nemo έγραψε:μηπως η δεσμευση λειτουργει σαν δικαιολογια για αποφυγη
των ευθυνων που απορρεουν απο την ιδια την ιδεα ;
επισης τα ιδια σαν και σενα λεει και ο λαχου σε ενα νημα
στον αλεξ αναφέρεσαι;ή σε μένα; μπλέχτηκα ρε

Alien_ex_forums έγραψε:(Το ποστ έχει υποστεί επεξεργασία λόγω αυτολογοκρισίας)
Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα:
Στα 16 μου χρόνια (εδώ μίλησα για τις σχέσεις που είχα κάνει στις διακοπές από 16-22 χρονών, αλλά τελικά πρόκειται για μια ιστορία που αδικείται με το να αναφερθεί περιληπτικά και αποφάσισα να τη διαγράψω. Οσοι προλάβατε και την είδατε, καλώς) Και στο πανεπιστήμιο γνώρισα μία ακόμη, με την οποία τα είχαμε για 7 ολόκληρα χρόνια, πηγαίναμε σοβαρά, τελικά με παράτησε χωρίς να καταλάβω γιατί κλπ.
Οταν βγήκα από την 7ετή σχέση, διαπίστωσα ότι ένιωσα αναγεννημένος και ανανεωμένος. Τότε, έβγαλα το συμπέρασμα ότι είμαι μοναχικός εκ φύσεως και ότι οι σχέσεις με κουράζουν και με καταπιέζουν. Αποφάσισα λοιπόν να μην παντρευτώ ποτέ.
Στην παρούσα φάση έχω μια σχέση εξ αποστάσεως με μια κοπέλα που μένει στη Δράμα, αλλά είναι ελεύθερη σχέση και τη φιλοξενώ μόνο στις γιορτές.
Γιατί τα λέω αυτά:
Διότι οι ΦΕΛΛΟΙ από δίπλα, οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ από δίπλα, λένε για μένα
- Οτι είμαι ίνσελ και mgtow
-Οτι είμαι μισογύνης
- Οτι είμαι αγάμητος
- Οταν κατάλαβαν ότι δεν είμαι αγάμητος, ότι κάνω σεξ επί πληρωμή (διότι είχα ταχτεί υπερ του σεξ επί πληρωμή)
- Οταν κατάλαβαν ότι δεν κάνω σεξ επί πληρωμή, ότι αυνανίζομαι με τσόντες (διότι τάσσομαι υπέρ της πορνογραφίας).
Και κάπως έτσι, γίνεται μια ωραία συκοφαντία στα πλαίσια του Ad Hominem.

nemo έγραψε:καλα ρε συ μια εχουμε και δεν την αντεχουμε πολλες φορες
...για την ζωη λεω ....και για την ψεκασμενη τωρα που το σκεφτομαι
.gif)

vallon έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:
Κανονικά αυτό που είναι "επικίνδυνο" είναι ο ελληνοποιημένος νεο-φεμινισμός που θέλει τον άντρα να υποτακτικό, κυριευμένο από τύψεις και κυρίως ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ και την γυναίκα να είναι χειραφετημένη και ελεύθερη.
Το προωθούν ως εξής: Αν ο άλλος είναι παντρεμένος, τον επιτρέπουν να βρίζει, να δυσφημεί και να κακολογεί το γυναικείο φύλο. Αν όμως είναι ελεύθερος και ασκήσει ένα "γκουχ" ως κριτική, του αρχίζουν "είσαι μισογύνης".
Ισως είναι ένας τρόπος με τον οποίο η χώρα μας προσπαθεί να κάνει προπαγάνδα εναντίον της υπογεννητικότητας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Εντάξει, το κάθε τσουτσέκι θα πλασάρει και μια θεωρία , ένα τυπικό και τι με αυτό; θα πρέπει να τον λάβουμε σοβαρά υπ όψιν μας;
τρίχες κατσαρές,
το να έρχεται κάποιο βλαχαδερό και να μου κολλάει μια ταμπέλα ..το πήρε και το σήκωσε, ααα όλα κι όλα ,,,δεν αφήνω τέτοια
και καλά κάνω γιατί ...τι ; με το κάθε τσουτσέκι θα ασχολούμαι;
Φίλε τι είναι ένας άντρας αν δεν έχει και εχθρούς που να τον κοιτάνε με μισό μάτι;
Αντίστοιχα θα έχει και φίλους που τον γουστάρουνε,
απλά νομίζω ότι είναι σημαντικό ο καθένας να ξέρει τι θέλει και τι γουστάρει.
Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας.
Προπαγάνδες και άλλες τρίχες τα ξεπερνάω και διασκεδάζω να τους αποδομώ.
Η κριτική όταν είναι καλόπιστη με λογική πρέπει να ακούγεται, αλλιώς είναι κατινιά.
τώρα αν υπάρχει προπαγάνδα υπογεννητικότηας βασικά χεστήκαμε
όποιος θέλει ας κάνει με κουνέλα όποιος δεν θέλει ας πίνει τζακ ντανιελς και όλοι καλά είμαστε
Βλέπεις .... κάτι μαλακιούλες περί του πως και τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε τις έχω χεσμένες
απλά πράγματα
και έτσι περνάω μια χαρά...
το μόνο κακό είναι το ότι δεν μπορώ να τις θυμάμαι ολες..

vallon έγραψε:nemo έγραψε:μηπως η δεσμευση λειτουργει σαν δικαιολογια για αποφυγη
στον αλεξ αναφέρεσαι;ή σε μένα; μπλέχτηκα ρε

Alien_ex_forums έγραψε:
Το θέμα δηλαδή δεν αφορά ξεκάθαρα τα "αισθηματικά" και το "άλλο φύλο". Αλλά τη σύμπτωση στη συκοφαντία.

Alien_ex_forums έγραψε:
Κανονικά δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος με βρίζει ή με συκοφαντεί και ίσα-ίσα, άμα είναι και ψέμματα αυτά που λέει, αισθάνομαι ακόμη και χαιρέκακη ηδονή.
ΟΜΩΣ, είναι διαφορετικά όταν τα ίδια πράγματα, λέγονται από διαφορετικούς (φαινομενικά) χρήστες και ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν μου τα έχει πει κανένας σε ιντερνετικό φόρουμ.
Αρα είτε είναι συννενοημένοι μέσω π.μ., είτε είναι ένας και συνομιλεί με τον εαυτό του στις συζητήσεις που κάνουν μεταξύ τους.
Το θέμα δηλαδή δεν αφορά ξεκάθαρα τα "αισθηματικά" και το "άλλο φύλο". Αλλά τη σύμπτωση στη συκοφαντία.

nemo έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:
ουτε και αυτο θα επρεπε να σε απασχολει ολοι οι χρηστες δεν ειναι
φιλοι σου και πρεπει να αισθανεσαι και να λες οτι θες χωρις αλλες ιδεες
ουτε ακομη να κατακρινεις τις συμπεριφορες και που ειναι εναντιον
σου ...τωρα που το σκεφτομαι εσυ εισαι που στο αλλο σηκωσες
ορισμενα καλα νηματα που πηγαν απατα απο τα βλαμμενα