bizeli έγραψε:Μάγκες το facebook ξέρετε τι έχει; Τώρα τελευταία το ανακάλυψα που έψαχνα κάτι άλλο.
Να ορίσεις κάποιον υπεύθυνο σε περίπτωση που πεθάνεις να διαχειρίζεται τον λογαριασμό σου.
![]()
Έλα χριστέ και παναγιά.
Ρε δεν παμε καλααααααααα...

bizeli έγραψε:Μάγκες το facebook ξέρετε τι έχει; Τώρα τελευταία το ανακάλυψα που έψαχνα κάτι άλλο.
Να ορίσεις κάποιον υπεύθυνο σε περίπτωση που πεθάνεις να διαχειρίζεται τον λογαριασμό σου.
![]()
Έλα χριστέ και παναγιά.

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:μπιζελι μηπως το τελευταιο που λες ακουγεται καπως δηλαδη να σε φανταστουμε ευτυχισμένη;
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς αλλά πάντως με παρηγορεί η σκέψη ότι θα ξαναγυρίσω στη γη και θα γίνω ένα κομμάτι της μιας και την αγαπώ πολύ (τη φύση).
Προσπαθώ να ωραιοποιήσω τον θάνατο για να μην τον φοβάμαι τόσο (όταν θα έρθει η στιγμή .... που εύχομαι να αργήσει).

nemo έγραψε:
πες οτι πεθαινεις 120 ετων ποιος νομιζεις οτι θα ζει για να σε θυμαται ; εγω αναθεωρω
αυτα που σκεφτομουν οπως και συ
και ισως προτιμησω την πυρά -να εξαφανισω γρηγορα καθε αναμνηση απο μενα
και ισως ανακουφίσω και τους συγγενεις απενοχοποιωντας τους απο μια βαρετη επισκεψη

Εσθήρ έγραψε:Εγω εχω μια ελπιδα,να τοσο δα μικρη... οτι ζουμε πολλες ζωες παντως.Ισως δεν εχουμε συνειδηση του γεγονοτος,αλλα το θεωρω μια πολυ σημαντικη πιθανοτητα.Κυκλους κανουμε ισως και ισως να ψαχνουμε και κατι δεν το ξερω,ισως οχι.

περαστικος έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Εγω εχω μια ελπιδα,να τοσο δα μικρη... οτι ζουμε πολλες ζωες παντως.Ισως δεν εχουμε συνειδηση του γεγονοτος,αλλα το θεωρω μια πολυ σημαντικη πιθανοτητα.Κυκλους κανουμε ισως και ισως να ψαχνουμε και κατι δεν το ξερω,ισως οχι.
Και εγω αυτο πιστευω. Και ας μην πιστευω σε θρησκειες οπως ο ινδουισμος και ο βουδισμος, πιστευω οτι η ψυχη (ΑΝ υπαρχει) δεν χανεται μετα θανατον αλλα επιστρεφει παλι πισω στην Γη ειτε ως ανθρωπος ειτε ως ζωο ειτε ως φυτο...