Kλείνω τα 60

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Kλείνω τα 60

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Οκτ 2019, 17:59

itteithe έγραψε:Για να είμαι ειλικρινής όμως, εδώ στην Αρκαδία βρήκα ένα αρκετά απαλλαγμένο από στερεότυπα και προκαταλήψεις μέρος. Κάτι που δεν συμβαίνει με την Θεσσαλία, όπου κάθε μέρα είναι μια νέα μάχη με το παράλογο και τον χριστιανοταλιμπανισμό. Αυτό μου αρκεί για να μεγαλώσω το παιδί μου.

Κατέβα Καλαμάτα ρε να δεις πώς ζει ο κόσμος. Ακόμα και οι γριές έχουν φέισμπουκ και ίνσταγκραμ και ανεβάζουν μέχρι και πενήντα σέλφις στη διαδρομή από το σπίτι μέχρι το μαντρί με τα γίδια. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Οκτ 2019, 18:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:Κατέβα Καλαμάτα ρε να δεις πώς ζει ο κόσμος. Ακόμα και οι γριές έχουν φέισμπουκ και ίνσταγκραμ και ανεβάζουν μέχρι και πενήντα σέλφις στη διαδρομή από το σπίτι μέχρι το μαντρί με τα γίδια. :fico:

Η Καλαμάτα είναι γαμηστερή πόλη. Έχει θάλασσα, βουνά, παστές τσίχλες και αποξηραμένα σύκα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; :D

Κάθε χρόνο λέμε να κάνουμε διακοπές Καλαμάτα και όλο το αναβάλουμε (πηγαίνουμε μόνο αυθημερόν). Ελπίζω του χρόνου να πάμε για ένα τριήμερο, ή και παραπάνω.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Οκτ 2019, 22:04

itteithe έγραψε: παστές τσίχλες

Πουλιά ή Kaugummis;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Οκτ 2019, 22:14

Προέλλην έγραψε:
itteithe έγραψε: παστές τσίχλες

Πουλιά ή Kaugummis;

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Οκτ 2019, 22:33

Έχει φάει αρκούδα ο τύπος; Respekt!

ΥΓ
Στο Ελσίνκι στο αεροδρόμιο πουλούσαν αρκούδα κονσέρβα, και χαλάκια απο δέρμα ταράνδου, δίπλα απο τα κοσμήματα για τους Κινέζους νεόπλουτους.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Νοέμ 2019, 10:53

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εγώ ρε παιδιά έχω στόχο στα εξηνταπέντε μου να έχω γκόμενα τριάντα χρόνια μικρότερη και να της τον σφυρίζω τρεις φορές σε ένα βράδυ. Στόχος που με τα σημερινά δεδομένα μου φαντάζει εφικτός.
Αν το πετύχω θα θεωρήσω ότι έζησα πραγματικά και θα κατεβάσω ρολά για όσα χρόνια μου απομένουν.
:reklas:

Καποιος ελεγε σε ενα αμερικανικο εργο, δεν θυμαμαι σε ποιο, πως η βιολογικη μηχανη καθε αντρα ειναι φτιαγμενη για 10.000 γαμισια.

Αυτο κατα μεσο ορο σημαινει σε μια 40ετια περιπου 250 το χρονο.

Πως τα πας, τα κοντευεις;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Νοέμ 2019, 14:28

Αρίστος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εγώ ρε παιδιά έχω στόχο στα εξηνταπέντε μου να έχω γκόμενα τριάντα χρόνια μικρότερη και να της τον σφυρίζω τρεις φορές σε ένα βράδυ. Στόχος που με τα σημερινά δεδομένα μου φαντάζει εφικτός.
Αν το πετύχω θα θεωρήσω ότι έζησα πραγματικά και θα κατεβάσω ρολά για όσα χρόνια μου απομένουν.
:reklas:

Καποιος ελεγε σε ενα αμερικανικο εργο, δεν θυμαμαι σε ποιο, πως η βιολογικη μηχανη καθε αντρα ειναι φτιαγμενη για 10.000 γαμισια.

Αυτο κατα μεσο ορο σημαινει σε μια 40ετια περιπου 250 το χρονο.

Πως τα πας, τα κοντευεις;

.

Αν υπολογίσουμε ότι τη δεκαετία από τα δεκαεφτά μέχρι τα τριάντα έβγαζα μέχρι και τρία σχεδόν κάθε βράδυ πρέπει να τα κοντεύω. :D
Σε τριάντα χρόνια που θα είμαι εξηνταοχτώ θα έχω ξεπεράσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το όριο των δέκα χιλιάδων οπότε πρέπει να ξαναγράψουν την ατάκα και να γυρίσουν το διορθωμένο σήκουελ της ταινίας. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Νοέμ 2019, 16:24

και το ίνδαλμα μας ρεμάλια ο Σπαλιάρας

πως έχει σκοράρει τόσες φορές χωρίς να εξαντληθεί ο άνθρωπος;

:D
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2019, 06:01

To 10.000ρo ειναι για εναν πολυ παραγωγικο αλλα υπαρχουν και sex machines.

Δεν τολμω να σκεφτω ποσο καλυτερος του Σπαλιαρα ηταν πιχι ο Φρανκ Σινατρα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2019, 06:07

Αντε να κουτσομπολεψουμε τις επιδοσεις μας.

Στα φοιτητικα μου χρονια ενα βραδυ 5 φορες.

Εχω χτυπησει και 6 φορες αλλα μεσα σε ενα 24ωρο και το εχω κανει 2 φορες με διαφορετικη.

Σαν 40ρης χτυπησα 5 φορες το 24ωρο.

Ειχα κι ενα φιλο (που τον πιστευω) που ειχε παει με μια τουριστρια 9 φορες ενα βραδυ.

Και το ξανακανε και με αλλη.

Κυπριος αυτος.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”