τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Ιουν 2020, 16:16

Geri έγραψε:πως θα εξαφανιστώ :D

τι θέλεις να πετύχεις; να μην μπορει να σε δει κανένας; να μην μπορείς να δεις και εσύ τον εαυτό σου;;
να μην υπάρχεις σε κάποιο μέρος αλλά να υπάρχεις κάπου αλλού; ή να μην υπάρχεις πουθενά;;
όπως λέει το τραγούδι "εσύ δεν ζεις πουθενά..."
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 25 Ιουν 2020, 16:22

Spark έγραψε:
Geri έγραψε:πως θα εξαφανιστώ :D

να μην υπάρχεις σε κάποιο μέρος αλλά να υπάρχεις κάπου αλλού;

Αυτο :)
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Ιουν 2020, 16:28

Geri έγραψε:
Spark έγραψε:
να μην υπάρχεις σε κάποιο μέρος αλλά να υπάρχεις κάπου αλλού;

Αυτο :)

έχεις σκεφτεί να αλλάξεις τόπο διαμονής; εάν απαντήσεις πως δεν μπορείς πως δεν βγαίνεις οικονομικά,
σκέψου πόσοι μετανάστες καταφέρνουν να γυρίζουν την ελλάδα και να ζουν με άδειες τσέπες,,
αφού μπορούν αυτοί μπορείς και εσύ.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 25 Ιουν 2020, 16:34

κατι πιο απλό ... ΔΙΑΚΟΠΕΣ ;)
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Ιουν 2020, 16:45

εγω σκέφτομαι κάθε μέρα πως κάνω δίαιτα και τρώω βραστά λαχανικά επειδή μου αρέσει να τρώω σοκολάτες..
καταφέρνω να διατηρώ το σωστό βάρος αλλά να τρώω κάθε μέρα μη λιπαρά για να τρώω σοκολάτα με φρούτα και φουντούκια είναι κάπως..
1 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 25 Ιουν 2020, 19:59

Spark έγραψε:εγω σκέφτομαι κάθε μέρα πως κάνω δίαιτα και τρώω βραστά λαχανικά επειδή μου αρέσει να τρώω σοκολάτες..
καταφέρνω να διατηρώ το σωστό βάρος αλλά να τρώω κάθε μέρα μη λιπαρά για να τρώω σοκολάτα με φρούτα και φουντούκια είναι κάπως..

Ελπιζω να τρως και πρωτεινη ομως ναι; Ρε συ και γω λατρευω τη σοκολατα και το κακαο γενικοτερα.Το λατρευω λεμε.ΟΚ παντα ετρωγα μικρη ποσοτητα,2-3 κομματακια σοκολατας την ημερα,επισης το πρωι πινω κακαο,αλλα λογω μιας κωλοαντιβιωσης σχεδον ενα χρονο τωρα μου προκαλεσε γαστριτιδα ,παιρνω χαπια δνε μεαφηνει και τωρα εκοψα και αυτα τα 3 κομματακια σοκολατας και κακαο πλεον δεν πινω,με τσαι την βγαζω.
Δυστυχια λεμε! :crybaby:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Ιουν 2020, 20:28

Εσθήρ έγραψε:...αντιβιωσης σχεδον ενα χρονο τωρα μου προκαλεσε γαστριτιδα ,παιρνω χαπια δνε με αφηνει και τωρα εκοψα και αυτα τα 3 κομματακια σοκολατας και κακαο πλεον δεν πινω,με τσαι την βγαζω.

όταν ήμουν στην ινδία έπαθα γαστρεντερίτιδα όπως πολλοί άλλοι ευρωπαίοι - απο την βρωμιά στα φαγητά.
τότε έμαθα το καταπληκτικό φάρμακο που με έκανε καλά, ήταν τόσο δραστικό που σε 2-3 μέρες καθάρισα εντελώς.
το ρόφημα είναι χυμός τζίντζερ με λεμόνι χτυπημένο στο μπλέντερ. η γεύση είναι περίεργη ξυνόπικρο και καλό είναι να βάλεις μέσα στέβια ώστε να μπορείς να το πιείς.
εάν πιείς απ αυτό (το πρωί είναι καλύτερα αντί για καφέ ή ότι άλλο πίνεις) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνεις καλά και να απαλλαγείς απο τα χάπια.
δοκίμασε το για 2-3 μέρες και θα δείς. το τζίντζερ (πιπερόριζα) καθαρίζεις απο την φλούδα, με μαχαίρι ψιλοκόβεις μικρά κομματάκια για να τα κόψει μετά το μπλέντερ.
εάν το έχεις με τα βότανα μπορείς να βάλεις μέσα και φασκόμηλο, εγώ βάζω. καλή επιτυχία..
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 25 Ιουν 2020, 21:02

Spark έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:...αντιβιωσης σχεδον ενα χρονο τωρα μου προκαλεσε γαστριτιδα ,παιρνω χαπια δνε με αφηνει και τωρα εκοψα και αυτα τα 3 κομματακια σοκολατας και κακαο πλεον δεν πινω,με τσαι την βγαζω.

όταν ήμουν στην ινδία έπαθα γαστρεντερίτιδα όπως πολλοί άλλοι ευρωπαίοι - απο την βρωμιά στα φαγητά.
τότε έμαθα το καταπληκτικό φάρμακο που με έκανε καλά, ήταν τόσο δραστικό που σε 2-3 μέρες καθάρισα εντελώς.
το ρόφημα είναι χυμός τζίντζερ με λεμόνι χτυπημένο στο μπλέντερ. η γεύση είναι περίεργη ξυνόπικρο και καλό είναι να βάλεις μέσα στέβια ώστε να μπορείς να το πιείς.
εάν πιείς απ αυτό (το πρωί είναι καλύτερα αντί για καφέ ή ότι άλλο πίνεις) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνεις καλά και να απαλλαγείς απο τα χάπια.
δοκίμασε το για 2-3 μέρες και θα δείς. το τζίντζερ (πιπερόριζα) καθαρίζεις απο την φλούδα, με μαχαίρι ψιλοκόβεις μικρά κομματάκια για να τα κόψει μετά το μπλέντερ.
εάν το έχεις με τα βότανα μπορείς να βάλεις μέσα και φασκόμηλο, εγώ βάζω. καλή επιτυχία..

Ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα η γαστρεντεριτιδα απο τη γαστριτιδα σπαρκ μου. :yesyes:
Γαστριτιδα λεμε απο αντιβιωση ΟΧΙ γαστρεντεριτιδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 25 Ιουν 2020, 21:05

Εννοειται σε ευχαριστω πολυ σπαρκ μου για την βοηθεια αλλα αν γκουγκλαρεις θα δεις και συ οτι μιλαμε για εντελως διαφορετικα πραγματα.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Ιουν 2020, 21:09

Εσθήρ έγραψε:Γαστριτιδα λεμε απο αντιβιωση ΟΧΙ γαστρεντεριτιδα.

αχ ναι τα μπέρδεψα γιατί την γαστρίτιδα δεν την ξέρω (ευτυχώς).
δεν χάνεις να δοκιμάσεις τζίντζερ-λέμον μπορεί να σου αρέσει ;)
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”