Ακυρο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ακυρο

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Ιουν 2022, 09:37

Adminović έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Και για πες, ρολόι ή αλυσίδα στο δεξί ή και τα δύο με ρολόι αριστερά και αλυσίδα δεξιά;
24ων καρατίων εννοείται αμφότερα.

Χρυσή καδένα στο λαιμό και ρολόι στο δεξί.

Μου δίνεις την εντύπωση ότι προσπαθείς να με αθηναιοποιήσεις με την καδένα στο λαιμό αφού θα φοράω γραβάτα.
Στην Καλαμάτα η καδένα φοριέται κλασικά μόνο με πουκάμισο ανοιχτό μέχρι τον αφαλό αναπαυόμενη πάνω σε θαμνώδη τρίχα.
Αυτούς τους παναυλακιώτικους καγκουροσυνδυασμούς στο ντύσιμο τους απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας γιατί και ο τελευταίος παραγωγός σταφίδας στην Καλαμάτα υπερτερεί κατά πολύ στο φάσιον ντιζάιν ακόμα και του Λάκη Γαβαλά.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Ιουν 2022, 09:41

Τριήμερο με το αγόρι της στη Μύκονο πέρασε η Κάτια Ταραμπάνκο και η δήλωση της άμα τη αφίξει της στο Ε. Βενιζέλος ότι την άρπαξε ο ήλιος παίζει ως πρώτη είδηση στα σόσιαλ μίντια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Ιουν 2022, 10:23

nemo έγραψε:εγω εχω χρονια να φορεσω κουστουμι ...δεν ξερω ομως τι θα με κανουν στην κηδεία μου

Να μη δώσουν καλό κουστούμι οι δικοί σου για να σε θάψουν γιατί τα κλέβουν οι νεκροθάφτες.
Σου φοράνε παλιατσούρες, σε σκεπάζουν με λουλούδια και κάτι πανιά με σταυρούς για να μη φαίνεται τίποτα και πας στον άλλο κόσμο σαν λέτσος.
Με τίποτα παλιές φόρμες να πεις να σε ξαποστείλουν και χωρίς αθλητικά παπούτσια γιατί και αυτά τα κλέβουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιουν 2022, 11:58

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τριήμερο με το αγόρι της στη Μύκονο πέρασε η Κάτια Ταραμπάνκο και η δήλωση της άμα τη αφίξει της στο Ε. Βενιζέλος ότι την άρπαξε ο ήλιος παίζει ως πρώτη είδηση στα σόσιαλ μίντια.

Η Κατια χωρισε προσφατα απο συντροφο της που ηταν τατου αρτιστ. Ο αρτιστας καταγγελει κερατο

Έσβησε από το πρόσωπό του το τατουάζ με την Κάτια Ταραμπάνκο ο πρώην της -Τι είπε για τον χωρισμό τους

"https://www.iefimerida.gr/zoi/katia-tarampanko-protin-tis-mila-gia-horismo-toys

Μαλιστα ο νυν (?) πηγε στον κεραταπρωην για τατου και του ειπε οτι εσπρωχνε ειχε δεσμο με την Κατια

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ φυσιολογικό μια σχέση να περνάει κάποιες κρίσεις και να ζητάει ο ένας από τον άλλον κάποιο χρόνο. Σε αυτό τον χρόνο υποτίθεται ότι παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου, όχι ότι παίρνεις χρόνο για να κάνεις κάτι άλλο. :laugh1: :laugh1: Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε όσο καιρό ήμασταν μαζί, αλλά το τελευταίο διάστημα μετά τις δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή... Μου το είπε το παιδί που είναι μαζί της τώρα όταν ήρθε να συζητήσουμε ένα πρότζεκτ για τατουάζ»
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Ιουν 2022, 18:25

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:εγω εχω χρονια να φορεσω κουστουμι ...δεν ξερω ομως τι θα με κανουν στην κηδεία μου

Να μη δώσουν καλό κουστούμι οι δικοί σου για να σε θάψουν γιατί τα κλέβουν οι νεκροθάφτες.
Σου φοράνε παλιατσούρες, σε σκεπάζουν με λουλούδια και κάτι πανιά με σταυρούς για να μη φαίνεται τίποτα και πας στον άλλο κόσμο σαν λέτσος.
Με τίποτα παλιές φόρμες να πεις να σε ξαποστείλουν και χωρίς αθλητικά παπούτσια γιατί και αυτά τα κλέβουν.

δεν εχω ιδεα αν συμβαινει αυτο που λες ..και θα το ερευνησω με τον γνωστο κορακα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Ιουν 2022, 15:54

Νημα ψυχοθεραπειας Γιαννοπουλου-Νικολακη. Τι χανω ρε πστ μου οταν δεν εχω το νου μου. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Ιουν 2022, 18:07

Αρίστος έγραψε:Νημα ψυχοθεραπειας Γιαννοπουλου-Νικολακη. Τι χανω ρε πστ μου οταν δεν εχω το νου μου. :laugh1:

.

στηρίζουμε την καλυτέρευση της ψυχικής υγείας αμφότερων των ανίατων περιπτώσεων
σε περίπτωση ανάγκης

Δρομοκαΐτειο τηλ....
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Ιουν 2022, 12:10

Ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε (χωρίς να μας πει τους λόγους) ότι δε θα παραβρεθεί στο γάμο της Κόνι Μεταξά.
Και το 'χα από το πρωί το άσχημο προαίσθημα ότι στη διάρκεια της ημέρας θα ακούσω κάτι κακό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Ιουν 2022, 12:45

Ε οχι ρε πστη. Τι αλλο θα μας βρει το 2022?
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Ιουν 2022, 12:49

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε (χωρίς να μας πει τους λόγους) ότι δε θα παραβρεθεί στο γάμο της Κόνι Μεταξά.
Και το 'χα από το πρωί το άσχημο προαίσθημα ότι στη διάρκεια της ημέρας θα ακούσω κάτι κακό.

Λαχουρένιος έγραψε:Ε οχι ρε πστη. Τι αλλο θα μας βρει το 2022?

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
Σταματήστε ρε
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”