Ρε τι γινεται διπλα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ρε τι γινεται διπλα

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Ιουν 2021, 17:41

vallon έγραψε:
Η μικροπρέπεια που σας διακρίνει δεν νομίζω ότι μας αφορά και στο κάτω κάτω δεν αφορά κανένα, Από τη στιγμή που πας και συμμετέχεις εκεί μέσα δεν νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να κατακρίνεις το τι συμβαίνει από τη διαχείριση του φορουμ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν πας στο σπίτι κάπου δεν του λες εσύ πως να συμπεριφερθεί, αλλά αν δεν σου αρέσει η συμπεριφορά του μπορείς να μαζέψεις το μπογαλάκια σου και να μην ξαναπατήσεις.

Αν λοιπόν εσύ είσαι κατηνάρα και μυξοκλαίς γιατί δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στο σπίτι του άλλου , δεν νομίζω ότι μας αφορά.

καλή συνέχεια

Δεν είναι κακό να συμμετέχεις σε δύο ή παραπάνω φόρουμ. Εντάξει εγώ ειδικά στο "συγκεκριμένο" ούτε απ ' έξω δε θέλω να περνάω αλλά αυτό είναι δικό μου προσωπικό θέμα.
Αλλά δεν είναι όλοι έτσι ούτε μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον επειδή δε γουστάρεις εσύ τους δίπλα να μην τους γουστάρει ούτε αυτός.
Και ειδικά ο Γιάννις ποτέ δε συμμετείχε σε κλίκες και τέτοια. Αντιθέτως είναι τελείως ανεξάρτητος και δε μασάει σε τίποτα.
Ο Γιάννις είναι μια κατηγορία από μόνος του.
Δεν ανήκει ούτε σε "εμάς" ούτε "εκείνους".
Εντάξει γενικά ο Γιάννις δεν έχει ούτε εχθρούς ούτε φίλους μέσα στα φόρουμς.
Έχει μόνο φανς
Ή είσαι φαν του ή δεν είσαι.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Ιουν 2021, 06:28

bizeli έγραψε:
vallon έγραψε:
Η μικροπρέπεια που σας διακρίνει δεν νομίζω ότι μας αφορά και στο κάτω κάτω δεν αφορά κανένα, Από τη στιγμή που πας και συμμετέχεις εκεί μέσα δεν νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να κατακρίνεις το τι συμβαίνει από τη διαχείριση του φορουμ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν πας στο σπίτι κάπου δεν του λες εσύ πως να συμπεριφερθεί, αλλά αν δεν σου αρέσει η συμπεριφορά του μπορείς να μαζέψεις το μπογαλάκια σου και να μην ξαναπατήσεις.

Αν λοιπόν εσύ είσαι κατηνάρα και μυξοκλαίς γιατί δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στο σπίτι του άλλου , δεν νομίζω ότι μας αφορά.

καλή συνέχεια

Δεν είναι κακό να συμμετέχεις σε δύο ή παραπάνω φόρουμ. Εντάξει εγώ ειδικά στο "συγκεκριμένο" ούτε απ ' έξω δε θέλω να περνάω αλλά αυτό είναι δικό μου προσωπικό θέμα.
Αλλά δεν είναι όλοι έτσι ούτε μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον επειδή δε γουστάρεις εσύ τους δίπλα να μην τους γουστάρει ούτε αυτός.
Και ειδικά ο Γιάννις ποτέ δε συμμετείχε σε κλίκες και τέτοια. Αντιθέτως είναι τελείως ανεξάρτητος και δε μασάει σε τίποτα.
Ο Γιάννις είναι μια κατηγορία από μόνος του.
Δεν ανήκει ούτε σε "εμάς" ούτε "εκείνους".
Εντάξει γενικά ο Γιάννις δεν έχει ούτε εχθρούς ούτε φίλους μέσα στα φόρουμς.
Έχει μόνο φανς
Ή είσαι φαν του ή δεν είσαι.

Καλό μου μπιζελι
Δεν στιγματίζω την συμμετοχή σε όσα θέλει κανένας, άλλωστε τι με νοιάζει;
Στιγματίζω την κατινιά του να έρχεται κάποιος εδώ για να γράψει το τι συμβαίνει δίπλα , για να το δουν οι του δίπλα και να πικαριστούν..
Δεν νομίζω ότι μας αξίζει αυτή η μικρότητα και το να εμπλέκεται το ελεύθερο σε τέτοια μικρότητα μου φαίνεται πολύ κατινιά.
Αυτό στιγματίζω,
Κοινώς..
άμα θες ρε φίλε να την πεις σε κάποιον τράβα πες του την στα ίσα και μην χρησιμοποιείς πλάγιους τρόπους
θα μου πεις έτσι σκέπτομαι εγώ ο γγ έχουμε δει ότι είναι του "ελιγμού"...

Τώρα αν μασάει ο γγ το βλέπουμε και απο μόνο ότι δεν τολμάει να την "πει" εκεί μέσα αλλά μας έρχεται εδώ να τα πει μπας και το δει κάνας απο εκεί..
μαλακίες του ιντερνετ..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Ιουν 2021, 06:33

και κάτι ακόμα
ποτέ δεν μπορώ να πω ότι με ενδιέφερε να περάσω την γνώμη μου ή να κάνω προπαγάνδα για όποιο θέμα στο ιντερνετ,συμμετέχω αρκετά χρόνια σε φόρα και αυτό που έχω αποκομίσει είναι ότι καλή είναι μια επικοινωνία αλλά μέχρις εκεί,, δεν πρόκειται για κάτι το σπουδαίο γι αυτό και συνήθως βλέπεις ότι μου αρέσει να πειράζω μερικές περσόνες όπως ο γγ , ο πλόυτωνας ή ο νέμο γιατί ακριβώς έχουν την τάση να προσπαθούν να μας επιβάλλουν και να προπαγανδίσουν την άποψή του. Εκεί λοιπόν βρίσκω πολύ γελοίο το να τον αφήσεις τον άλλο να κάνει την παράστασή του. Οπότε είναι βούτυρο στο ψωμί και ωραία διασκέδαση να τους ανεβάζω την πίεση..
Στην πράξη όμως δεν ασχολούμαι με καμία σοβαρότητα στο ιντερνετ , αρκετά ζόρια έχω στην πραγματική μου ζωή και μου φτάνουν
δεν έχω όρεξη να βάζω και άλλα στο κεφάλι μου
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 12 Ιουν 2021, 06:50

Εσυ Βαλλον μάλλον δεν ειδες το πως συμπεριφερόταν τα μογγολια οταν μπουκαραν εδω μεσα λογω της διάλυσης του πρωτου μογγολαδικου.
Μετα απο ολα αυτα τα παρελθόντα δεν δικαιούται καμια προστασια και καμια ηθική αντιμετώπιση απο τη πλευρα μας.
Jmtc
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Ιουν 2021, 09:15

ВладимирВладимирович έγραψε:Εσυ Βαλλον μάλλον δεν ειδες το πως συμπεριφερόταν τα μογγολια οταν μπουκαραν εδω μεσα λογω της διάλυσης του πρωτου μογγολαδικου.
Μετα απο ολα αυτα τα παρελθόντα δεν δικαιούται καμια προστασια και καμια ηθική αντιμετώπιση απο τη πλευρα μας.
Jmtc

μωρέ το θυμάμαι, αλλά και τι έγινε;
σου λέω
δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στο ιντερνετ, όλα είναι για το χαβαλέ
ο καθένας βγάζει στο ιντερνετ αυτό που δεν βγάζει στην πραγματική του ζωή, είναι ένα υβριδικός κόσμος
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Ιουν 2021, 09:27

ολοι μας εχουμε περασει απο την φαση του ξερολα απλα καποιοι την συνεχιζουν
και καποιοι την αφηνουν στην ακρη και συνεχιζουν
ο γιαννους εχει πολλες αντιπάθειες -το ειδα και μου προκαλει εκπληξη το γεγονος
ειναι ενας χρηστης ωφέλιμος για καθε φορουμ και για καθε μελος
το ιδιο και ο αριστος βλεπω οτι πολλοι πασχιζουν να την πουν με υφος
με το παραμικρο ....αυτοι οι τυποι που τα βαζουν μαζι τους
ειναι οι λεγομενοι αιωνιοι βλακες ...και δεν πρεπει να τους ταιζουμε

υσ..τωρα βλεπω και την δημοσιευση του βαλλον 1 ο νεμο δεν ειναι περσονα
-καλυτερα να με βρισεις σε κατι που ειπα παρα να μου δωσεις μια ιδιοτητα
2 το ιντερνετ ειναι πραγματικο ειναι η ζωη ειναι η καθημερινη ενασχοληση
ειναι και πολλα πραγματα .. για το ψεμα που λες αυτο ειναι συμβατικο με τα θελω
του καθενος ...
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Ιουν 2021, 18:44

vallon έγραψε:Καλό μου μπιζελι
Στιγματίζω την κατινιά του να έρχεται κάποιος εδώ για να γράψει το τι συμβαίνει δίπλα , για να το δουν οι του δίπλα και να πικαριστούν..

Απο οτι εχεις γραψει μονο αυτο μπορω να εκλαβω ως κριτικη που εχει βαση
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Ιουν 2021, 18:48

vallon έγραψε: Από τη στιγμή που πας και συμμετέχεις εκεί μέσα δεν νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να κατακρίνεις το τι συμβαίνει από τη διαχείριση του φορουμ.

Δεν εχω μπει στο σπιτι κανενος
Τα φορουμ δεν ειναι σπιτια
Και μπορει να εχουν ιδιοκτητες και διαχειριστες αλλα τα φορουμ ειναι στην ουσια τα μελη τους και τα σχολια τους
Δικα τους ειναι τα κενα templates
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Ιουν 2021, 20:42

vallon έγραψε:
Καλό μου μπιζελι
Δεν νομίζω ότι μας αξίζει αυτή η μικρότητα και το να εμπλέκεται το ελεύθερο σε τέτοια μικρότητα μου φαίνεται πολύ κατινιά.
Αυτό στιγματίζω,
Κοινώς..
άμα θες ρε φίλε να την πεις σε κάποιον τράβα πες του την στα ίσα και μην χρησιμοποιείς πλάγιους τρόπους
θα μου πεις έτσι σκέπτομαι εγώ ο γγ έχουμε δει ότι είναι του "ελιγμού"...

Τώρα αν μασάει ο γγ το βλέπουμε και απο μόνο ότι δεν τολμάει να την "πει" εκεί μέσα αλλά μας έρχεται εδώ να τα πει μπας και το δει κάνας απο εκεί..
μαλακίες του ιντερνετ..

Κοίτα αν μου έλεγες για κάποιον άλλον χρήστη θα το δεχόμουν αυτό που λες. Αλλά ειδικά ο γιάννις δεν έχει καμιά ανάγκη να ρθει εδώ μέσα να "θάψει" τους δίπλα.
Ό,τι έχει να πει το λέει και εκεί και εδώ. Και τον έχω δει να το κάνει κιόλας.

Πέρα από αυτό υπάρχουν χρήστες όπως ο νέμο, ο pluton, ο ΑΙΝΕΙΑΝ και άλλοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συμμετέχουν και στα δύο και αυτό τους τιμά, γιατί δείχνει μια ανωτερότητα και μια ακομπλεξιά.
Δλδ δεν μπαίνουν στη λογική "φουρτουνάκηδες και βροντάκηδες".

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δείξω τέτοια ανωτερότητα, γιατί μου γυρνάν τα άντερα εκεί μέσα και είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.
Αλλά ο άλλος μπορεί να το βλέπει πιο χαλαρά το θέμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 13 Ιουν 2021, 00:46

bizeli έγραψε:
Κοίτα αν μου έλεγες για κάποιον άλλον χρήστη θα το δεχόμουν αυτό που λες. Αλλά ειδικά ο γιάννις δεν έχει καμιά ανάγκη να ρθει εδώ μέσα να "θάψει" τους δίπλα.
Ό,τι έχει να πει το λέει και εκεί και εδώ. Και τον έχω δει να το κάνει κιόλας.

Στο θεμα της κατινιας δεν εχει αδικο
Ενταξει το ατομο εχει γραψει τερατα αλλα οκ δεν μπορω να αρνηθω οτι προκειται περι κατινιστικου νηματος
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”