ΨΗΦΙΣΤΕ!!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Να γίνει ο Σατανικός συντονιστής;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 14 Απρ 2015, 21:03

ΝΑΙ
11
33%
ΟΧΙ
22
67%

Σύνολο ψήφων: 33

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Re: ΨΗΦΙΣΤΕ!!

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 08 Απρ 2015, 11:58

Alejandro έγραψε:
Alkiviades έγραψε:...επιθυμώ κι εγώ να καταγγείλω με τη σειρά μου τη νόθευση της λαϊκής βούλησης, η οποία ομοθυμαδόν - όπως διεφάνη και από τα ποστ - υποστήριξε το αίτημα για συντονιστοποίηση της Σατανικιάς Νοικοκυράς.

Θα παρακαλέσω τους διαφωνούντες με το εκλογικό αποτέλεσμα, να σεβαστούν την λαϊκή ετυμηγορία.

Ο λαός του ΕΕΦ μίλησε κύριοι και οφείλετε να σεβαστείτε την βούλησή του. Το ΕΕΦ προχωρά μπροστά, η ελπίδα έρχεται, η Ευρώπη αλλάζει.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, για ένα καλύτερο αύριο.

Σε κάθε περίπτωση, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, θα διατάξω ΕΔΕ, ώστε να γίνει απολύτως σαφές ότι δεν υπήρξε καμία νοθεία.

Νομίζω ότι πρέπει να κατεβούμε σε καμπάνια με σύνθημα: Με τον Πόντικα συντονιστή το φρη φόρουμ θα είναι Παστρικό και Νοικοκυρεμένο

Ναι, αλλά αν αναλαβει καθήκοντα συντονιστή, μετά θα γεμίσει γλίτσα και μούχλα το σπίτι.
Και να το ξέρεις, θα αναλάβεις εσύ μετά να κάνεις τη φασίνα. :yesyes:

Επίσης, δεν είδα ακόμη να μπαίνει ο διακριτικός τίτλος Wankerator στο σηματάκι του διέγου, και πολύ με στεναχωρείτε :angry:

Κάνε ένα πολλ, ώστε να αποφανθεί ο λαός του ΕΕΦ, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες. :D

Nαι, θα ψηφίσουν 10 χρήστες και το αποτέλεσμα θα είναι wankerator 10 - Να μην το αγγίξετε 25 Σούργελα

Diego έγραψε:Αυτος θα το βάζει και εγω θα το σβηνω το νημα.

Αλλος γουοναμπή τρολαίπωρας! Κανονίστε με αυτές τις μαλακίες θα μας διώξετε όλους και θα μείνετε εδώ οι συντονιστές να συντονίζεστε μεταξύ σας
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 08 Απρ 2015, 12:01

Μαυροβασίλης έγραψε:και για να μην τον παίζουμε βλακωδώς, πείτε αν είναι πρότυπο το μογγολάδικο- κρίμα να καίμε bandwidth για να κάνει κοπτοραπτική κάθε παράουρος

Το μογγολάδικο τέτοιες στιγμές τσίρκου + ελευθερίας δεν έζησε ούτε την πρώτη του εβδομάδα. Εδώ έχουμε χρήστες που σχεδόν σε καθημερινή βάση βρίζονται με τους συντονιστές, δίχως παρενέργειες τύπου 6.1.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Απρ 2015, 12:02

Παρακαλώ τον σύντροφο Διέγο να σεβαστεί τις δημοκρατικές αρχές και διαδικασίες του φόρουμ.

Αλκιβιάδη, είσαι ελεύθερος να ανοίξεις ένα πολλ σχετικά με το θέμα, συνεχίζοντας τις δημοκρατικές παραδόσεις του ΕΕΦ. :)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 08 Απρ 2015, 12:05

Και εγώ ελεύθερος να το σβήσω.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Απρ 2015, 12:06

Diego έγραψε:Και εγώ ελεύθερος να το σβήσω.

:angry: :s_mad

Πρέπει να αφήσεις τον λαό του ΕΕΦ να εκφραστεί ελεύθερα.

Τί σας μαθαίνω τόσο καιρό;; :nono:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 08 Απρ 2015, 12:07

Οἱ γὰρ κατ' ἐκεῖνον τὸν χρόνον τὴν πόλιν διοικοῦντες κατεστήσαντο πολιτείαν οὐκ ὀνόματι μὲν τῷ κοινοτάτῳ καὶ πραοτάτῳ προσαγορευομένην, ἐπὶ δὲ τῶν πράξεων οὐ τοιαύτην τοῖς ἐντυγχάνουσι φαινομένην, οὐδ' ἣ τοῦτον τὸν τρόπον ἐπαίδευε τοὺς πολίτας ὥσθ' ἡγεῖσθαι τὴν μὲν ἀκολασίαν δημοκρατίαν, τὴν δὲ παρανομίαν ἐλευθερίαν, τὴν δὲ παρρησίαν ἰσονομίαν, τὴν δ' ἐξουσίαν τοῦ ταῦτα ποιεῖν εὐδαιμονίαν, ἀλλὰ μισοῦσα καὶ κολάζουσα τοὺς τοιούτους βελτίους καὶ σωφρονεστέρους ἅπαντας τοὺς πολίτας ἐποίησεν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μαυροβασίλης » 08 Απρ 2015, 12:13

Diego έγραψε:
Μαυροβασίλης έγραψε:και για να μην τον παίζουμε βλακωδώς, πείτε αν είναι πρότυπο το μογγολάδικο- κρίμα να καίμε bandwidth για να κάνει κοπτοραπτική κάθε παράουρος

Το μογγολάδικο τέτοιες στιγμές τσίρκου + ελευθερίας δεν έζησε ούτε την πρώτη του εβδομάδα. Εδώ έχουμε χρήστες που σχεδόν σε καθημερινή βάση βρίζονται με τους συντονιστές, δίχως παρενέργειες τύπου 6.1.

δλδ ο μοντ μπορεί να σβήνει την απάντησή μου στις παραουριές που μου γράφει, ναι;

οκ, κατάλαβα, ci vediamo
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 08 Απρ 2015, 12:16

Diego έγραψε:

Μα οχι, τους καταπιέζουμε...

Θα έλεγε ξκλρ τον κωλοκύθα ο Ποντικός (ή οποιοσδήποτε άλλος) και θα προλάβαινε να τελειώσει το πόστ...

Πάντως αυτή η εκλογή του Σατανικού, μου θύμισε τις εκλογές του 2000 που έγινε ο Καραμανλής πρωθυπουργός για ένα δεκάλεπτο.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Απρ 2015, 15:34

Ρε μαλακες,τι εχετε παθει??
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 08 Απρ 2015, 15:41

Κομμουνιστές μωρέ...
μυγιάγγιχτοι.

:D
Πάρτα σβούρε Αλκη.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”