Προέλλην έγραψε:Έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα![]()
Θα λέω ότι είμαι Σαρδήνιος.

που πας ρε καραμητρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προέλλην έγραψε:Έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα![]()

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:Έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Συντριπτικά ΙΕ με βγάζει ρε γμτ![]()
Γκρίχενλαντ ουντ Αλμπάνιεν πολύ βλέπω, Μπάλκαν και Ανατολική Ευρώπη αρκετό βλέπω....![]()
Μπράταν είσαι κι εσύ τελικά.

Προέλλην έγραψε:Mε βγάζει Βόρειο Ελλάδα στην ευρύτερη περιοχή Ελλάδας, Αλβανίας και Β. ΜακεδονίαςΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
και Κροατία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Σερβία στην ευρύτερη περιοχή των ΒλακανίωνΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Βρε λες να είμαστε τίποτε εξάδελφοι;![]()
Επίσης, τα ποσοστά δεν είναι απόλυτα, αλλά στατιστικά παίζουν, πχ
Βόρεια Ελλάδα 54-82%
Γιούγκο: 31-63%
Αιγαίο και Δ. Μ. Ασία: 0-15% (εδώ υποπεριοχή με βγάζει Κρήτη)
Α. Ευρώπή και Ρωσία: 0-9% (εδώ υποπεριοχή είμαι Πολωνία-Ουκρανία)
Σαρδηνία: 0-4%
Μλκ, με βγάζει συγγενή (5oυ-7oυ) με τον γνωστό Δρ. Κούβελα

Adminović έγραψε:Welcome to the club Προελλήνοβιτς!![]()
![]()

Προέλλην έγραψε:Στο GEDmatch αξίζει να ανεβάσω τα αποτελέσματα; Απ ότι βλέπω έχει και αυτό ethnicity estimates πέρα απο συγγενείς. Λένε τίποτε;
Edit
Απο τα λίγα που μόλις διάβασα, έχει πολύ δυνατά εργαλεία (admixture calculators) για ethnicity estimate
, μετά Central Greece, μετά κάτι άλλα από κεντρική Ιταλία, από Βουλγαρία, Σερβία κλπ.

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:Στο GEDmatch αξίζει να ανεβάσω τα αποτελέσματα; Απ ότι βλέπω έχει και αυτό ethnicity estimates πέρα απο συγγενείς. Λένε τίποτε;
Edit
Απο τα λίγα που μόλις διάβασα, έχει πολύ δυνατά εργαλεία (admixture calculators) για ethnicity estimate
Ντόμπρο γιούτρο μπράτε Πρεχελένοβιτς!![]()
Ναι, το Gedmatch σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις διάφορες αναλύσεις. Κυρίως θα δεις σε ποιο δείγμα πληθυσμού είσαι πιο κοντά. Εμένα πχ το Eurogenes με έβγαλε πιο κοντά στο Greek Thessaly, μετά Central Greece, μετά κάτι άλλα από κεντρική Ιταλία, από Βουλγαρία, Σερβία κλπ.
Εξαρτάται κιόλας από ποιους πληθυσμούς έχουν πάρει κάποιο αντιπροσωπευτικό δείγμα.

)

Προέλλην έγραψε:Tα βρήκα! Είναι οι επιλογές oracle.
Greek_Thessaly με βγάζει κι εμένα πιο κοντινή απόσταση (4.9) απο πληθυσμό