Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2019, 15:32

Λαχουρένιος έγραψε:Παιζει και να σε θελει για να πληρωσεις επισκευες + να ταιζεις την αδερφη.

Δεν μενει μια γυναικα τυχαια γεροντοκορη, ειδικα αν εχει τοσο μεγαλη περιουσια.

Και σπανια αυτο οφειλεται στην εμφανιση.

:yesyes:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 15:41

vallon έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:Επειδή Άριστε είσαι προικοθήρας, ενώ οι άλλοι είναι δεξιοι (εως και ΧΑ) θα σου δώκω μια συμβουλή. Όταν η αξία ενός κτήματος είναι Χ, ενώ πουλιέται Ψ, τότε η αξία ενός κτήματος είναι Ψ. Ασε τις μλκιες που σου λένε. Πάρε τα σχέδια του ακινήτου και δείξε το σε ένα δικό σου μεσίτη ή καλύτερα εκτιμητή γής.

εδώ μαξ παίζει και να πρέπει να εμβαθύνουμε περισσότερο,
θλίβομαι πάντως εάν σκεφτώ ότι η μέση νοοτροπία, γιατί αυτό εκφράζει ο φίλος μας ο Αρίστος, των συριζαίων, έχει αυτό τον τρόπο σκέψης

Φανταστείτε πως σκέφτονται όταν βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, μόνο το προσωπικό υπολογιστικό συμφέρον....!!!!!
Συμπέρασμα, εάν η προηγούμενη υπόθεση ευσταθεί, εάν δεχτούμε δηλ ότι ισχύει, τότε το επόμενα χρόνια έχουν να βγούν στο φως της δημοσιότητας πάρα πολλά συριζίεικα σκάνδαλα χρηματισμού.

Μαλλον εχεις πεσει εξω φιλε Vallon.

Αν εβλεπα τον Συριζα συμφεροντολογικα θα ημουν κομματικο μελος, θα εκανα κομματικη καριερα και στο Χαλανδρι θα κατεβαινα υποψηφιος συμβουλος με το συνδυασμο του Συριζαιου δημαρχου που ειναι ακλονητο φαβορι για επανεκλογη.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 15:52

Εκανα δυο τηλεφωνα πριν απο λιγο.

Στο πρωτο ξεκαθαρισα στην καθηγητρια πως η κατασταση με το σοι της παραειναι gloomy και πως εγω δεν μπορω να φυλακιστω σε ενα κωλοχωρι με ενα σοι στο οποιο θα υποκρινομαι οτι ειμαι καποιος αλλος απο αυτον που ειμαι.

Της ειπα πως επι του παροντος αν θελει να ειναι μαζι μου ξεχναει τους γαμους και την εγκατασταση στην Μακεδονια.

Λογοφεραμε και στο τελος μου εκλεισε το τηλεφωνο.

Στο δευτερο τηλεφωνο ξεχεσα τη φιλη της αδελφης μου που εμπνευστηκε το συνοικεσιο γιατι μου τα παρουσιασε πολυ ιδανικα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 15:54

Καλα η φιλη τοσα ηξερε τοσα ειπε, και λογικα ο,τι ξερει θα το εμαθε απο την καθηγητρια η οποια θα τα παρουσιασε οπως την συνεφεραν.

Απο το ειδος της προτασης και μονο ομως φαινοταν οτι κατι δεν παει καλα.

Ηταν πολυ εκβιαστικο το παραθυρο που αφηνε στον αλλον να σκεφτει σαν να προσπαθει να τον δεσει πριν καταλαβει τιποτα.

Δεν ηταν τυχαιο που ηθελε αρραβωνες πριν πατε πανω, το κανε για να μην μπορεσεις να φυγεις με το που δεις την χαβουζα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 15:57

Μ' αρεσει που εγω ο μαλακας εκανα σχεδια επι σχεδιων.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 15:58

Δεν ακους τους χομιζ απο το Ελεφτερο... :D
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 16:02

Ρε ειχα φανταστει πως θα τριγυριζα καθε βδομαδα σε Αθηνα, Θεσσαλονικη και σαββατοκυριακο στο αρχοντικο που θα με περιποιουνταν η γυναικουλα μου.

Τελικα ουτε το σπιτι δεν υπαρχει στο χωριο καθως χρειαζονται ενα σωρο επισκευες.

Δεν σας το ειπα αλλα εκει μου το εφερε οτι για οσο διαστημα χρειαστουν οι επισκευες θα μεναμε στης αδελφης της!!!!!

,
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 16:05

Αν ηταν τοσο απλη περιπτωση ρε Αριστο θα χε παντρευτει η τυπισσα πριν 35 χρονια και θα χε 3-4 παιδια. Σου λεω, δεν εμεινε τυχαια γεροντοκορη.

Δεν υποτιμω οσους και οσες δεν εχουν παντρευτει ενω το ηθελαν, στην ζωη δεν σου ερχονται ολα οπως θες.

Αλλα οταν ξερεις σε καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις τι εχει παιχτει καταλαβαινεις και γιατι εμειναν μονοι τους.

Παντως εχω ζησει σε σχεσεις προσπαθειες να προσπαθουν να σου φορτωσουν συγγενεις με τον χ,ψ τροπο. Ο,τι χειροτερο.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 16:07

itteithe έγραψε:Κακώς γύρισες απογοητευμένος και νευριασμένος. Ανακουφισμένος θα έπρεπε να γυρίσεις που γλύτωσες από αυτήν την σπείρα με σπουργίτια.

Ξέρω οτι δεν θέλεις να αναφέρεις λεπτομέρειες (γι αυτό υποθέτω πως έγραψες αόριστα κάπου στη Μακεδονία), αλλά μπορείς να μας πεις έστω σε ποιο νομό πήγες; Με αυτά που έγραψες μπορώ να υποθέσω την περιοχή και νομίζω οτι πρόκειται για Κοζάνη, Γρεβενά, Πιερία, ή Σέρρες.

Μεσα εισαι αλλα νομο δεν θα πω.

.
1 .

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2019, 16:07

Αρίστος έγραψε:Ρε ειχα φανταστει πως θα τριγυριζα καθε βδομαδα σε Αθηνα, Θεσσαλονικη και σαββατοκυριακο στο αρχοντικο που θα με περιποιουνταν η γυναικουλα μου.

Τελικα ουτε το σπιτι δεν υπαρχει στο χωριο καθως χρειαζονται ενα σωρο επισκευες.

Δεν σας το ειπα αλλα εκει μου το εφερε οτι για οσο διαστημα χρειαστουν οι επισκευες θα μεναμε στης αδελφης της!!!!!

,

:D :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αυτο παίζει να ειναι με διαφορα η μεγαλυτερη αυταπάτη που ειχες .
2 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”