Σε όσους την έχω δείξει μου λένε ότι είναι ασχημομούρα.
Μάλλον είμαι λίγο μερακλής.

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:επισης στην τοπ κατηγορια ανηκουν οι αργεντινες (πιο εξωτικες ιταλιδες),οι ουκρανες (η πιο αγρια ομορφια του ανατολικου μπλοκ) και οι περσιδες (λατρεουμε αλαμουντιν)
για τις περσιδες ειδικα κατι παραπανω θα ηξερε ο Μεγας
τολμω να πω οτι οι περσιδες και λιγοτερο οι ουκρανες εχουν τα καλυτερα κομματια, οι περσιδες πασχουν στον μεσο ορο (λογω τροπου ζωης)

Admin έγραψε:Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:επισης στην τοπ κατηγορια ανηκουν οι αργεντινες (πιο εξωτικες ιταλιδες),οι ουκρανες (η πιο αγρια ομορφια του ανατολικου μπλοκ) και οι περσιδες (λατρεουμε αλαμουντιν)
για τις περσιδες ειδικα κατι παραπανω θα ηξερε ο Μεγας
τολμω να πω οτι οι περσιδες και λιγοτερο οι ουκρανες εχουν τα καλυτερα κομματια, οι περσιδες πασχουν στον μεσο ορο (λογω τροπου ζωης)
Η Αλαμουντίν είναι από Λίβανο, όχι Περσία. Οι Λιβανέζες αξίζουν όντως, οι Περσίδες όχι ιδιαίτερα. Από Ασία, πέραν από τις Λιβανέζες, ξεχωρίζω Ταϊλανδές και Γιαπωνέζες.
Κολομβία και Βραζιλία κατά τη γνώμη μου είναι κορυφή. Μετά είναι Βενεζουέλα και Παραγουάη, η Αργεντινη θα έλεγα ότι είναι κάπου στη μέση. Οι Αργεντίνες πάντως να ξέρεις είναι πολύ ψηλομύτες (πιο ψηλομύτες κι από τις δικές μας).![]()
Οι Μεξικανές επίσης είναι καλές, αν και όχι τοπ.
Από Ευρώπη, κυρίως Ουκρανές, Πολωνές, Τσέχες, Σέρβες και Κροάτισσες αξίζουν.

Kauldron έγραψε:Άντε και καμιά εβραιοπούλα sniper:
![]()
![]()
![]()