Αποτέλεσμα dna Marshal Adminović

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Αποτέλεσμα dna Marshal Adminović

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιαν 2024, 18:04

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε μάγκες αφού έχετε λεφτά για πέταμα δεν μου στέλνετε κανένα 50άρικο να βάλω βενζίνη? :fico:

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!

Να πάρεις ηλεκτρικό, να μην θες βενζίνες.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 09 Ιαν 2024, 18:43

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε μάγκες αφού έχετε λεφτά για πέταμα δεν μου στέλνετε κανένα 50άρικο να βάλω βενζίνη? :fico:

Θα του τα βάλουμε για βενζίνη και θα τα φάει σε καφέδες. Μυρίζει internet scum :nono:

Πάντως λόγω του DNA-ικού ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ που με έχει ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ τις τελευταίες ημέρες, oμολογώ ότι ΜΟΛΙΣ παρήγγειλα στα κρυφά και το κιτ της AncestryDNA :ashamed:

Νομίζω κάπου εδώ κλείνω oριστικά με 48€ + 154$ + 78€ = δύο γεμίσματα βενζίνη ή 70 καφέδες, ποσό που δεν πειράζει να δώσω για να ανιχνεύσω απο τρείς διαφορετικές μεριές την πραγματική απώτερη καταγωγή μου. Προσωπικά τα βλεπω ως λεφτά που πιάνουν τόπο, τόσο στην διάσταση της γνώσης, όσο και σε αυτή της διασκέδασης.

Μετακομίζω σε νήμα παραδίπλα, για να μην σπαμάρω παραπέρα αυτό του Μάρσαλ: viewtopic.php?f=2&t=15051
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιαν 2024, 16:42

Προέλλην έγραψε:Θα του τα βάλουμε για βενζίνη και θα τα φάει σε καφέδες. Μυρίζει internet scum :nono:

Πάντως λόγω του DNA-ικού ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ που με έχει ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ τις τελευταίες ημέρες, oμολογώ ότι ΜΟΛΙΣ παρήγγειλα στα κρυφά και το κιτ της AncestryDNA :ashamed:

Νομίζω κάπου εδώ κλείνω oριστικά με 48€ + 154$ + 78€ = δύο γεμίσματα βενζίνη ή 70 καφέδες, ποσό που δεν πειράζει να δώσω για να ανιχνεύσω απο τρείς διαφορετικές μεριές την πραγματική απώτερη καταγωγή μου. Προσωπικά τα βλεπω ως λεφτά που πιάνουν τόπο, τόσο στην διάσταση της γνώσης, όσο και σε αυτή της διασκέδασης.

Μετακομίζω σε νήμα παραδίπλα, για να μην σπαμάρω παραπέρα αυτό του Μάρσαλ: viewtopic.php?f=2&t=15051

Έλεος ρε μλκ, γιατί χαλάς τόσα λεφτά σε μαλακίες?
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Ιαν 2024, 16:46

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Θα του τα βάλουμε για βενζίνη και θα τα φάει σε καφέδες. Μυρίζει internet scum :nono:

Έλεος ρε μλκ, γιατί χαλάς τόσα λεφτά σε μαλακίες?

Δεν το ξερα να τα δώσω σε καφεζούμια με καλαμάκια ή σε μπόμπες :D

Πέρα από την πλάκα, την ψυχαγωγία που κερδίζεις με αυτό το ευτελές ποσό, που αλλού θα την βρείς; Βάλε το αίσθημα προσμονής, την υποστηρικτική έρευνα που πρέπει να κάνεις,απόκτηση έξτρα γνώσης, ανταλλαγή με άλλους που έχουν κάνει τα ίδια, κτλ, υπέροχα πράγματα.

Επίσης, να πούμε κάπου εδώ και ότι τα 300 ευρώ εδώ δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με τα 300 στην Ελλάδα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιαν 2024, 16:51

Προέλλην έγραψε:Δεν το ξερα να τα δώσω σε καφεζούμια με καλαμάκια ή σε μπόμπες :D

Δεν αγοράζω καφέ έξω και από αλκοόλ παίρνω σχεδόν μόνο κρασί ή μπύρα. Με τα 280 που έδωσες εσύ βγάζω τα ξύδια δυόμιση μηνών ή την βενζίνη 4 μηνών.

Πέρα από την πλάκα, την ψυχαγωγία που κερδίζεις με αυτό το ευτελές ποσό, που αλλού θα την βρείς; Βάλε το αίσθημα προσμονής, την υποστηρικτική έρευνα που πρέπει να κάνεις,απόκτηση έξτρα γνώσης, ανταλλαγή με άλλους που έχουν κάνει τα ίδια, κτλ, υπέροχα πράγματα.

ΟΚ για σένα μπορεί να είναι ευτελές, στην Ελλάδα αυτά τα λεφτά είναι 40 με 50% ενός καθαρού μισθού.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”