Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 04:35
Γυρισα τραγικα απογοητευμενος.
Ακουστε ποσα στραβα προεκυψαν.
Κατ' αρχην πηγα με φιλο μεσιτη και για καλυτερη καλυψη και για να μου δωσει καποιες πραγματικες πληροφοριες.
α) Χθες το μεσημερι φαγαμε στο "αρχοντικο" οπου εκτος της αδελφης της καθηγητριας ηρθαν καποια ξαδερφια της και ενας παπας. Το επιπεδο ηταν απαραδεκτο το λιγοτερο και μια ερωτηση που δεχθηκαμε με το φιλο το μεσιτη ειναι γιατι εκει στην Αθηνα δεν ξεσηκωνομαστε να μπουμε στη Βουλη για να τιμωρησουμε τους προδοτες που ξεπουλησαν το ονομα της Μακεδονιας. Ειρωνικα σχολια για το μηκος των μαλλιων μου ακουστηκαν απο ενα ξαδελφο της και αν δεν υπηρχε η καθηγητρια να μπει στη μεση θα σκυλοβριζομασταν.
β) Η περιουσια μου λεει ο φιλος μου σε ακινητα και κτηματα μπορει να κινειται στα 3 με 4 εκατομμυρια αλλα δεν βρισκεται αγοραστης γι' αυτην την περιοχη ακομη και στην περιπτωση που ξεμπλεκα τα κληρονομικα. Περιπτωση αγορας θα υπηρχε μονο απο καποιον πλουσιο ντοπιο αλλα τετοιος απο οτι μαθαμε δεν υπαρχει πλεον.
γ) Το αρχοντικο ηταν καποτε αρχοντικο. Τωρα εχει πολλες και σοβαρες σε καποια σημεια ζημιες που θα κοστισουν αρκετα λεφτα. Το αλλο σπιτι που θα μπορουσαμε να ζησουμε βρισκεται σε ενα σημειο που βρωμαει κυριολεκτικα ο τοπος, δεν καθισα να ρωτησω καν το γιατι. Υπαρχει ενα τριτο σπιτι που η καθηγητρια το εχει μισο μισο με την αδελφη της αλλα αυτη ειναι περιπτωσαρα που εγω δεν μπορω να μεινω μαζι της ουτε 5 λεπτα (δεν βαζει γλωσσα μεσα και ολο ρωταει τα πιο απιστευτα). Τεραστιο προβλημα θα εχω ακομη και να ερχεται να τρωει μαζι μας κατι που καταλαβα πως αμα παω να μεινω θα συμβαινει αρκετα τακτικα ανεξαρτητα σε ποιο σπιτι θα καθομασταν.
δ) Με λιγα λογια εγω δεν μπορω να μεινω εκει πανω και ουτε γινεται να πουλησουμε την περιουσια και να μεινουμε καπου αλλου γιατι απλα η περιουσια δεν πουλιεται.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.