Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 07:24

Αρίστος έγραψε:Το επιπεδο ηταν απαραδεκτο το λιγοτερο και μια ερωτηση που δεχθηκαμε με το φιλο το μεσιτη ειναι γιατι εκει στην Αθηνα δεν ξεσηκωνομαστε να μπουμε στη Βουλη για να τιμωρησουμε τους προδοτες που ξεπουλησαν το ονομα της Μακεδονιας.

:laugh1: :laugh1:

Και που να δουν τι γραφεις για το Μακεδονικο στο νετ....

Αρίστος έγραψε:Εχω τοσα νευρα που δεν ξερω που να ξεσπασω.

Ειδικα τα εχω παρει με το σοι της.

Στα λεγα ρε, ειδικα για το ποσο κωλοβλαχοι και μαλακες θα ναι επεσα 100% μεσα.
Οτι θα χε η περιουσια τα χαλια της δεν το περιμενα να μαι ειλικρινης.
0 .

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 04 Μαρ 2019, 08:29

Επειδή Άριστε είσαι προικοθήρας, ενώ οι άλλοι είναι δεξιοι (εως και ΧΑ) θα σου δώκω μια συμβουλή. Όταν η αξία ενός κτήματος είναι Χ, ενώ πουλιέται Ψ, τότε η αξία ενός κτήματος είναι Ψ. Ασε τις μλκιες που σου λένε. Πάρε τα σχέδια του ακινήτου και δείξε το σε ένα δικό σου μεσίτη ή καλύτερα εκτιμητή γής.
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 08:35

Μα ο δικος του μεσιτης του τα ειπε αυτα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2019, 10:14

το ειχα πει στην αρχη εσυ εισαι αυτος που εισαι αυτη ειναι αυτη
που ειναι και τελος

αν ηταν πλουσια δλδ αν ειχε να πουλησει ευκολα και με πολλα χρηματα
θα την ειχε κερδισει καποιος πιο πονηρός απο σενα
οποτε απομενει μια εξηγηση που περιεχει τα εξης
ή ειναι παλαβη που δεν την αντεχει κανεις ή η περιουσια δεν αξιζει
ωστε να βαλει καποιος το κεφαλι του στον ντροβα

οποτε ή θα την κερδισει καποιος που θα βαλει αρκετο νερο -ολοκληρη δεξαμενη στο κρασι του ή εσυ αν παραδωσεις τον αριστο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Μαρ 2019, 10:46

Αρίστος έγραψε:Γυρισα τραγικα απογοητευμενος..

Αναμενόμενο. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 11:49

Το τριωροφο αρχοντικο με τον αχανη (κυριολεκτικα) κηπο του θα μπορουσε να πιασει ως και 700.000 μου ειπε ο μεσιτης ΑΝ βρισκοταν αγοραστης. Δεν θα βρεις μου λεει αγοραστη ομως γι' αυτη την περιοχη.

Προς το παρον το αρχοντικο θέλει αμεσα εξοδα επισκευης γυρω στα 70.000 παλι κατ' εκτιμηση του μεσιτη. Αυτα ειναι λεφτα για να μπορεσει καποιος να κοιμαται μεσα. Αν θελει να το σουλουπωσει πιο σοβαρα θα χρειαστουν πανω απο 100.000.

Οσο για τα κτηματα μονο καποιος γεωργικος συνεταιρισμος της Μακεδονιας θα μπορουσε να τα αγορασει εφοσον πετυχαινε επιδοτηση απο καποιο προγραμμα. Ο μεσιτης ομως μου ειπε οτι κανενας μεσιτης δεν προκειται να ψαξει να σου βρει πελατες, γεωργικους συνεταιρισμους και ακομη και αν απο τυχη ευρισκες καποιον θα επρεπε πρωτα να εχεις λυσει τα κληρονομικα και στη συνεχεια η διαδικασια θα κρατουσε 2 με 3 χρονια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 12:03

Το βασικο προβλημα ομως δεν ειναι τοσο το περιουσιακο. Στο φιναλε θα μπορουσαμε να φτιαξουμε το αρχοντικο με τα λεφτα της καθηγητριας και να μενουμε σε ενα αρχοντοσπιτο μεσα στη φυση. Και εγω να καθομαι στον κηπο του, να πινω το καφεδακι μου και να φχαριστιεμαι καθαρο αερα και ησυχια. Ιδανικο περιβαλλον να γραψω και βιβλια.

Ετσι θα ηταν αν δεν υπηρχε το συγγενολοι.

Απο οτι καταλαβα αν εμενα εκει θα τους ειχα καθημερινα στα ποδια μου και πρωτα απο ολα την αδελφη της κυρας.

Αρα γαμος μαζι της σημαινει οτι παντρευομαι και ολο το συγγενολοι και θα τους τρωω στη μαπα καθημερινα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 04 Μαρ 2019, 12:08

Κακώς γύρισες απογοητευμένος και νευριασμένος. Ανακουφισμένος θα έπρεπε να γυρίσεις που γλύτωσες από αυτήν την σπείρα με σπουργίτια.

Ξέρω οτι δεν θέλεις να αναφέρεις λεπτομέρειες (γι αυτό υποθέτω πως έγραψες αόριστα κάπου στη Μακεδονία), αλλά μπορείς να μας πεις έστω σε ποιο νομό πήγες; Με αυτά που έγραψες μπορώ να υποθέσω την περιοχή και νομίζω οτι πρόκειται για Κοζάνη, Γρεβενά, Πιερία, ή Σέρρες.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 12:52

Παιζει και να σε θελει για να πληρωσεις επισκευες + να ταιζεις την αδερφη.

Δεν μενει μια γυναικα τυχαια γεροντοκορη, ειδικα αν εχει τοσο μεγαλη περιουσια.

Και σπανια αυτο οφειλεται στην εμφανιση.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Μαρ 2019, 14:17

μίστερ μαξ έγραψε:Επειδή Άριστε είσαι προικοθήρας, ενώ οι άλλοι είναι δεξιοι (εως και ΧΑ) θα σου δώκω μια συμβουλή. Όταν η αξία ενός κτήματος είναι Χ, ενώ πουλιέται Ψ, τότε η αξία ενός κτήματος είναι Ψ. Ασε τις μλκιες που σου λένε. Πάρε τα σχέδια του ακινήτου και δείξε το σε ένα δικό σου μεσίτη ή καλύτερα εκτιμητή γής.

εδώ μαξ παίζει και να πρέπει να εμβαθύνουμε περισσότερο,
θλίβομαι πάντως εάν σκεφτώ ότι η μέση νοοτροπία, γιατί αυτό εκφράζει ο φίλος μας ο Αρίστος, των συριζαίων, έχει αυτό τον τρόπο σκέψης

Φανταστείτε πως σκέφτονται όταν βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, μόνο το προσωπικό υπολογιστικό συμφέρον....!!!!!
Συμπέρασμα, εάν η προηγούμενη υπόθεση ευσταθεί, εάν δεχτούμε δηλ ότι ισχύει, τότε το επόμενα χρόνια έχουν να βγούν στο φως της δημοσιότητας πάρα πολλά συριζίεικα σκάνδαλα χρηματισμού.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”