Ραν ταν πλαν έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Ειναι δυσκολη αυτη η πανδημία, μονο το 99,5% θα επιβιώσουν
Το 99,5% των εμβολιασμένων εννοείς Βλαντ;
Οι εμβολιασμενοι αποκτουν αθανασία, γνωστα ειναι αυτα.

Ραν ταν πλαν έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Ειναι δυσκολη αυτη η πανδημία, μονο το 99,5% θα επιβιώσουν
Το 99,5% των εμβολιασμένων εννοείς Βλαντ;

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Διασταυρωση θα χρειαζοταν αν εγω υποστηριζα τη συνδεση της καταρρευσης Ερικσεν με το εμβολιο, εξαρχης ομως ειπα οτι το λεει ο σταθμος της Δανιας.
Εμ οχι, αυτο που εκανες εξ αρχης ειναι να αναπαραγεις μια ψεκασμενη ειδηση απο το βοθρο news, την οποια προφανως και συμμεριζοσουν αλλιως δε θα την ποσταρεςΑρίστος έγραψε:Αφηστε λοιπον κι ενα ανοιχτο παραθυρακι πως ολα αυτα θα μπορουσαν και να συνεπαγονται συγκαλυψη. Το κινητρο εξαλλου υπαρχει και ειναι σοβαροτατο. Σκεφτειτε ποση ζημια θα εκανε στην υποθεση των εμβολιασμων διεθνως και ειδικα στους νεους ανθρωπους να αποδεικνυοταν οτι για την καταρρευση και τον παραλιγο θανατο του Ερικσεν (στο τσακ τον εσωσαν) φταιει ενα mRNA εμβολιο. Μιλαμε οτι η ζημια θα επηρεαζε ΟΛΑ τα νεα εμβολια και θα εφτανε σε εκατονταδες δις.
Α τελικα ειναι που δεν ασπαζεσαι την ειδηση

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Τελικα δεν δεν το ειπε το Δανεζικο ραδιοφωνο
To pronews ειπε οτι το ειπε το Δανεζικο ραδιοφωνο
Οσο παει γινεται και καλυτερο!!!!
Για δυο μερες πιστευα οτι ο Αριστος γραφει τα αρθρα του ακουγοντας τον Δανεζικο ραδιοσταθμο στο γραφειο το

Αρίστος έγραψε:Εσυ μπορει να θεωρεις φυσιολογικο μετα ενα τετοιο περιστατικο που δημιουργησε σαλο στο παγκοσμιο νετ και τον κοσμο να αναρωτιεται για σχεση με το εμβολιο να μην τοποθετειται η εθνικη ομαδα της Δανιας και η οικογενεια του παιχτη, εγω παλι οχι.

Αρίστος έγραψε:
Για πες μας Γιαννακη γιατι ο προπονητης της Δανιας ειχε κριτικαρει αλλες εθνικες ομαδες που δεν ειχαν εμβολιασει τους παιχτες τους αν η δικη του ομαδα δεν ειχε φροντισει να εμβολιασει τους δικους της;
Αυτη ειναι απορια που πολλοι την εχουν και εξηγηση δεν βλεπουν.
.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Απο οτι γνωριζουν ολοι και εσυ,εγω ασχολουμαι πολυ πανω απο τον μεσο ορο με το ποδοσφαιρο

ВладимирВладимирович έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Απο οτι γνωριζουν ολοι και εσυ,εγω ασχολουμαι πολυ πανω απο τον μεσο ορο με το ποδοσφαιρο
Λολ, με τον Αρη ασχολείσαι οχι με το ποδόσφαιρο