Λαχουρένιος έγραψε:Παιζει και να σε θελει για να πληρωσεις επισκευες + να ταιζεις την αδερφη.
Δεν μενει μια γυναικα τυχαια γεροντοκορη, ειδικα αν εχει τοσο μεγαλη περιουσια.
Και σπανια αυτο οφειλεται στην εμφανιση.

Λαχουρένιος έγραψε:Παιζει και να σε θελει για να πληρωσεις επισκευες + να ταιζεις την αδερφη.
Δεν μενει μια γυναικα τυχαια γεροντοκορη, ειδικα αν εχει τοσο μεγαλη περιουσια.
Και σπανια αυτο οφειλεται στην εμφανιση.

vallon έγραψε:μίστερ μαξ έγραψε:Επειδή Άριστε είσαι προικοθήρας, ενώ οι άλλοι είναι δεξιοι (εως και ΧΑ) θα σου δώκω μια συμβουλή. Όταν η αξία ενός κτήματος είναι Χ, ενώ πουλιέται Ψ, τότε η αξία ενός κτήματος είναι Ψ. Ασε τις μλκιες που σου λένε. Πάρε τα σχέδια του ακινήτου και δείξε το σε ένα δικό σου μεσίτη ή καλύτερα εκτιμητή γής.
εδώ μαξ παίζει και να πρέπει να εμβαθύνουμε περισσότερο,
θλίβομαι πάντως εάν σκεφτώ ότι η μέση νοοτροπία, γιατί αυτό εκφράζει ο φίλος μας ο Αρίστος, των συριζαίων, έχει αυτό τον τρόπο σκέψης
Φανταστείτε πως σκέφτονται όταν βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, μόνο το προσωπικό υπολογιστικό συμφέρον....!!!!!
Συμπέρασμα, εάν η προηγούμενη υπόθεση ευσταθεί, εάν δεχτούμε δηλ ότι ισχύει, τότε το επόμενα χρόνια έχουν να βγούν στο φως της δημοσιότητας πάρα πολλά συριζίεικα σκάνδαλα χρηματισμού.

itteithe έγραψε:Κακώς γύρισες απογοητευμένος και νευριασμένος. Ανακουφισμένος θα έπρεπε να γυρίσεις που γλύτωσες από αυτήν την σπείρα με σπουργίτια.
Ξέρω οτι δεν θέλεις να αναφέρεις λεπτομέρειες (γι αυτό υποθέτω πως έγραψες αόριστα κάπου στη Μακεδονία), αλλά μπορείς να μας πεις έστω σε ποιο νομό πήγες; Με αυτά που έγραψες μπορώ να υποθέσω την περιοχή και νομίζω οτι πρόκειται για Κοζάνη, Γρεβενά, Πιερία, ή Σέρρες.

Αρίστος έγραψε:Ρε ειχα φανταστει πως θα τριγυριζα καθε βδομαδα σε Αθηνα, Θεσσαλονικη και σαββατοκυριακο στο αρχοντικο που θα με περιποιουνταν η γυναικουλα μου.
Τελικα ουτε το σπιτι δεν υπαρχει στο χωριο καθως χρειαζονται ενα σωρο επισκευες.
Δεν σας το ειπα αλλα εκει μου το εφερε οτι για οσο διαστημα χρειαστουν οι επισκευες θα μεναμε στης αδελφης της!!!!!
,