Επειδη δεν ζουμε σε ιδανικη κοινωνια και παιζει πολυ κατινια (και στα δυο φυλα) ενας ή μια πρωην δεν στελνουν ποτε για καλο λογο.
Αλλες φορες στελνουν για να δουν σε τι φαση εισαι. Δυστυχως πολλοι ανθρωποι αν και ειναι παρελθον απο την ζωη σου, δε θελουν να περνας καλα μετα απο αυτους, ακομα και οταν οι ιδιοι περνανε καλα. Αλλες φορες στελνουν για να δουν την αντιδραση σου και να κερδισουν λιγο αυτοπεποιθηση. Και αλλες φορες ειναι απογοητευμενοι απο την τωρινη σχεση, μετανιωσαν που χωρισαν μαζι σου και το πανε πλαγιως να δουν μπας και ψηνεσαι για επανασυνδεση.
Για αυτο δεν βρισκω τον λογο να κραταει καποιος επαφη με πρωην, παρα μονο αν ηταν καποια σχεση ζωης και ηταν αξιολογο ατομο. Σε ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις μακρια και αγαπημενοι. Δεν υπαρχει φιλια μεταξυ δυο πρωην.
Αυτό που η πρώην μου...
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Αυτό που η πρώην μου...
bizeli έγραψε:Ίσως φταίει που εσείς παντού και πάντα βλέπετε το σεξ.
Εκτός από αυτό παίζουν και άλλα σενάρια για το κίνητρο της πράξης αυτής.
Δεύτερον παίζει και το πιο απλό σενάριο.
Είδε τυχαία φωτό στο fb του αντμίν και αποφάσισε να του στείλει.
Εσείς δεν έχετε προβεί ποτέ σε αψυχολόγητες/αυθόρμητες αντιδράσεις; Σιγά.
Πρέπει από πίσω να υπάρχει κάποιο σκοτεινό σενάριο;
Και ειδικά άμα έχει περάσει καιρός από τότε που χώρισαν -περσινά ξινά σταφύλια δλδ- δε σημαίνει και τίποτα.
Άμα κάτι έχει κλείσει τον κύκλο του και το έχεις συνειδητοποιήσει μέσα σου είναι πιο εύκολο να στείλεις στον πρώην σου.
Το ύποπτο θα ήταν να μην του έστελνε καθόλου, να αμφιταλαντευόταν, να τον σκεφτόταν ακόμα και άλλα παλαβά.
Από τη στιγμή που του έστειλε, εγώ την βλέπω πολύ άνετη την τύπισσα.
Δλδ άμα συναντήσετε μια πρώην σας στο δρόμο μετά από χρόνια δε θα τη χαιρετήσετε; Δε θα φερθείτε φυσιολογικά;
Ε κάπως έτσι δείτε το.
Συναντήθηκαν τυχαία στο fb.
Ώριμοι άνθρωποι είναι.
Να το δουμε αλλιως? Πες οτι ο αντρας της ειναι αδερφος σου, φιλος σου κλπ και σου ελεγε οτι εβλεπε οτι η γυναικα του στελνει στον πρωην της. Πως θα αντιδρουσες σε αυτο το νεο? Εμενα παντως στην θεση του δε θα μου αρεσε.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

δεν τα χάφτω αυτά
και καλά περνούσε απ έξω και είδε φως και είπε ένα γεια...
αλλού αυτά
ούτε οι ...μολδαβές δεν τα κάνουν
.gif)
και καλά περνούσε απ έξω και είδε φως και είπε ένα γεια...
αλλού αυτά
ούτε οι ...μολδαβές δεν τα κάνουν
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

bizeli έγραψε:Ίσως φταίει που εσείς παντού και πάντα βλέπετε το σεξ.
Άποψή μου είναι ότι δεν ισχύει (δεν κατέχω κάποια οικουμενική ανδρική αλήθεια, την γνώμη μου εκφέρω απλά). Ο άνδρας σε μια σοβαρή σχέση θέλει μια γυναίκα που να τον κάνει να αισθάνεται σημαντικός (κακά τα ψέματα, κατά 99% δεν είναι παρά ένας σκερβελές) και να του κάνει απίζμεντ τις ανασφάλειες (εμφανείς ή βαθιά κρυμμένες). Ουσιαστικά, ψάχνει για μια συνειδητοποιημένη πραγματιστική γυναίκα, και όχι για κάποια φαντασμένη που αναζητεί τον πρίγκηπα καβάλα στο άσπρο άλογο.
Σίγουρα, όλα αυτά είναι σχετικά, θα πρέπει να υπάρχει και συμβατότητα (όχι απαραίτητα ταύτιση) προσωπικοτήτων, κλπ.
Ως προς το σεξ, ο άνδρας θα νιώσει παγιδευμένος, αν η γυναίκα δεν του ικανοποιεί τις όποιες φαντασιώσεις του, και θα ψάξει να τις ικανοποίησει εκτός σχέσης, χωρίς όμως να επιδιώκει συνειδητά να την καταστρέψει (έστω κι αν όλα προφανώς οδηγούν εκεί).
bizeli έγραψε:Εκτός από αυτό παίζουν και άλλα σενάρια για το κίνητρο της πράξης αυτής.
Δεύτερον παίζει και το πιο απλό σενάριο.
Είδε τυχαία φωτό στο fb του αντμίν και αποφάσισε να του στείλει.
Εσείς δεν έχετε προβεί ποτέ σε αψυχολόγητες/αυθόρμητες αντιδράσεις; Σιγά.
Πρέπει από πίσω να υπάρχει κάποιο σκοτεινό σενάριο;
Και ειδικά άμα έχει περάσει καιρός από τότε που χώρισαν -περσινά ξινά σταφύλια δλδ- δε σημαίνει και τίποτα.
Άμα κάτι έχει κλείσει τον κύκλο του και το έχεις συνειδητοποιήσει μέσα σου είναι πιο εύκολο να στείλεις στον πρώην σου.
Το ύποπτο θα ήταν να μην του έστελνε καθόλου, να αμφιταλαντευόταν, να τον σκεφτόταν ακόμα και άλλα παλαβά.
Από τη στιγμή που του έστειλε, εγώ την βλέπω πολύ άνετη την τύπισσα.
Δλδ άμα συναντήσετε μια πρώην σας στο δρόμο μετά από χρόνια δε θα τη χαιρετήσετε; Δε θα φερθείτε φυσιολογικά;
Ε κάπως έτσι δείτε το.
Συναντήθηκαν τυχαία στο fb.
Ώριμοι άνθρωποι είναι.
Αν μιλάμε για ξέμπαρκες 1-2 επαφές, σίγουρα έχεις δίκιο. Αν όμως του γράφει κάθε δυό μερές/βδομάδα, και έχουν αρχίσει να συζητάνε περί ανέμων και υδάτων, επανειλημμένα, εκεί αντικειμενικά έχουμε να κάνουμε με ανάπτυξη σχέσης, η οποία μάλλον δεν είναι πλατωνικη.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Αλλες φορες στελνουν για να δουν σε τι φαση εισαι. Δυστυχως πολλοι ανθρωποι αν και ειναι παρελθον απο την ζωη σου, δε θελουν να περνας καλα μετα απο αυτους, ακομα και οταν οι ιδιοι περνανε καλα.
Δεν είναι απαραίτητο αυτό που σου τόνισα. Ξαναλέω άμα τον έχεις ξεπεράσει, δεν είναι κακό μετά από χρόνια πχ να έχεις την περιέργεια να δεις σε τι φάση είναι ο άλλος.
Σίγουρα όλοι αναρωτιόμαστε λίγο πολύ τι κάνουν οι πρώην μας. Δε σημαίνει ότι θέλουμε επανασύνδεση ή περισσότερα κολλητιλίκια ειδικά όταν είμαστε καλά στην τωρινή μας φάση. Αλλά σίγουρα μας περνάει από το μυαλό έστω και από περιέργεια πού βρίσκεται ο άλλος, τι κάνει κτλ. Όπως και για τον οποιονδήποτε που χάνεις επαφή.
Επίσης, παίζει και μεγάλο ρόλο να είσαι ανοιχτός, ειλικρινής και ξεκάθαρος στις προθέσεις σου. Άμα ο άλλος το παρεξηγήσει και νομίζει άλλα είναι δικό του το πρόβλημα. Άμα του πεις από την αρχή το και το, σε θυμήθηκα και είπα να δω τι κάνεις (ειδικά ξαναλέω αν μιλάμε για περσινά ξινά σταφύλια και που και τα 2 άτομα έχουν προχωρήσει με τις ζωές τους) μπορεί το θέμα να αρχίσει και να τελειώσει εκεί.
Λαχουρένιος έγραψε: Αλλες φορες στελνουν για να δουν την αντιδραση σου και να κερδισουν λιγο αυτοπεποιθηση.
Ούτε και αυτό το θεωρώ κακό. Πάντως κι έτσι να είναι πάλι ο σκοπός δεν είναι η επανασύνδεση. Και τι έγινε δλδ; Πες μου σε ποια ανθρώπινη σχέση δε ζητάς την αυτοεπιβεβαίωση με κάποιον τρόπο; Σε όλες. Στις οικογενειακές, στις φιλικές, στις επαγγελματικές, στις ερωτικές, σε κάθε κοινωνική επαφή.
Είναι κανείς εδώ μέσα που δεν του αρέσει να είναι αρεστός ή επιθυμητός;
Δεν είναι κακό να παίρνεις μικρά boostaρίσματα αυτοπεποίθησης στην καθημερινότητά σου.
Πολύ σοβαρά παίρνετε τις ανθρώπινες σχέσεις και ειδικά τις ερωτικές.
It's all a game.
Λαχουρένιος έγραψε: Και αλλες φορες ειναι απογοητευμενοι απο την τωρινη σχεση, μετανιωσαν που χωρισαν μαζι σου και το πανε πλαγιως να δουν μπας και ψηνεσαι για επανασυνδεση.
Όλα μέσα στη ζωή είναι. Ούτε αυτό είναι κακό να είσαι απογοητευμένος από την τωρινή σου σχέση. Κάνεις μια σχέση και δεν ξέρεις πώς θα σου βγει. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος. Και πλαγίως ας το πάνε και ευθέως και καθόλου να μην πάει...και τι έγινε. Το παρουσιάζεις ως κάτι τρομερό. Δλδ κι έτσι να είναι η κοπέλα να μην περνάει καλά στην τωρινή της σχέση και να θυμήθηκε τον αντμίν ... τι έχει να χάσει; Το πολύ πολύ να φάει καμιά χυλόπιτα.
Λαχουρένιος έγραψε: Για αυτο δεν βρισκω τον λογο να κραταει καποιος επαφη με πρωην, παρα μονο αν ηταν καποια σχεση ζωης και ηταν αξιολογο ατομο. Σε ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις μακρια και αγαπημενοι. Δεν υπαρχει φιλια μεταξυ δυο πρωην.
Και δεν είναι αξιόλογο άτομο ο αντμίν μας;
Τώρα σοβαρά; Γιατί το αποκλείεις αυτό;
Ούτε εγώ πιστεύω ότι υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας αλλά αν κάποιοι άνθρωποι σημαίνουν κάτι για σένα δεν είναι κακό να θες να κρατήσεις μια επαφή έστω και υποτυπώδη. Όχι απαραίτητα ερωτική. Και ειδικά μετά από κάποια ηλικία ρε Λαχούρ το ερωτικό δεν είναι το Νο1 που σε νοιάζει.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Δεν είναι κακό να παίρνεις μικρά boostaρίσματα αυτοπεποίθησης στην καθημερινότητά σου.
Πολύ σοβαρά παίρνετε τις ανθρώπινες σχέσεις και ειδικά τις ερωτικές.
It's all a game.
Δε θελω να μιλαω με καποιο ατομο που απλα θελει να του δινω επιβεβαιωση. Δεν μου προσφερει κατι μια τετοια επαφη και βρισκω πολυ ρηχα αυτα τα ατομα. Ουτε θελω να δωσω ευχαριστηση στο αλλο ατομο οτι επαιξα το παιχνιδακι του.
Τα boostαρισματα ειναι υγιη οταν ερχονται φυσικα ως ''παρενεργειες'' καποιων επαφων και δραστηριοτητων. Ειναι διαφορετικο να επιδιωκεις καποιες ενεργειες με αυτοσκοπο το μπουσταρισμα.
Όλα μέσα στη ζωή είναι. Ούτε αυτό είναι κακό να είσαι απογοητευμένος από την τωρινή σου σχέση. Κάνεις μια σχέση και δεν ξέρεις πώς θα σου βγει. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος. Και πλαγίως ας το πάνε και ευθέως και καθόλου να μην πάει...και τι έγινε. Το παρουσιάζεις ως κάτι τρομερό. Δλδ κι έτσι να είναι η κοπέλα να μην περνάει καλά στην τωρινή της σχέση και να θυμήθηκε τον αντμίν ... τι έχει να χάσει; Το πολύ πολύ να φάει καμιά χυλόπιτα
Δε θα ελεγες το ιδιο αν ησουν στην θεση του αντρα της. Παιζεις με τους ανθρωπους οταν το κανεις αυτο.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας αλλά αν κάποιοι άνθρωποι σημαίνουν κάτι για σένα δεν είναι κακό να θες να κρατήσεις μια επαφή έστω και υποτυπώδη. Όχι απαραίτητα ερωτική. Και ειδικά μετά από κάποια ηλικία ρε Λαχούρ το ερωτικό δεν είναι το Νο1 που σε νοιάζει.
Το ερωτικο σταματα να ειναι προτεραιοτητα σε πολυ μεγαλες ηλικιες. Μιλαω 60, 70 και. Ο 30αρης και ο 40αρης μια χαρα εχουν προτεραιοτητα το ερωτικο, ασχετα αν για προσχηματικους λογους δεν το λενε τοσο ανοιχτα οσο οι πιο πιτσιρικαδες.
1 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Να το δουμε αλλιως? Πες οτι ο αντρας της ειναι αδερφος σου, φιλος σου κλπ και σου ελεγε οτι εβλεπε οτι η γυναικα του στελνει στον πρωην της. Πως θα αντιδρουσες σε αυτο το νεο? Εμενα παντως στην θεση του δε θα μου αρεσε.
Να σου πω κάτι;
Άμα τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα μέσα σου, εσύ ξέρεις δλδ για ποιο λόγο επικοινωνείς με τον πρώην σου - που μπορεί να είναι και απλή περιέργεια ρε φίλε χωρίς να θες τίποτα παραπάνω - ακόμα κι έτσι δε θα το πεις ούτε του παπά ότι επικοινώνησες με τον πρώην σου. Πόσο μάλλον στον σύντροφό σου ή σε κάποιον άλλον.
Γιατί θα παρεξηγηθεί το πράγμα και θα μπλέξει η κατάσταση.
Κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή τα κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας, όχι γιατί υπάρχει πονηρός σκοπός αλλά γιατί είναι κάποια θέματα μόνο δικά σου και δε θα σε καταλάβουν οι άλλοι. Αντιθέτως, θα σε παρεξηγήσουν.
Θέλω να πω κάποια νέα μπορεί να ακούγονται άσχημα αλλά οι πραγματικές προθέσεις να διαφέρουν. Δε θα βιαζόμουν να κρίνω στην τελική.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Να το δουμε αλλιως? Πες οτι ο αντρας της ειναι αδερφος σου, φιλος σου κλπ και σου ελεγε οτι εβλεπε οτι η γυναικα του στελνει στον πρωην της. Πως θα αντιδρουσες σε αυτο το νεο? Εμενα παντως στην θεση του δε θα μου αρεσε.
Να σου πω κάτι;
Άμα τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα μέσα σου, εσύ ξέρεις δλδ για ποιο λόγο επικοινωνείς με τον πρώην σου - που μπορεί να είναι και απλή περιέργεια ρε φίλε χωρίς να θες τίποτα παραπάνω - ακόμα κι έτσι δε θα το πεις ούτε του παπά ότι επικοινώνησες με τον πρώην σου. Πόσο μάλλον στον σύντροφό σου ή σε κάποιον άλλον.
Γιατί θα παρεξηγηθεί το πράγμα και θα μπλέξει η κατάσταση.
Κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή τα κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας, όχι γιατί υπάρχει πονηρός σκοπός αλλά γιατί είναι κάποια θέματα μόνο δικά σου και δε θα σε καταλάβουν οι άλλοι. Αντιθέτως, θα σε παρεξηγήσουν.
Θέλω να πω κάποια νέα μπορεί να ακούγονται άσχημα αλλά οι πραγματικές προθέσεις να διαφέρουν. Δε θα βιαζόμουν να κρίνω στην τελική.
Σιγουρα ολα παιζουν και μπορει να την εχουμε αδικησει, αλλα συζηταμε τα πιο πιθανα σεναρια.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Δε θελω να μιλαω με καποιο ατομο που απλα θελει να του δινω επιβεβαιωση. Δεν μου προσφερει κατι μια τετοια επαφη και βρισκω πολυ ρηχα αυτα τα ατομα. Ουτε θελω να δωσω ευχαριστηση στο αλλο ατομο οτι επαιξα το παιχνιδακι του.
Τα boostαρισματα ειναι υγιη οταν ερχονται φυσικα ως ''παρενεργειες'' καποιων επαφων και δραστηριοτητων. Ειναι διαφορετικο να επιδιωκεις καποιες ενεργειες με αυτοσκοπο το μπουσταρισμα.
Δεν είπα αυτό. Να είναι ο αυτοσκοπός σου η επιβεβαίωση μέσα από τους άλλους ανθρώπους.
Αλλά το να θες να είσαι επιθυμητός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι κάτι που αρέσει σε όλους χωρίς ξαναλέω να είναι αυτοσκοπός. Ας μην το κρύβουμε.
Απλά αυτό που είπα είναι ότι τυχαίνει κάποιες φορές στη ζωή μας να έχουμε ανάγκη να ακούσουμε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε.
Γενικά δεν πιστεύω στην ηττοπάθεια. Κάποια πράγματα πρέπει να τα κυνηγάς και λίγο. Ειδικά ό,τι έχει να κάνει με πράγματα που αφορούν την ψυχολογία μας. Αν κάτι μας κάνει να αισθανόμαστε καλά χωρίς να βλάπτουμε τους άλλους φυσικά, go for it.
Εν προκειμένω το να πάρεις τον πρώην σου για να δεις πώς θα αντιδράσει, αν σε γουστάρει κτλ για τα τονωθεί η ψυχολογία σου - ειδικά αν ξέρεις ότι δε του δημιουργείς κάποιο πρόβλημα- ε εντάξει δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό.
Χρειάζονται και αυτά καμιά φορά ίσως.
Λαχουρένιος έγραψε:Δε θα ελεγες το ιδιο αν ησουν στην θεση του αντρα της. Παιζεις με τους ανθρωπους οταν το κανεις αυτο.
Σου είπα κάποια πράγματα καλό είναι να μη μαθαίνονται. Η κοπέλα αυτή - ακόμα και αν δεν έχει πονηρά κίνητρα- καλό είναι να μην το μάθει ο άντρας της. Δεν υπάρχει λόγος. Μόνο αυτή ξέρει γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να ξαναεπικοινωνήσει με τον αντμίν.
Και στην τελική αυτόν τον όρκο αποκλειστικότητας δεν τον κατάλαβα ποτέ ανάμεσα στα ζευγάρια. Δλδ ρε παιδιά ζωή πριν και μετά δεν υπάρχει; Από τη στιγμή που γνωρίζεις έναν, τάσσεσαι αποκλειστικά σε αυτόν; Βάζεις συρματόπλεγμα; Απαγορεύεται να έχεις άλλες κοινωνικές επαφές; Περπατάς με χαμηλωμένο το βλέμμα μη τυχόν και σε κοιτάξει ή σου μιλήσει κανένας;
Καταλαβαίνετε τι λέω;
Άμα εγώ γουστάρω να μιλήσω κάποια στιγμή στον πρώην μου, θα το κάνω. Άμα θες να μιλήσεις κι εσύ στην πρώην σου, καν΄το. Και ο λόγος που δε στο λέω είναι γιατί ξέρω ότι θα το παρεξηγήσεις.
Άμα έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου, δε φοβάσαι τίποτα. Καταλαβαίνω ότι λίγοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να φτάσουν τη σχέση τους σε τέτοια επίπεδα λέβελ. Άμα δεν έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου θα φοβάσαι και τους πρώην και τους νυν και όλους. Όποιον περπατάει και όποιον αναπνέει.
Λαχουρένιος έγραψε:Το ερωτικο σταματα να ειναι προτεραιοτητα σε πολυ μεγαλες ηλικιες. Μιλαω 60, 70 και. Ο 30αρης και ο 40αρης μια χαρα εχουν προτεραιοτητα το ερωτικο, ασχετα αν για προσχηματικους λογους δεν το λενε τοσο ανοιχτα οσο οι πιο πιτσιρικαδες.
Προσωπικά για μένα δεν είναι Νο1 προτεραιότητα.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Αν μιλάμε για ξέμπαρκες 1-2 επαφές, σίγουρα έχεις δίκιο. Αν όμως του γράφει κάθε δυό μερές/βδομάδα, και έχουν αρχίσει να συζητάνε περί ανέμων και υδάτων, επανειλημμένα, εκεί αντικειμενικά έχουμε να κάνουμε με ανάπτυξη σχέσης, η οποία μάλλον δεν είναι πλατωνικη.
Εγώ κατάλαβα ότι του στέλνει μια φορά στο τόσο. Μια φορά στο τρίμηνο κάτι τέτοια.
Όπως και να χει και πιο συχνή να είναι η επικοινωνία, μπορεί να έστειλε για ένα "γεια, τι κάνεις" στην αρχή αλλά αν είδε ανταπόκριση και από τον αντμίν ε μπορεί να συνέχισε η επικοινωνία τους.
Τώρα αν από ένα απλό "γεια" αναζωπυρωθεί η σχέση τους ... ε τότε ήταν να γίνει.
Μπορεί να μην ήταν αυτός όμως ο αρχικός σκοπός της κοπέλας όπως διατείνεστε εσείς.
0 .