Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Juno
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Δημοσίευσηαπό Juno » 17 Μαρ 2018, 20:34

vagabondo έγραψε:
Juno έγραψε:Μόνη μου το βρήκα εντελώς τυχαία.

Παρακαλώ όποιος εντοπίσει Κλινοσοφιστή, Chaini και πατησιώτη να τους ειδοποιήσει ή να ειδοποιήσει εμένα που κατοικοεδρεύουν.
Και όποιος αποχωρήσει (ή τον αποχωρήσουν) να ενημερώνει τουλάχιστον σε pms. Δεν θα το κάνουμε facebook εδώ μέσα να εξαφανίζεστε όποτε θέλετε.

Κλινοσοφιστής και Chainis είναι ήδη εδώ.

Ευχαριστώ! :s_cool Καλώς όρισες και συ!
Να πάρουμε την αστυνομία μόνον για τον πατησιώτη λοιπόν ή να περιμένουμε λίγο;
Και πού είστε; Μην αλλάζετε όνομα και avatar για αρχή. Κόντεψα να τσακωθώ με λάθος άνθρωπο!
1 .
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=6&t=7399 Απορία:αν ήταν free ομοφυλοφιλία/παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα,ξέρουμε gay ζευγάρια της εποχής;Αν οι νόμοι του Σόλωνα δεν απαγόρευαν σε ομοφυλόφιλους να πολιτεύονται, να γίνονται ιερείς,να κυκλοφορούν στην αγορά, ξέρουμε gay ιερέα, πολιτικό;

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων
Rookie poster
Rookie poster

Re: ήρθα κι εγώ

Δημοσίευσηαπό Παλαιομνήμων » 17 Μαρ 2018, 20:42

Πού' είστε, βρε παλιοπαρέα! :) Εδώ νομίζω είστε οι περισσότεροι! :friends:

Σαλίβερε! Σου έστειλα μήνυμα και στο φμπ! :D

Από αριθμό emoticons ανά ποστ, πιστεύω να μην έχουμε περιορισμούς εδώ, ε;
:smiley_laptop:
0 .
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν να με "καθησυχάσουν"...

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Μαρ 2018, 20:46

Παλαιομνήμων έγραψε:Πού' είστε, βρε παλιοπαρέα! :) Εδώ νομίζω είστε οι περισσότεροι! :friends:

Σαλίβερε! Σου έστειλα μήνυμα και στο φμπ! :D

Από αριθμό emoticons ανά ποστ, πιστεύω να μην έχουμε περιορισμούς εδώ, ε;
:smiley_laptop:

δεν εχουμε περιορισμούς στα μπαρμπαδούδια αλλά μη το γαμήσουμε τη μάνα!!
παρολαυτα καλώς όρισες!!!
:ciao5: :ciao5: :ciao5:
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Παλαιομνήμων » 17 Μαρ 2018, 20:50

κουλουράκι έγραψε:δεν εχουμε περιορισμούς στα μπαρμπαδούδια αλλά μη το γαμήσουμε τη μάνα!!
παρολαυτα καλώς όρισες!!!
:ciao5: :ciao5: :ciao5:

Θα προσπαθήσω να διακατέχομαι από πνεύμα οικονομίας και αυτοπεριορισμού! :P
Καλώς σας βρήκα! :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Μαρ 2018, 20:51

Τα προσφυγικά συγχωνεύτηκαν.

Παρακαλώ μην ανοίγετε ο καθένας το δικό του, όλοι εδώ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Παλαιομνήμων » 17 Μαρ 2018, 21:25

Ερμής έγραψε:Ότι λέει ο Τίτλος. Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμό; σε ποιον χρωστάτε χαρη; Ποιός θα σας ζητάει δανεικά με το πρόσχημα "φίλε εγώ σε έσωσα στην καταστροφή".
Εμένα ο Diego aka exzorg

Εμένα το lamogio_88 μου πρότεινε να έρθω και παράλληλα, μέχρι να βρω πού ακριβώς είναι, το είδα από τον Hellegennes. Τους έχω και τους δύο στο φέισμπουκ.

Χάρη όμως (για να μπορεί να μου ζητάει δανεικά), θα χρωστάω σε όποιον μου βρει τρόπο να έχω πρόσβαση στις παλιές μου δημοσιεύσεις και όχι πού θα γράφω στο μέλλον. Ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι πρόκειται σε φόρουμ να ξαναγράψω ποτέ σοβαρά... :(
0 .

Άβαταρ μέλους
Saliveros
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Saliveros » 17 Μαρ 2018, 22:19

Παλαιομνήμων έγραψε:Σαλίβερε! Σου έστειλα μήνυμα και στο φμπ! :D

Δε μπαίνω φμπ βρε Μνήμο. Είχα φτιάσει λογαριασμό γύρω στο 1912, αλλά δεν ξαναμπήκα.
0 .
Το πιάνο του κυρίου, το βάζο της κυρίας.

Πάνας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Πάνας » 17 Μαρ 2018, 22:24

Παλαιομνήμων έγραψε:
Ερμής έγραψε:Ότι λέει ο Τίτλος. Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμό; σε ποιον χρωστάτε χαρη; Ποιός θα σας ζητάει δανεικά με το πρόσχημα "φίλε εγώ σε έσωσα στην καταστροφή".
Εμένα ο Diego aka exzorg

Εμένα το lamogio_88 μου πρότεινε να έρθω και παράλληλα, μέχρι να βρω πού ακριβώς είναι, το είδα από τον Hellegennes. Τους έχω και τους δύο στο φέισμπουκ.

Χάρη όμως (για να μπορεί να μου ζητάει δανεικά), θα χρωστάω σε όποιον μου βρει τρόπο να έχω πρόσβαση στις παλιές μου δημοσιεύσεις και όχι πού θα γράφω στο μέλλον. Ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι πρόκειται σε φόρουμ να ξαναγράψω ποτέ σοβαρά... :(

Αν δεν ήταν σε κλειδωμένη ενότητα ίσως σου βγάζει τις αποθηκευμένες σελίδες η αναζήτηση στο γούγλε με τον τίλο του νήματος και την κατάληξη του φόρουμ. Για προσπάθησε, δανεικά δεν θέλω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Παλαιομνήμων » 17 Μαρ 2018, 22:28

Saliveros έγραψε:
Παλαιομνήμων έγραψε:Σαλίβερε! Σου έστειλα μήνυμα και στο φμπ! :D

Δε μπαίνω φμπ βρε Μνήμο. Είχα φτιάσει λογαριασμό γύρω στο 1912, αλλά δεν ξαναμπήκα.

Χα! χα! :giggle02: Δεν πειράζει! Τι λες να μπεις όμως μια τώρα, να τα πούμε κάτι λίγο, που σε θέλω κατ' ιδίαν; ;) Ελπίζω τον κωδικό εισόδου σου τουλάχιστον, να τον θυμάσαι από τότε! :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Παλαιομνήμων » 17 Μαρ 2018, 22:34

Πάνας έγραψε:
Παλαιομνήμων έγραψε:Χάρη όμως (για να μπορεί να μου ζητάει δανεικά), θα χρωστάω σε όποιον μου βρει τρόπο να έχω πρόσβαση στις παλιές μου δημοσιεύσεις και όχι πού θα γράφω στο μέλλον. Ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι πρόκειται σε φόρουμ να ξαναγράψω ποτέ σοβαρά... :(

Αν δεν ήταν σε κλειδωμένη ενότητα ίσως σου βγάζει τις αποθηκευμένες σελίδες η αναζήτηση στο γούγλε με τον τίλο του νήματος και την κατάληξη του φόρουμ. Για προσπάθησε, δανεικά δεν θέλω.

Κάνω αναζήτηση π.χ. το νήμα με τα τραγούδια για τον θάνατο, μου βγάζει -και μάλιστα ως πρώτο αποτέλεσμα το ...., αλλά δεν βλέπω κάτι για αποθηκευμένη σελίδα...
Δεν ξέρω και πώς να ανεβάσω εικόνα εδώ, να σου δείξω printscreen.. :(
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”