπούκαλα, πολύ βραδυκίνητη και η φωνή της ίσα που έβγαινε.
Πρέπει να φορούσε και μασέλα και περούκα.
Ήταν αυστηρή και πολύ σοβαρή (υπερβολικά θα έλεγα ... λίγες φορές γελούσε) αλλά ήταν πολύ ήπιων τόνων και ήσυχη.
Λόγω της ηλικίας της την σεβόμασταν όλοι. Αν και μας έκανε θρησκευτικά την προσέχαμε. Δεν ξέρω γιατί.
Παρά την ηλικία της κατέβαινε από την έδρα και περπατούσε ανάμεσά μας.
Μια θεολόγο που είχαμε στο γυμνάσιο (ή στο λύκειο; δε θυμάμαι) που ήταν πολύ γιαγιά.
Αλήθεια σας λέω.
Ήταν κανονική γιαγιά.
Αυτή πώς διάολο έκανε μάθημα τόσο μεγάλη;
Αφού να φανταστείτε πήγαμε και στην κηδεία της.
Πέθανε στα μέσα της χρονιάς.
Ήταν αρκετά αδύνατη, με φούστα ως το γόνατο και σακάκι, ματομπούκαλα, πολύ βραδυκίνητη και η φωνή της ίσα που έβγαινε.
Πρέπει να φορούσε και μασέλα και περούκα.
Ήταν αυστηρή και πολύ σοβαρή (υπερβολικά θα έλεγα ... λίγες φορές γελούσε) αλλά ήταν πολύ ήπιων τόνων και ήσυχη.
Λόγω της ηλικίας της την σεβόμασταν όλοι. Αν και μας έκανε θρησκευτικά την προσέχαμε. Δεν ξέρω γιατί.
Παρά την ηλικία της κατέβαινε από την έδρα και περπατούσε ανάμεσά μας.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

κανω εκκληση στους κκεκεδες να μεινουν μερικους μηνες ακομη σε καραντινα
οι αριστεροι οπως ειναι γνωστο στο πανελληνιο ανηκουν στις ευπαθες ομαδες του πληθυσμου
θελουν προσοχη και ιδιαιτερη μεταχείριση ας βγουν μετα το καλοκαιρι οταν ο κοσμος θα γυρισει
στα σπιτια του μετα τα μπανια
οι αριστεροι οπως ειναι γνωστο στο πανελληνιο ανηκουν στις ευπαθες ομαδες του πληθυσμου
θελουν προσοχη και ιδιαιτερη μεταχείριση ας βγουν μετα το καλοκαιρι οταν ο κοσμος θα γυρισει
στα σπιτια του μετα τα μπανια
0 .