nemo έγραψε:οκ εσενα σε πιστευω αλλα δεν πολυπιστευω αυτους με την εννοια οτι πολυ κανουν οτι αρρωσταινουν
αλλα για το καθισιο ...και εγω ξερω μερικους εργαζομενους που βρεθηκαν θετικοι αλλα ηταν πιπες
Καταρχήν κανείς από εμάς δεν έχει ούτε την όρεξη ούτε και τη διάθεση να το παίξει άρρωστος.
Το μόνο που θέλουμε είναι να γυρίσουμε στην κανονικότητα και στις παλιές μας ζωές.
Χίλιες φορές να έχω την υγεία μου και να δουλεύω όπως δούλευα παρά να ζω αυτόν τον εφιάλτη και να το παίζω άρρωστη.
Δεύτερον δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Δεν μπορείς να το παίξεις άρρωστος και ειδικά για πολλές μέρες. Απαιτούνται δικαιολογητικά και ένα κάρο έγγραφα.
Χωρίς γνωμάτευση γιατρού μπορείς να απουσιάσεις μόνο για μια 1-2 μέρες (όχι συνεχόμενες) με υπεύθυνη δήλωση.
Για παραπάνω μέρες είναι διαφορετική διαδικασία και πολύ πιο αυστηρή.
Και τέλος σε ειδικές συνθήκες, όπως οι τωρινές, η ευθύνη που πρέπει να επιδείξουμε είναι μεγάλη. Υπό άλλες συνθήκες με ένα απλό συνάχι ή ένα βηχαλάκι πήγαινες σχολείο. Τώρα αυτό το απλό συνάχι ή ο βήχας μπορεί να είναι σύμπτωμα κόβιντ οπότε πρέπει να επιδείξεις και την ανάλογη ευθύνη που αυτό σημαίνει ότι η παρουσία μας στο σχολείο είναι επικίνδυνη και απαγορευτική.
Δεν είναι για το καθισιό.
Η άγνοια και η δυσπιστία σου σε κάποια θέματα σε οδηγούν σε αρνητισμό και προκαταλήψεις.
Δεν είναι καιρός για τις γνωστές "επιθέσεις" σε εκπαιδευτικούς καθώς οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές.
Κρατήστε τη χολή σας για όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Τώρα το μόνο που κάνετε είναι να κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι είναι.