Ο μουνόδουλος και τα συμπτώματα της πάθησης του.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ο μουνόδουλος και τα συμπτώματα της πάθησης του.

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 01 Ιούλ 2022, 12:47

Για να μην νγκζεχνιόμαστε:

2 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 01 Ιούλ 2022, 18:27

Alien_ex_forums έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν το νομίζω...δεν το βλέπω τουλάχιστον. Ούτε γνωρίζω κάποιον Ευρωπαίο διανοούμενο οραματιστή του σήμερα με σοβαρή πολιτική θέση.

Ουσιαστικά η Ευρώπη (συνήθως η Γαλλία) δημιουργεί τα φιλοσοφικά τσιτάτα που οι ΗΠΑ τα δανείζονται και τα μετατρέπουν σε καρναβάλι.

Αυτό το καρναβάλι, επιστρέφει στην Ευρώπη ως αντιδάνειο. Ως μόδα. Όσο πιο καρναβάλι γίνεται το φιλοσοφικό τσιτάτο, τόσο πιο "προχώ" θεωρείται ο Ευρωπαίος που το ασπάζεται.

Μπορεί και να 'χεις δίκιο, ωστόσο το point μου είναι οτι στην Ευρώπη δεν υπάρχει πλέον πουθενά κανένα φεμινιστικό "καρναβάλι" (είτε διανοητικό είτε.."πανηγυρικό"...) Στην αμερική ωστόσο υπάρχει σήμερα τόσο ακαδημαϊκή όσο και ακτιβιστική δράση (σε σχέση με τον φεμινισμό- το τονίζω αυτό! Δεν μιλάω γενικά για πολιτική κλπ)
*
Πάντως νομίζω ότι έχεις δίκιο στο ότι η αμερική προοδεύει (σοβαρεύεται) αντλώντας καθαρά από την σημαντική παρελθοντική διανοητική κληρονομιά της ευρώπης (δεν γνωρίζω πουθενά στην ευρώπη σήμερα να έχουμε τέτοια δείγματα) ενώ η ευρώπη ολοένα και εκφυλίζεται αντλώντας απο την επιδερμική τσιτατολογική ακτιβιστική κουλτούρα της αμερικής.
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 01 Ιούλ 2022, 18:29

Γιάννης έγραψε:Για να μην νγκζεχνιόμαστε:

Τραγικός σεξιστικός οχετός. Τριτοκοσμικές καταστάσεις. :cry:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιούλ 2022, 09:41

BaKXOS_Lysios έγραψε:Μπορεί και να 'χεις δίκιο, ωστόσο το point μου είναι οτι στην Ευρώπη δεν υπάρχει πλέον πουθενά κανένα φεμινιστικό "καρναβάλι" (είτε διανοητικό είτε.."πανηγυρικό"...) Στην αμερική ωστόσο υπάρχει σήμερα τόσο ακαδημαϊκή όσο και ακτιβιστική δράση (σε σχέση με τον φεμινισμό- το τονίζω αυτό! Δεν μιλάω γενικά για πολιτική κλπ)
*
Πάντως νομίζω ότι έχεις δίκιο στο ότι η αμερική προοδεύει (σοβαρεύεται) αντλώντας καθαρά από την σημαντική παρελθοντική διανοητική κληρονομιά της ευρώπης (δεν γνωρίζω πουθενά στην ευρώπη σήμερα να έχουμε τέτοια δείγματα) ενώ η ευρώπη ολοένα και εκφυλίζεται αντλώντας απο την επιδερμική τσιτατολογική ακτιβιστική κουλτούρα της αμερικής.

Στην Ευρωπη απλα εχουν αντιγραψει τις αμερικανικες μαλακιες και φτασαμε στο σημειο να θεωρειται φεμινισμος το να επαινεις την Δαναη Μπαρκα για την κορμαρα της (!?)
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιούλ 2022, 10:59

Θύμα του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού ή ανίατος μουνόδουλος;

Εικόνα

Ισχυρισμοί χοντροκωλισμού.

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «καρ…., πουτ..., ξεκ..., γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές.

Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα.

Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ...., πουτ...» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο».

Ισχυρισμοί μουνοδουλισμού.

«Άκουσα το πρωτοφανές, ότι η δεύτερη κυρία έδινε χρήματα στην πρώτη. Από που, τι εργασία κάνει και κερδίζει χρήματα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα», ανέφερε ο κ. Κούγιας στο Mega και συνέχισε: «Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων».

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, οι δύο πρώην σύντροφοι του τραγουδιστή δεν ενδιαφέρονταν για τα συναισθήματα και την προσωπικότητα του Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά για το πορτοφόλι του. «Ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης», σχολίασε.

Επιπλέον, ο κ Κούγιας ανέφερε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει κατ’ επανάληψη θύμα εκμετάλλευσης, ενώ ισχυρίζεται πως η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή του έκανε μήνυση για αν τον εκβιάσει. Ο ίδιος διέψευσε ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο ξυλοδαρμός και τόνισε πως και οι δύο γυναίκες ψεύδονται, καθώς τις χαρακτήρισε «σκληρές γυναίκες, που δεν θα δέχονταν καμία βίαιη συμπεριφορά από τον Θέμη Αδαμαντίδη».

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια. Ο κος Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη κι αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από την συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή, είναι δοτικός. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν την άποψη πως όταν κάνουν παιδιά με κάποιον, έστω και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, θα πρέπει να τις συντηρεί εφ’ όρου ζωής», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Οι απόψεις διίστανται αλλά εδώ σας θέλω πεταλωμένες και απετάλωτες γάτες μου. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Ιούλ 2022, 11:05

Μουνόδουλος και πολύ μάλιστα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2022, 14:10

Ραν ταν πλαν έγραψε:Θύμα του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού ή ανίατος μουνόδουλος;

Ανιατος μαλακας :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιούλ 2022, 19:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Θύμα του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού ή ανίατος μουνόδουλος;

Αυτό.
Διάβασα κάπου (μάλλον προς υπεράσπιση του γράφτηκε) ότι έστελνε κάθε χρόνο λουλούδια και ευχές στη γιορτή μιας γκόμενας που είχε πριν σαράντα χρόνια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2022, 22:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Αυτό.
Διάβασα κάπου (μάλλον προς υπεράσπιση του γράφτηκε) ότι έστελνε κάθε χρόνο λουλούδια και ευχές στη γιορτή μιας γκόμενας που είχε πριν σαράντα χρόνια.

Οντως? :laugh1: Καλα χρυσο ή οριζοντιο το ειχε η αλλη και του μεινε αξεχαστο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιούλ 2022, 13:14

Τη ζήλευε λέει παθολογικά, κατά δήλωση της, τη Βαρβάρα ο Θέμης γι΄ αυτό την τάραζε στη φάπα.
Αλλά το αμείλικτο ρεπορτάζ κάτι ανέφερε για πολλά διανυθέντα χιλιόμετρα στο ρόλο της πρόσκαιρης (αλλά πάντα σοβαρής) σχέσης με βαριά ονόματα της σοου μπιζ ρίχνοντας στο τραπέζι, μεταξύ άλλων, τον αναληφθέντα Παντελίδη και τον μπουζουριασμένο Κασιδιάρη.
Και ο ανίατος μαλάκας μουνόδουλος ζήλευε ρε.
Ποια; Τη Βαρβάρα με το δέκα φορές μηδενισμένο κοντέρ. :D
Το διανοείσθε; :fico:
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”