Alejandro έγραψε:Alkiviades έγραψε:...επιθυμώ κι εγώ να καταγγείλω με τη σειρά μου τη νόθευση της λαϊκής βούλησης, η οποία ομοθυμαδόν - όπως διεφάνη και από τα ποστ - υποστήριξε το αίτημα για συντονιστοποίηση της Σατανικιάς Νοικοκυράς.
Θα παρακαλέσω τους διαφωνούντες με το εκλογικό αποτέλεσμα, να σεβαστούν την λαϊκή ετυμηγορία.
Ο λαός του ΕΕΦ μίλησε κύριοι και οφείλετε να σεβαστείτε την βούλησή του. Το ΕΕΦ προχωρά μπροστά, η ελπίδα έρχεται, η Ευρώπη αλλάζει.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, για ένα καλύτερο αύριο.
Σε κάθε περίπτωση, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, θα διατάξω ΕΔΕ, ώστε να γίνει απολύτως σαφές ότι δεν υπήρξε καμία νοθεία.Νομίζω ότι πρέπει να κατεβούμε σε καμπάνια με σύνθημα: Με τον Πόντικα συντονιστή το φρη φόρουμ θα είναι Παστρικό και Νοικοκυρεμένο
Ναι, αλλά αν αναλαβει καθήκοντα συντονιστή, μετά θα γεμίσει γλίτσα και μούχλα το σπίτι.
Και να το ξέρεις, θα αναλάβεις εσύ μετά να κάνεις τη φασίνα.
Επίσης, δεν είδα ακόμη να μπαίνει ο διακριτικός τίτλος Wankerator στο σηματάκι του διέγου, και πολύ με στεναχωρείτε![]()
Κάνε ένα πολλ, ώστε να αποφανθεί ο λαός του ΕΕΦ, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Nαι, θα ψηφίσουν 10 χρήστες και το αποτέλεσμα θα είναι wankerator 10 - Να μην το αγγίξετε 25 Σούργελα
Diego έγραψε:Αυτος θα το βάζει και εγω θα το σβηνω το νημα.
Αλλος γουοναμπή τρολαίπωρας! Κανονίστε με αυτές τις μαλακίες θα μας διώξετε όλους και θα μείνετε εδώ οι συντονιστές να συντονίζεστε μεταξύ σας