τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Geri
- Basic poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Βλάκας είναι αυτός που σε κάθε συζήτηση επιμένει συνεχώς ότι είναι ο εξυπνότερος από όλους! Όσκαρ Ουάιλντ
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Geri έγραψε:Βλάκας είναι αυτός που σε κάθε συζήτηση επιμένει συνεχώς ότι είναι ο εξυπνότερος από όλους! Όσκαρ Ουάιλντ
Τζέρι έχω την εντύπωση ότι, εμμέσως πλην σαφώς, μας λες βλάκες αφού όλοι εδώ στο ''ελεύθερο'' επιμένουμε συνεχώς ότι ο ένας είναι πολύ πιο έξυπνος από τον άλλον.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Geri έγραψε:Βλάκας είναι αυτός που σε κάθε συζήτηση επιμένει συνεχώς ότι είναι ο εξυπνότερος από όλους! Όσκαρ Ουάιλντ
Τζέρι έχω την εντύπωση ότι, εμμέσως πλην σαφώς, μας λες βλάκες αφού όλοι εδώ στο ''ελεύθερο'' επιμένουμε συνεχώς ότι ο ένας είναι πολύ πιο έξυπνος από τον άλλον.
σωστη η παρατηρηση αλλα οταν προκειται για αριστερους γενικως εχει μια βαση για να κανει ο αλλος την διαγνωση
δωσε βαση 1ανοιχτα συνορα 2οι ελ με μασκες και οι αλλοι χωρις μασκες 3 στραβωθηκαν λενε απο την απεικονιση
της παναγιας στην βουλη 4και τοσα αλλα ..οποτε οταν λεει ενας αριστερος οτι ειναι εξυπνος τα δεδομενα ειναι ακριβως
τα αντιθετα ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

Αναβάθμισα τη σύνδεση για να μπορώ να κάνω καλή εξ αποστάσεως διδασκαλεία και να μην γίνομαι ρεζίλι στα παιδιά.
Πληρώνω τώρα 28 το μήνα για να έχω γραμμή 50mbps
Πράγματι έχω σύνδεση που παίζει σε ονειρικά νούμερα πια..
5503/54993 kbps
εντάξει , κατεβάζει με 5,3 Mbps
είναι απίστευτη
Ρε κερατέως
εγώ γιατί πρέπει να πληρώνω το να έχω καλή σύνδεση στο σπίτι για να κάνω σωστό μάθημα;
Με τις δικές μου πλάτες και όλων των υπόλοιπων καθηγητών που είναι τα κορόιδα, γύρισες εσύ όλη την εκπαίδευση σε εξ αποστάσεως;
Και απο πάνω μας πετάς αυτό το φρικτό νομοσχέδιο;
ρε σεις
αυτοί μας μισούν ...!!!!!!!!!!!!!!!
θέλουν να μας εξοντώσουν
Πληρώνω τώρα 28 το μήνα για να έχω γραμμή 50mbps
Πράγματι έχω σύνδεση που παίζει σε ονειρικά νούμερα πια..
5503/54993 kbps
εντάξει , κατεβάζει με 5,3 Mbps
είναι απίστευτη
Ρε κερατέως
εγώ γιατί πρέπει να πληρώνω το να έχω καλή σύνδεση στο σπίτι για να κάνω σωστό μάθημα;
Με τις δικές μου πλάτες και όλων των υπόλοιπων καθηγητών που είναι τα κορόιδα, γύρισες εσύ όλη την εκπαίδευση σε εξ αποστάσεως;
Και απο πάνω μας πετάς αυτό το φρικτό νομοσχέδιο;
ρε σεις
αυτοί μας μισούν ...!!!!!!!!!!!!!!!
θέλουν να μας εξοντώσουν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

το μαθαμε και αυτο γιδια ε! γιδια λοιπον οποιο αφεντικο παρει στην δουλεψη του αλλοδαπο θα εχει μεγαλες
ελαφρυνσεις !!! το επιασες λαχου!!! ..μπραβο λαχουρ !
ελαφρυνσεις !!! το επιασες λαχου!!! ..μπραβο λαχουρ !
0 .
-
Geri
- Basic poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Geri έγραψε:Βλάκας είναι αυτός που σε κάθε συζήτηση επιμένει συνεχώς ότι είναι ο εξυπνότερος από όλους! Όσκαρ Ουάιλντ
Πρέπει να παρακολουθήσω τι γράφετε για να εχω αποψη αν η παρατήρηση σου ειναι σωστη

0 .
-
Spark
- Extreme poster

Geri έγραψε:Πρέπει να παρακολουθήσω τι γράφετε για να εχω αποψη αν η παρατήρηση σου ειναι σωστη
οχι ρε φιλε μη το κανεις, αυτοι που παρακολουθουν οσους γραφουν εδω ειναι οι πιο χαμενοι.
βαζε τραγουδι κ εικονα μια φορα στο τοσο και να σαι καλα..
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Spark έγραψε:Geri έγραψε:Πρέπει να παρακολουθήσω τι γράφετε για να εχω αποψη αν η παρατήρηση σου ειναι σωστη
οχι ρε φιλε μη το κανεις, αυτοι που παρακολουθουν οσους γραφουν εδω ειναι οι πιο χαμενοι.
βαζε τραγουδι κ εικονα μια φορα στο τοσο και να σαι καλα..
αν κοιταξεις τι γραφουν και αλλου θα χαζεψεις τουλαχιστον εμεις εδω γνωριζουμε τι γραφουμε
αλλου δεν το παραδεχονται καν
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ελεος καπου σε καποιον ....ποσο γιδια ειμαστε που δεν μπορουμε να γραψουμε κατι
ολο τα ιδια και τα ιδια λες και στο μυαλο μας ειναι -μη πω
ολο τα ιδια και τα ιδια λες και στο μυαλο μας ειναι -μη πω