Big Brother 2

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Big Brother 2

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:19

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ισχυει αφου συμπαθεις ολα τα μαλακιστηρια καθε φορα.... :laugh1:

Όχι δεν είναι αυτό.
Απλά εγώ ξέρω να "διαβάζω" καλύτερα χαρακτήρες σε σχέση με σένα.
Εσύ μένεις μόνο σε αυτό που βλέπεις.

Ε το να μου λες οτι ειναι ενταξει παιδι ο Νασος επειδη σου αρεσει σαν αντρας δεν ειναι αναγνωση χαρακτηρα, κατι αλλο ειναι :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:20

bizeli έγραψε:Λαχουρένιε είσαι τελείως άμπαλος. Άσε εμάς να ξέρουμε που είμαστε γυναίκες και καταλαβαίνουμε 2-3 πραγματάκια καλύτερα.
Αρχικά κάτι παιζόταν με Ευδοκία + Πέτσα (και ο Πέτσας γούσταρε Ευδοκία) αλλά δεν πρόλαβε να γίνει κάτι, γιατί χώθηκε η Ανχελίτα (τι συζητάμε θεέ μου; θα νομίζουν ότι λέμε για καμιά βραζιλιάνικη σειρά).
Από τότε ο Πέτσας έχει ένα κρυφό απωθημένο με την Ευδοκία. Δε θέλει απλά να τα έχει καλά μαζί της λόγω δημοφιλίας αλλά γιατί την ψιλογουστάρει κιόλας..

Ο Πετσας δεν ασχοληθηκε ιδιαιτερα με την Ευδοκια. Απο την πρωτη βδομαδα χωθηκε στην Ανχιελιτα και οχι το αναποδο και απο τοτε δεν ασχοληθηκε με την Ευδοκια.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 21:23

Λαχουρένιος έγραψε:Ε το να μου λες οτι ειναι ενταξει παιδι ο Νασος επειδη σου αρεσει σαν αντρας δεν ειναι αναγνωση χαρακτηρα, κατι αλλο ειναι :D

Όχι πρώτα μου άρεσε το στυλάκι του σαν χαρακτήρας και μετά άρχισα να τον προσέχω και ως άντρα.
Ενώ εσύ είσαι πολύ αντικειμενικός με την Ευδοκία. Τι να σου πω... Ξεχνάς το πρώτο σου ποστ;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 21:25

Λαχουρένιος έγραψε:
Ο Πετσας δεν ασχοληθηκε ιδιαιτερα με την Ευδοκια. Απο την πρωτη βδομαδα χωθηκε στην Ανχιελιτα και οχι το αναποδο και απο τοτε δεν ασχοληθηκε με την Ευδοκια.

Δεν έγιναν ακριβώς έτσι.
Έκανε και με τις δυο παρέα ας πούμε προτού αποφασίσει τελικά τι του γίνεται.
Όταν τελικά τα έφτιαξε με ανχελίτα, αυτός δεν ήθελε να αποκοπεί από την Ευδοκία.
Η άλλη τον μπρίζωνε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:26

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ε το να μου λες οτι ειναι ενταξει παιδι ο Νασος επειδη σου αρεσει σαν αντρας δεν ειναι αναγνωση χαρακτηρα, κατι αλλο ειναι :D

Όχι πρώτα μου άρεσε το στυλάκι του σαν χαρακτήρας και μετά άρχισα να τον προσέχω και ως άντρα.
Ενώ εσύ είσαι πολύ αντικειμενικός με την Ευδοκία. Τι να σου πω... Ξεχνάς το πρώτο σου ποστ;

Και η Ανχιελιτα μου αρεσει πολυ σαν γκομενα αλλα σαν χαρακτηρας καθολου. Ουτε την Ευδοκια την χωνευα αρχικα μεχρι που αρχισαν να της την μπαινουν οι αλλοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:28

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν έγιναν ακριβώς έτσι.
Έκανε και με τις δυο παρέα ας πούμε προτού αποφασίσει τελικά τι του γίνεται.
Όταν τελικά τα έφτιαξε με ανχελίτα, αυτός δεν ήθελε να αποκοπεί από την Ευδοκία.
Η άλλη τον μπρίζωνε.

Εκαναν παρεα για πολυ λιγο. Θυμαμαι απο την πρωτη βδομαδα πηγε στην Ανχιελιτα και της ειπε οτι του αρεσει. Οντως αυτος ηθελε να κρατησουν επαφη αλλα με τον καιρο αρχισε να την κραζει και αυτος και μετα απο λιγο αρχισε να τον κραζει και η Ευδοκια και αλληλοψηφιζονται.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 21:31

Λαχουρένιος έγραψε:Και η Ανχιελιτα μου αρεσει πολυ σαν γκομενα αλλα σαν χαρακτηρας καθολου. Ουτε την Ευδοκια την χωνευα αρχικα μεχρι που αρχισαν να της την μπαινουν οι αλλοι.

Οκ. Αφού κρίνουμε βάσει μόνο το παρουσιαστικό σοβαρά τώρα θεωρείς ομορφότερη την Ευδοκία από τη Σαμάνθα πχ;
Μην κρίνεις από χαρακτήρα.
Δεν ξέρω εμένα στην Ευδοκία κάτι δε μου αρέσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 21:34

Λαχουρένιος έγραψε:
Εκαναν παρεα για πολυ λιγο. Θυμαμαι απο την πρωτη βδομαδα πηγε στην Ανχιελιτα και της ειπε οτι του αρεσει. Οντως αυτος ηθελε να κρατησουν επαφη αλλα με τον καιρο αρχισε να την κραζει και αυτος και μετα απο λιγο αρχισε να τον κραζει και η Ευδοκια και αλληλοψηφιζονται.

Την έκραζε γιατί τον επηρέαζε η άλλη. Αυτός δεν είναι τέτοιο στυλ. Όσο και αν φαίνεται κλαρινογαμπρός είναι ευγενικό παιδί.
Επίσης, ένας άλλος λόγος που την έκραζε είναι για να κρύψει καλύτερα τον έρωτά του και να μην μπαίνουν υποψίες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:35

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Και η Ανχιελιτα μου αρεσει πολυ σαν γκομενα αλλα σαν χαρακτηρας καθολου. Ουτε την Ευδοκια την χωνευα αρχικα μεχρι που αρχισαν να της την μπαινουν οι αλλοι.

Οκ. Αφού κρίνουμε βάσει μόνο το παρουσιαστικό σοβαρά τώρα θεωρείς ομορφότερη την Ευδοκία από τη Σαμάνθα πχ;
Μην κρίνεις από χαρακτήρα.
Δεν ξέρω εμένα στην Ευδοκία κάτι δε μου αρέσει.

Η Ευδοκια εχει πιο ωραιο προσωπο και η Σαμανθα πιο ωραιο σωμα κατα την γνωμη μου. Η Ευδοκια δεν εχει ωραιο σωμα και για αυτο φοραει συνεχεια κατι φαρδια μαλλον :D Η Σαμανθα αν δεν ειχε τοσο εντονο σαγονι θα ηταν πολυ ωραια.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 21:38

Λαχουρένιος έγραψε:
Η Ευδοκια εχει πιο ωραιο προσωπο και η Σαμανθα πιο ωραιο σωμα κατα την γνωμη μου. Η Ευδοκια δεν εχει ωραιο σωμα και για αυτο φοραει συνεχεια κατι φαρδια μαλλον :D Η Σαμανθα αν δεν ειχε τοσο εντονο σαγονι θα ηταν πολυ ωραια.

Δεν ξέρω. Εμένα η Ευδοκία δε μου αρέσει.
Όχι ότι θα την έλεγα άσχημη κοπέλα (με την καμία) αλλά κάτι δε μου αρέσει και ειδικά στο πρόσωπο κιόλας.
Έχει μεγάλο στόμα; Δεν ξέρω.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”