Για όσους δεν το χουν με τα λόγια...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Για όσους δεν το χουν με τα λόγια...

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Αύγ 2019, 14:04

Λαχουρένιος έγραψε:Xμ, περιεργο. Παντως αν πας σε αλλες σελιδες θα βγαλεις κατα ΜΟ +100-200 θερμιδες. Μου κανει εντυπωση.

Εύκολο είναι ρε φίλε να αλλάξεις σελίδα, οπότε και αποτέλεσμα, αλλά προς το παρόν έχω κολλήσει σε αυτή.
Πράγμα που δε συμβαίνει και με τη σελίδα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Αύγ 2019, 14:09

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Xμ, περιεργο. Παντως αν πας σε αλλες σελιδες θα βγαλεις κατα ΜΟ +100-200 θερμιδες. Μου κανει εντυπωση.

Εύκολο είναι ρε φίλε να αλλάξεις σελίδα, οπότε και αποτέλεσμα, αλλά προς το παρόν έχω κολλήσει σε αυτή.

Σε εστρωσε καποια σε διαιτα ή μου φαινεται? :D

Δεν φαινεται να σαι χοντρος παντως, νομιζω αν πεσεις στα 70 θα σαι κομπλε.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Αύγ 2019, 22:46

Μαλακίες ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Αύγ 2019, 11:22

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Σε εστρωσε καποια σε διαιτα ή μου φαινεται? :D

Σου φαίνεται. Το ίδιο μου φαινόταν κι εμένα νομίζοντας ότι όλα αυτά που νόμιζα θα τα νόμιζα για πάντα, μέχρι τη στιγμή που ό,τι νομίζεις ανομίζεται και περνάς σε άλλο νόμισμα. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Αύγ 2019, 11:23

bizeli έγραψε:Μαλακίες ...

Γιατί; Μια χαρά ανταποκρινόμαστε ως τώρα στην πρόκληση για αυτοεξευτελισμό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Αύγ 2019, 20:21

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Δεν το είπα για σας.
Σκεφτόμουν κάτι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Αύγ 2019, 21:04

Ραν ταν πλαν έγραψε:
bizeli έγραψε:Μαλακίες ...

στην ουσια δεν υπαρχει αυτοεξευτελισμος
αλλα αυτογνωσια στο να δεις τα πραγματικα ορια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Αύγ 2019, 11:59

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Δεν το είπα για σας.
Σκεφτόμουν κάτι.

Για εμάς το είπες. Και όταν το είπες είχες δίκιο. Πέρασαν τρεις μέρες όμως από τότε.
Τεράστιο χρονικό διάστημα για να περάσει κάποιος από πολλά στάδια. Από του μαλάκα μέχρι αυτό του Ραν ταν πλαν. :fico:
Οπότε άρχισε να σκέφτεσαι την περίπτωση να ανακαλέσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Αύγ 2019, 16:39

«Αν ξαναρίξεις φάπα θα σου κολλήσω το παγωτό χωνάκι στη μούρη.»
Αυτό ήθελα να πω στον πατέρα μου μέχρι να γίνω 15 χρονών, που από τα οχτώ μέχρι τα δεκαπέντε με είχε ξεσβερκιάσει στην καρπαζιά κάθε φορά που μου έλεγε ταυτόχρονα κάτι ακαταλαβίστικα πράγματα.
Όπως μια φορά που με είχε πάει στο τσίρκο να δω τους ιπποπόταμους και βγήκε ένας κλόουν με ένα μαραφέτι που το βούταγε σε ένα κάδο με σαπουνάδα το στριφογύριζε και έκανε κάτι τεράστιες φούσκες που έσκαγαν και εξαφανιζόντουσαν αμέσως.
Εγώ απορροφημένος από το θέαμα και τρώγοντας μαλλί της γριάς τρώω ξαφνικά την πρώτη φάπα συνοδευόμενη από την ερώτηση.
«Τι είναι αυτά που βλέπεις ρε βλαμμένο;»
«Σαπουνόφουσκες.» απαντάω και πέφτει η δεύτερη φάπα.
«Λόγια είναι ρε μαλακισμένο.» μου λέει καρφώνοντας με με εκείνο το περίεργο βλέμμα που έπαιρνε κάθε φορά που έλεγε κάτι μαλακίες που δεν καταλάβαινα.
«Τι λόγια, εγώ σαπουνόφουσκες βλέπω.» ξαναπαντάω σκεφτόμενος ότι πάει ο γέρος, το έκαψε.
Και τότε πέφτει η τρίτη και δυνατότερη σβερκιά απ' όλες που είδα το χριστό φαντάρο.
«Τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται σαΐνι μου.» μου λέει και συμπληρώνει, «Λόγια γυναικών βλέπεις αγόρι μου.» ευτυχώς χωρίς φάπα αυτή τη φορά και σταματώντας εκεί την κουβέντα με άφησε να απολαύσω τους κώλους των ακροβατριών που κρεμόντουσαν από τα σκοινιά πάνω απ' το κεφάλι μου.
Παρεμπιπτόντως ο γέρος μου πέθανε στα πενηντατρία του, και μετά τόσα χρόνια από το θάνατο του δεν έχει λυθεί το μυστήριο των δεκαπέντε αγνώστων στη μικρή μας οικογένεια γυναικών που έκλαιγαν στην κηδεία του.
Αν ζούσε σήμερα θα του έλεγα ένα απλό «Κατάλαβα». :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 23 Αύγ 2019, 17:06

Ραν ταν πλαν έγραψε:«Αν ξαναρίξεις φάπα θα σου κολλήσω το παγωτό χωνάκι στη μούρη.»
Αυτό ήθελα να πω στον πατέρα μου μέχρι να γίνω 15 χρονών, που από τα οχτώ μέχρι τα δεκαπέντε με είχε ξεσβερκιάσει στην καρπαζιά κάθε φορά που μου έλεγε ταυτόχρονα κάτι ακαταλαβίστικα πράγματα.
Όπως μια φορά που με είχε πάει στο τσίρκο να δω τους ιπποπόταμους και βγήκε ένας κλόουν με ένα μαραφέτι που το βούταγε σε ένα κάδο με σαπουνάδα το στριφογύριζε και έκανε κάτι τεράστιες φούσκες που έσκαγαν και εξαφανιζόντουσαν αμέσως.
Εγώ απορροφημένος από το θέαμα και τρώγοντας μαλλί της γριάς τρώω ξαφνικά την πρώτη φάπα συνοδευόμενη από την ερώτηση.
«Τι είναι αυτά που βλέπεις ρε βλαμμένο;»
«Σαπουνόφουσκες.» απαντάω και πέφτει η δεύτερη φάπα.
«Λόγια είναι ρε μαλακισμένο.» μου λέει καρφώνοντας με με εκείνο το περίεργο βλέμμα που έπαιρνε κάθε φορά που έλεγε κάτι μαλακίες που δεν καταλάβαινα.
«Τι λόγια, εγώ σαπουνόφουσκες βλέπω.» ξαναπαντάω σκεφτόμενος ότι πάει ο γέρος, το έκαψε.
Και τότε πέφτει η τρίτη και δυνατότερη σβερκιά απ' όλες που είδα το χριστό φαντάρο.
«Τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται σαΐνι μου.» μου λέει και συμπληρώνει, «Λόγια γυναικών βλέπεις αγόρι μου.» ευτυχώς χωρίς φάπα αυτή τη φορά και σταματώντας εκεί την κουβέντα με άφησε να απολαύσω τους κώλους των ακροβατριών που κρεμόντουσαν από τα σκοινιά πάνω απ' το κεφάλι μου.
Παρεμπιπτόντως ο γέρος μου πέθανε στα πενηντατρία του, και μετά τόσα χρόνια από το θάνατο του δεν έχει λυθεί το μυστήριο των δεκαπέντε αγνώστων στη μικρή μας οικογένεια γυναικών που έκλαιγαν στην κηδεία του.
Αν ζούσε σήμερα θα του έλεγα ένα απλό «Κατάλαβα». :fico:

Το μεγάλο γλεντι γινεται οταν μετα το περασμα του στην αιωνιότητα - ανοιγουν τα κλειδαμπαρωμένα αρχεία με τα ημερολογια και τις φωτογραφίες.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”