Για να μαστε δικαιοι με τον Γιανοπουλα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Για να μαστε δικαιοι με τον Γιανοπουλα

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιούλ 2021, 09:51

vallon έγραψε:έλα ρε επιστήμονα γιδοβοσκέ ...
πρώτον , πρέπει να καταλάβεις ότι σου κάνω χάρη που σε πειράζω συνέχεια
ένας άνθρωπος με δύο μεταπτυχιακά και δυο πανεπιστημιακά πτυχία σαν κι εμένα καταδέχεται και μιλάει με κάποιον που βόσκει πρόβατα..αυτό που το πας;

Άκου θυματοποιημένε χορηγέ γεροντομπεμπέκων. :D
Πρώτον, οι πανεπιστημιακές έδρες όπως και η Ακαδημία Αθηνών βρίθουν από λειτουργικά αναλφάβητους βλάκες.
Δεύτερον, αν είχες την αντιληπτική ικανότητα να διαβάσεις (πίσω από τις λέξεις εννοώ) το ''σεντόνι'' που έγραψε ο ΓΓ πλασάροντας τον εαυτό του θα έπιανες με τη μία την αδιαμφισβήτητη ευφυία του μέσα από δυο λέξεις κλειδιά που χρησιμοποίησε.
Με τη μία υποτιμά στα ίσια τον εαυτό του (γιατί ξέρει ότι καμία γυναίκα δε μένει αδιάφορη μπροστά σε ένα ''ταπεινό χαμομηλάκι'') και με τη δεύτερη αναδεικνύει εμμέσως την τεράστια αυτοπεποίθηση του ως αποτέλεσμα της αυτογνωσίας του (πράγμα που και πάλι ξέρει ότι δεν αφήνει καμιά γυναίκα αδιάφορη) προκαλώντας το ενδιαφέρον στη μούρη του, που είναι το πρώτο βήμα για να φορτώσει όλες τις γκόμενες σε όποιο μαγαζί κι αν μπει. :D
Γι' αυτό άντε ξύσε καμιά πατσά ή εναλλακτικά βγάλε πρόσθετες πιστωτικές και μοίρασε τες στα αρπακτικά που σε ξεζουμίζουν. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 11 Ιούλ 2021, 10:16

Παιδια ειλικρινα δεν μπορω να ερθω σε σφοδρη αντιπαραθεση με ατομα που μπορει τις επομενες ημερες η εβδοαμδες να τα χτυπησει η Δελτα με μενος.

Ειναι σαν να βλεπεις οτι απο ψηλα πεφτει βραχος προς το κεφαλι του αλλου και να τον βριζεις.
Πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι.
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιούλ 2021, 10:29

vallon έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

Για ποιον λογο να συζηταω στυλ elefthero σε ραντεβου μου με γυναικα;
Τα χεις χασει;

χμμ
γιατί έχεις βγει ποτέ ραντεβού με δικηγορίνα που λέω ...

και της πέταγες τις μπούρδες σου και σε άκουγε; δεν εξαφανίστηκε στα πέντε λεπτά;

Οι δικηγορίνες είναι ξιπασμένα βλήματα, πουτανάρες και κλανιάρες για λόγους εύλογους.:D
Για να βρεις δικηγορίνα που να ανταποκρίνεται σε αυτό που λέμε ''έξυπνη γυναίκα'' (αν υπάρχει αυτό το είδος :fico: )
θα είναι πάνω από 130 κιλά, με μούρη σαν βατράχι, συγκαμένη και ο κώλος της θα βαράει στα σκαλιά όταν ανεβαίνει σκάλα.
Μια φορά φίλος είχε γκόμενα σένια δικηγορίνα που δεν τον άφηνε να της τον σφυρίξει εκ των όπισθεν γιατί του 'λεγε ότι πονάει.
Και η μετέπειτα απορία του ήταν γιατί αφού έκανε κουράδα με διάμετρο οχτώ εκατοστών θα πονούσε με το δικό του διαμέτρου τεσσάρων το πολύ εκατοστών πουλάκι.

(Ειρήσθω εν παρόδω πρόκειται για τρου στορι. Τη διάμετρο της κουράδας τη διαπίστωσε ο φίλος μια φορά που κοιμήθηκε σπίτι της και πήγε η δικηγορίνα στην τουαλέτα πρώτη και ξέχασε να τραβήξει το καζανάκι. Τρεις μήνες έκανε το παλικάρι να ξεπεράσει το σοκ αφού είδε ένα θηρίο να στέκεται όρθιο κοιτάζοντας τον απειλητικά μέσα από τη λεκάνη. Ευτυχώς έδειξε προσωρινά την ανάλογη ψυχραιμία μέχρι να τσεκάρει τη διάμετρο και να φύγει πηδώντας από το μπαλκόνι. :fico: )
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Ιούλ 2021, 11:34

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Με τραβηξε το τραγουδι

Έλα ρε γιαννόπουλε... τι να πω;
Δε θα αρχίσω να σου λέω και άλλα καλά λόγια, γιατί θα αρχίσει να γίνεται λίγο awkward η φάση.
Συνοπτικά θα σου πω μόνο ότι με εξέπληξες για πολλούς και διάφορους λόγους.
Καλά περιττό να σου πω πάντως ότι μου φάνηκε περίεργο να βλέπω τον γιαννόπουλο flesh and blood.
Στο μυαλό σε είχα περισσότερο ως "ιδέα".
:D

Ωραίο τραγούδι για κιθάρα πάντως είναι και το "Πάρε με απόψε με πάρε με" του Ζιώγαλα και θα σου ταίριαζε να το πεις. Είναι κάπως πιο χαρούμενο συγκριτικά με τα υπόλοιπα που έχεις πει.
Καλά άμα κάτσω και σκεφτώ έχω και άλλες παρεγγελιές.
Απλά έτυχε να το ακούω τώρα αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιούλ 2021, 12:01

Καταλάβατε τώρα ρε ταγάρια γιατί όπου γράφει ο ΓΓ πέφτουν πάνω του σαν τις μύγες όλα τα σερνικά να τον κατασπαράξουν. :D :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Ιούλ 2021, 12:22

Παιδιά, πάντως αν λογίζεστε εμένα ως σημείο αναφοράς για τις επιτυχίες σας στις γυναίκες, είναι άκυρο.
Εγώ είμαι ένα απλό μπιζέλι... εκτός συναγωνισμού.
:laugh1: :laugh1: :laugh1:
Δεν είμαι και το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιούλ 2021, 12:32

bizeli έγραψε:Παιδιά, πάντως αν λογίζεστε εμένα ως σημείο αναφοράς για τις επιτυχίες σας στις γυναίκες, είναι άκυρο.
Εγώ είμαι ένα απλό μπιζέλι... εκτός συναγωνισμού.
:laugh1: :laugh1: :laugh1:
Δεν είμαι και το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Ό,τι πεις. :fico:

"Πάρε με απόψε με πάρε με"

Γιαννόπουλε αποκωδικοποίησες ρε από τον τίτλο ή χρειάζεσαι όλο το τραγούδι; :D

0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Ιούλ 2021, 12:44

Ραν ταν πλαν έγραψε:Γιαννόπουλε αποκωδικοποίησες ρε από τον τίτλο ή χρειάζεσαι όλο το τραγούδι; :D

:laugh1: :tourtaface:
Ρε το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ωραίο για κιθάρα. Ας μας πει και ο γιαννόπουλος που ασχολείται. Καθαρά από θέμα τεχνικής, συγχορδιών κτλ. Άσχετα από τον στίχο.
Πέρα από αυτό επειδή κι εμείς στη δική μου παρέα μαζευόμαστε πολύ συχνά με κιθάρες και τραγουδάμε και τέτοια (έχουμε αρκετούς οργανοπαίχτες στην παρέα) τέτοιου στυλ τραγούδια είναι στο βασικό μας ρεπερτόριο.
Είναι συμμετοχικό τραγούδι. Που μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Πώς το λένε; Ευκολοτραγούδιστο.

Τώρα δεν ξέρω αν ο γιαννόπουλος τραγουδάει μόνο για την πάρτυ του, αλλά αν και αυτός μαζεύεται με τα φιλαράκια του κάπου και τη βρίσκουν με κιθάρες είναι ωραίο τραγούδι.
Μια πρόταση έκανα

Αμάν
:tourtaface:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Ιούλ 2021, 12:51

Άκου το λίγο με κιθάρα ρε.
Τι μαλακία εκτέλεση έβαλες;