Συνεντεύξεις

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: Συνεντεύξεις

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 15 Μαρ 2019, 22:51

bizeli έγραψε:Εικόνα

Μην αγχώνεσαι λέμε ,πριν από 7-8 χρόνια σε πανηγυρικό 25ης Μαρτίου προσφώνησα τον δήμαρχο της κωμόπολης με το όνομα... γειτονικής κωμόπολης , μεγαλύτερη ήττα στα χρονικά δεν νομίζω να υπήρξε :D :laugh1: :laugh1:

ΣΣ:Στον τελευταίο πριν 3 χρόνια τα πήγα καλά με τις προσφωνήσεις, αλλά άφησα απ' έξω έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ( Αρίστο δε φταίω) γιατί ήρθε την τελευταία στιγμή ο μλκς και δε με ενημέρωσαν :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Μαρ 2019, 23:13

Στύγιος έγραψε:Μην αγχώνεσαι λέμε ,πριν από 7-8 χρόνια σε πανηγυρικό 25ης Μαρτίου προσφώνησα τον δήμαρχο της κωμόπολης με το όνομα... γειτονικής κωμόπολης , μεγαλύτερη ήττα στα χρονικά δεν νομίζω να υπήρξε :D :laugh1: :laugh1:

ΣΣ:Στον τελευταίο πριν 3 χρόνια τα πήγα καλά με τις προσφωνήσεις, αλλά άφησα απ' έξω έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ( Αρίστο δε φταίω) γιατί ήρθε την τελευταία στιγμή ο μλκς και δε με ενημέρωσαν :pardon:

:laugh1: :laugh1:

Πάντως έχω παρατηρήσει, από όσους πανηγυρικούς έχω πει, ότι μόνο οι γιαγιάδες και οι παππούδες τούς ακούνε.
Μόνο αυτοί έρχονται και μας δίνουν συγχαρητήρια συγκινημένοι.
Δε νομίζω να ακούει κανείς άλλος.
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 15 Μαρ 2019, 23:25

bizeli έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Μην αγχώνεσαι λέμε ,πριν από 7-8 χρόνια σε πανηγυρικό 25ης Μαρτίου προσφώνησα τον δήμαρχο της κωμόπολης με το όνομα... γειτονικής κωμόπολης , μεγαλύτερη ήττα στα χρονικά δεν νομίζω να υπήρξε :D :laugh1: :laugh1:

:laugh1: :laugh1:

Πάντως έχω παρατηρήσει, από όσους πανηγυρικούς έχω πει, ότι μόνο οι γιαγιάδες και οι παππούδες τούς ακούνε.
Μόνο αυτοί έρχονται και μας δίνουν συγχαρητήρια συγκινημένοι.
Δε νομίζω να ακούει κανείς άλλος.

Ο πρώτος που έγραψα μόνος μου για την 28η πριν 15 χρόνια νομίζω ότι είχε καθολική αποδοχή , οι υπόλοιποι 5-6 ήταν βεβιασμένα ρετούς και κοπτοραπτική ...δυστυχώς :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 15 Μαρ 2019, 23:26

πότε θα δημοσιευτεί η συνέντευξη του μπιζελιου; :) :search:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Μαρ 2019, 23:37

Στύγιος έγραψε:
Ο πρώτος που έγραψα μόνος μου για την 28η πριν 15 χρόνια νομίζω ότι είχε καθολική αποδοχή , οι υπόλοιποι 5-6 ήταν βεβιασμένα ρετούς και κοπτοραπτική ...δυστυχώς :nono:

Ναι κι εγώ στην αρχή μόνη μου τους έγραφα. Έβαζα και κάτι πατριωτικά τραγούδια να ακούω να φορτώνει το εθνικό φρόνημα :laugh1: και έβγαιναν ωραίοι οι λόγοι.
Εντάξει γενικά ψιλοαποφεύγω να λέω αν γίνεται. Δε μου αρέσει και πολύ αυτή η φάση να εκτίθεμαι σε κοινό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Μαρ 2019, 23:40

Θανάσης έγραψε:πότε θα δημοσιευτεί η συνέντευξη του μπιζελιου; :) :search:

Κάτσε είμαστε στα σκαριά με τον Αρίστο.
:laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Μαρ 2019, 23:48

Θα ρθω σαν αστραπή κι εγώ
προσεχώς

0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Μαρ 2019, 23:53

bizeli έγραψε:Θα ρθω σαν αστραπή κι εγώ
προσεχώς

Ωραία χρόνια, αναπολούμε με νοσταλγία. 5 χρόνια καραμανλικού μπρεζνιεφκισμού :bingo:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Μαρ 2019, 00:00

bizeli έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Ναι κι εγώ στην αρχή μόνη μου τους έγραφα. Έβαζα και κάτι πατριωτικά τραγούδια να ακούω να φορτώνει το εθνικό φρόνημα :laugh1: και έβγαιναν ωραίοι οι λόγοι.
Εντάξει γενικά ψιλοαποφεύγω να λέω αν γίνεται. Δε μου αρέσει και πολύ αυτή η φάση να εκτίθεμαι σε κοινό.

Η έσχατη τρολιά και "καψώνι" που μου παίξανε ήταν όταν πήγα κι έβγαλα -με τη μπαραθέα -λόγο την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και γύρισα μετά σχολείο κι είχα μάθημα στη Γ' Λυκείου τελευταίες ώρες. Οι μαθητές νόμιζαν ότι έγινε πραξικόπημα :P :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Μαρ 2019, 00:07

Στύγιος έγραψε:Η έσχατη τρολιά και "καψώνι" που μου παίξανε ήταν όταν πήγα κι έβγαλα -με τη μπαραθέα -λόγο την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και γύρισα μετά σχολείο κι είχα μάθημα στη Γ' Λυκείου τελευταίες ώρες. Οι μαθητές νόμιζαν ότι έγινε πραξικόπημα :P :D

Σαν τον Καμμένο κι εσύ.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”