Big Brother topic

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Big Brother topic

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2020, 09:01

bizeli έγραψε:Προσωπικά άμα έμπαινα στο μπιγκ μπράδερ θα έμπαινα μόνο και μόνο για να ξεκουραστώ από την καθημερινότητά μου. Να κάθομαι να κωλοβαράω όλη μέρα, να με ταίζουν, να με ποτίζουν, να κάνω χαβαλέ, μακριά από άγχη και κορονοιούς. Ούτε το έπαθλο θα με ένοιαζε ούτε τίποτα και όσο έμενα.
Σιγά μην έριχνα και διάβασμα πριν μπω μέσα.
Δε μου φτάνει το διάβασμα που ρίχνω κάθε μέρα για τη δουλειά , θα έριχνα και για το μπιγκ μπράδερ διάβασμα;
:laugh1:
Τίποτα yolo....

Nαι οντως, ολοκληρη διατριβη εχουν κανει πανω στις ψηφοφοριες και δεν καταλαβαινω πως χεζονται ολοι για το αν θα βγουν υποψηφιοι αφου στο τελος ο κοσμος θα τους κρινει. Ειδικα σε αυτη τη φαση του παιχνιδιου δεν εχει καμια σημασια αφου αν φυγει καποιος τωρα δεν ειχε καμια πιθανοτητα να παρει τα λεφτα στην 5αδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Δεκ 2020, 19:39

Ξέρετε τι θα είχε ενδιαφέρον;
Να γίνει big brother for mathematics lovers.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι έχουν πτυχίο μαθηματικής σχολής ή όσοι έχουν κόλλημα με τα μαθηματικά άνευ πτυχίου ή όσοι θέλουν απλά να δοκιμάσουν τις μαθηματικές τους γνώσεις.
Οι ημερήσιες ή εβδομαδιαίες αποστολές θα έχουν καθαρά μαθηματικό χαρακτήρα.
Επίλυση μαθηματικών γρίφων, τετραγωνισμός κύκλου, ανεπίλυτα μαθηματικά προβλήματα.
Η καθημερινότητα των παικτών θα πρέπει να σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τα μαθηματικά, να γίνονται μαθηματικές συζητήσεις κτλ

Ο βαθμός δυσκολίας των μαθηματικών αποστολών να ανεβαίνει όσο περνούν οι εβδομάδες.
Όσοι δεν καταφέρνουν να περνάν τις εβδομαδιαίες μαθηματικές αποστολές θα βγαίνουν στη σέντρα για ψηφοφορία από το κοινό.
Νικητής το πιο δυνατό μαθηματικό μυαλό!!!
Έπαθλο: χρηματικό ποσό, υποτροφία στο Massachusetts Institute of Technology :laugh1: και εξώφυλλο στο The Scientist.

Δε θα είχε ενδιαφέρον να κλείσεις 17 μαθηματικούς στο ίδιο σπίτι για 3 μήνες;
Εικόνα

Να στείλω πρόταση στον ΣΚΑΙ;
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Δεκ 2020, 19:41

Μια άλλη καλή φάση είναι να κλείσεις 17 πληροφορικάριους σε ένα σπίτι

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Δεκ 2020, 19:52

αληθεια γιατι δεν το κανουν; τουλαχιστον εγω θα παρακολουθουσα με ενδιαφερον τις προσωπικοτητες
και ιστορικους επισης εκει θα ημουν κολλημενος οπως και σε κατηγορια φιλοσοφιας εκει θα γινοταν μεγαλο σοου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 10 Δεκ 2020, 20:18

nemo έγραψε:αληθεια γιατι δεν το κανουν; τουλαχιστον εγω θα παρακολουθουσα με ενδιαφερον τις προσωπικοτητες
και ιστορικους επισης εκει θα ημουν κολλημενος οπως και σε κατηγορια φιλοσοφιας εκει θα γινοταν μεγαλο σοου

Αν εκλειναν ιστορικους σε ενα δωματιο αλα Big Brother θα επαιρνε στανταρ μερος και το ultra τρολ ο Δασκαλος Πλευρης ο οποιος θα κερδιζε πανηγυρικα!
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Δεκ 2020, 20:37

nemo έγραψε:αληθεια γιατι δεν το κανουν; τουλαχιστον εγω θα παρακολουθουσα με ενδιαφερον τις προσωπικοτητες

Ναι ρε κι εγώ.
Γεμίσαμε ριάλιτι με τραγουδιστές, μονδέλες και τα συναφή.
Κορεσμό πάθαμε.

Ενώ έτσι μπορεί να ξεπηδήσουν λαμπρά μυαλά.

έντιτ: Σε ριάλιτι φιλοσοφίας θα έπρεπε να πάρει μέρος ο micro. Να τον έχεις κλεισμένο σε ένα σπίτι και να συζητάει 24 ώρες για φιλοσοφία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Δεκ 2020, 10:36

Την Σοφια ποιος την ψηφιζει και μενει?
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Δεκ 2020, 19:37

bizeli έγραψε:

Ναι ρε κι εγώ.
Κορεσμό πάθαμε.

έντιτ: Σε ριάλιτι φιλοσοφίας θα έπρεπε να πάρει μέρος ο micro. Να τον έχεις κλεισμένο σε ένα σπίτι και να συζητάει 24 ώρες για φιλοσοφία.

αν ειχα χρονο μολις το διαβασα θα εγραφα σεντονια με φασεις με το mikro κριμα και αξιζε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 13 Δεκ 2020, 14:44

bizeli έγραψε:

Ναι ρε κι εγώ.
Κορεσμό πάθαμε.

Θα παθαίναμε overload, για να μη σου πω και overdose ακόμα. Και μετά θα τρέχαμε στους γιατρούς. :s_no

0 .

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 14 Δεκ 2020, 18:21

Α ναι ξέχασα, πληροφορικάριος είμαι, οπότε μπορώ και τέτοιο ριάλιτι, το 'χω δίπορτο. :)
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”