τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Σεπ 2020, 21:29

nemo έγραψε:το παρατηρω και εδω που εργαζομαι οτι οι γυναικες εχουν γινει -να το πω λιγο ακομψα -"σκυλες"
αλλα σε τοσο εκταση δεν το περιμενα και δεν το λεω για την μια περιπτωση με τα καροτσια

εχετε γινει τρομερα αγενεις και κανετε λες και ο κοσμος σας ανηκει και οτι σας χρωσταει τα παντα
και ο καθε ανθρωπος ειναι το δουλακι σας και ειδικα το βλεπουμε και οταν εχετε και θεσεις εξουσιας
-δεν θα ξεχασω τι τραβηξα οταν εβγαζα τα χαρτια του πατερα μου στις δημοσιες υπηρεσιες απο γυναικες
ενω οι αντρες -οσα κουσουρια και αν τους προσαψουμε εχουν μια παραπανω ευγενεια

Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα άντρα/γυναίκας.
Νομίζω ότι γενικότερα έχουμε σαλτάρει όλοι και είμαστε απορροφημένοι με τα προβλήματά μας και δεν υπάρχει περιθώριο για ευγένειες και καλοσύνες.
Η ευγένεια ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές μας συναλλαγές είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Σεπ 2020, 21:33

Λαχουρένιος έγραψε:
Παντα ετσι γινεται, οι γυναικες ειναι πιο αγενεις. Οι αντρες ισως επειδη εχουν μαθει να ειναι πιο κυριοι λογω των γυναικων ή επειδη φοβουνται τους τσαμπουκαδες ειναι συνηθως πιο ευγενικοι σε δημοσιους χωρους. Εξαιρειται η οδηγηση οπου εκει παθαινουν αμοκ.

Οπως ολοι μας εχω φαει απειρα σκουντηματα και με εχουν πατησει σε νυχτερινα μαγαζια. Οι περισσοτεροι αντρες μου εχουν ζητησει συγγνωμη, απο γυναικα εχω ακουσει αυτην την λεξη πολυ σπανια.

Ρε παιδιά εντάξει εξαρτάται και σε τι μέρα θα σε πετύχει ο άλλος.
Μπορεί να έχεις τα κέφια σου και να μη σε εκνευρίζει κανείς.
Άλλες πάλι μέρες να έχεις τις μαύρες σου και να σε εκνευρίζουν όλοι.
Οι μεταπτώσεις αυτές είναι φυσιολογικές.

Το μη φυσιολογικό είναι να είσαι μονίμως αγενής και αγριάνθρωπος εκ φύσεως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Σεπ 2020, 21:45

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Παντα ετσι γινεται, οι γυναικες ειναι πιο αγενεις. Οι αντρες ισως επειδη εχουν μαθει να ειναι πιο κυριοι λογω των γυναικων ή επειδη φοβουνται τους τσαμπουκαδες ειναι συνηθως πιο ευγενικοι σε δημοσιους χωρους. Εξαιρειται η οδηγηση οπου εκει παθαινουν αμοκ.

Οπως ολοι μας εχω φαει απειρα σκουντηματα και με εχουν πατησει σε νυχτερινα μαγαζια. Οι περισσοτεροι αντρες μου εχουν ζητησει συγγνωμη, απο γυναικα εχω ακουσει αυτην την λεξη πολυ σπανια.

Ρε παιδιά εντάξει εξαρτάται και σε τι μέρα θα σε πετύχει ο άλλος.
Μπορεί να έχεις τα κέφια σου και να μη σε εκνευρίζει κανείς.
Άλλες πάλι μέρες να έχεις τις μαύρες σου και να σε εκνευρίζουν όλοι.
Οι μεταπτώσεις αυτές είναι φυσιολογικές.

Το μη φυσιολογικό είναι να είσαι μονίμως αγενής και αγριάνθρωπος εκ φύσεως.

Εγω σου λεω τι εχω παρατηρησει μετα απο παρα πολλα χρονια και απειρα τετοια περιστατικα. Δεν γινεται οι γυναικες να ειναι κατα κανονα αγενεις ενω οι αντρες οχι. Εξαιρω τους γερους. Αυτοι ειναι μ**νοπανα ανεξαρτητως φυλου. Νομιζουν οτι ολος ο κοσμος τους χρωσταει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Σεπ 2020, 21:49

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω σου λεω τι εχω παρατηρησει μετα απο παρα πολλα χρονια και απειρα τετοια περιστατικα. Δεν γινεται οι γυναικες να ειναι κατα κανονα αγενεις ενω οι αντρες οχι. Εξαιρω τους γερους. Αυτοι ειναι μ**νοπανα ανεξαρτητως φυλου. Νομιζουν οτι ολος ο κοσμος τους χρωσταει.

Όχι ρε φίλε πραγματικά.
Δεν μπορώ να ετυμηγορήσω υπερ της μιας ή της άλλης πλευράς.
Μου έχουν τύχει και πολύ αγενείς άντρες και πολύ αγενείς γυναίκες εξίσου. Όπως και το ανάποδο. Πολύ ευγενείς άντρες και γυναίκες. Τζόκερ είναι αυτοί βέβαια.
Πιστεύω περισσότερο έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία και την παιδεία κάθε ανθρώπου και όχι με το φύλο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Σεπ 2020, 06:12

Δεν περιμένω καμία ευγένεια από κανένα, είτε άντρα είτε γυναίκα, όμως όταν διαπιστώσω ότι έχω να κάνω με ένα ευγενικό πλάσμα τον .την ξεχωρίζω και συμπεριφέρομαι πολύ διαφορετικά. Αλλιώς.... παίρνουν άμεσα συμπεριφορά κατά...Βάλλον... χααχαχα
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 24 Σεπ 2020, 20:30

Προτιμω την σιωπη σου
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Οκτ 2020, 12:37

Τώρα με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας θα βγάλουν επιτέλους κανα γκόμενο όσες είναι για σακούλα στη μούρη. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 01 Οκτ 2020, 14:53

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Οκτ 2020, 01:43

Ρε παιδιά τι βλακείες πουλάνε κάποιοι στο marketplace (fb);
Η άλλη πουλάει ένα πλαστικό ποτήρι.
Μου ρχεται να το αγοράσω έτσι για την παράνοια.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 06 Οκτ 2020, 23:18

0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”