τι σκέφτεσαι τώρα;
-
bizeli
- Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Χθες
Εγώ:
"Πω ρε πστ μου πότε θα τελειώσει αυτός ο Αύγουστος; Τι ζεστός μήνας!"
Φίλος:
"Σεπτέμβριο έχουμε"
Με σκάλωσε ρε μάγκες.
Έμεινα κανά 2 λεπτά να σκεφτώ.
Εγώ:
"Πω ρε πστ μου πότε θα τελειώσει αυτός ο Αύγουστος; Τι ζεστός μήνας!"
Φίλος:
"Σεπτέμβριο έχουμε"
Με σκάλωσε ρε μάγκες.
Έμεινα κανά 2 λεπτά να σκεφτώ.
0 .
-
Geri
- Basic poster

-
Εσθήρ
- Basic poster

H μαλακια που δερνει το βοθρουμ δεν εχει να κανει με το οτι συγκλονιστηκα που διαβασα οτι ενας συντονιστης,ο Ηρακλειτος,εφυγε πολυ προωρα απο τη ζωη ,μολις σε ηλικια 53 ετων!
Δεν μπορω να εκφρασω τα συλλυπητηρια μου εκει απο μαλακια τους βεβαια,δεν πειραζει,τα λεω εδω.
Συλλυπητηρια στους δικους τους ,σε οσους τον αγαπουν ,παρα πολυ κριμα γμτ...πραγματικα συγκλονιστικα.
Μακαρι να γεννηθει ξανα η ψυχουλα του καπου αλλου η να ειναι σε αλλη διασταση απλα να μην χανομαστε μετα το θανατο του σωματος γμτ.
Πολυ πολυ κριμα....
Δεν μπορω να εκφρασω τα συλλυπητηρια μου εκει απο μαλακια τους βεβαια,δεν πειραζει,τα λεω εδω.
Συλλυπητηρια στους δικους τους ,σε οσους τον αγαπουν ,παρα πολυ κριμα γμτ...πραγματικα συγκλονιστικα.
Μακαρι να γεννηθει ξανα η ψυχουλα του καπου αλλου η να ειναι σε αλλη διασταση απλα να μην χανομαστε μετα το θανατο του σωματος γμτ.
Πολυ πολυ κριμα....

2 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
bizeli
- Moderator

Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους καταρχήν αλλά και στο διπλανό φόρουμ του οποίου ο Ηράκλειτος υπήρξε ένα από τα πιο εμβληματικά μέλη.
Νομίζω όλοι είμαστε μαγκωμένοι από το τραγικό νέο. Κι εδώ κι εκεί.
Νομίζω όλοι είμαστε μαγκωμένοι από το τραγικό νέο. Κι εδώ κι εκεί.
2 .
-
Suzy-Cute✽
- Rookie poster

Ένα τραγικό γεγονός ο ξαφνικός χαμός του "Ηράκλειτου" (δεν τον γνώριζα, μα έμαθα πως τον έλεγαν Γιάννη) που ήρθε ξαφνικά να ταράξει τη συνήθη ρουτίνα του "απέναντι" φόρουμ.
Για μεν την οικογένειά του τα θερμά μου συλλυπητήρια, για δε τον εκλιπόντα εύχομαι το ταξίδι του προς το Φως να είναι απρόσκοπτο.
Για μεν την οικογένειά του τα θερμά μου συλλυπητήρια, για δε τον εκλιπόντα εύχομαι το ταξίδι του προς το Φως να είναι απρόσκοπτο.
1 .
-
Morrigan
- Rookie poster

Αν η ηλιθιότητα είναι μειονέκτημα, γιατί υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι;
0 .
I hate it when I have to be nice to someone I really want to throw a brick at.