Λαχουρένιος έγραψε:Ρε μάγκες αφού έχετε λεφτά για πέταμα δεν μου στέλνετε κανένα 50άρικο να βάλω βενζίνη?
ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!
Να πάρεις ηλεκτρικό, να μην θες βενζίνες.

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε μάγκες αφού έχετε λεφτά για πέταμα δεν μου στέλνετε κανένα 50άρικο να βάλω βενζίνη?

Προέλλην έγραψε:Θα του τα βάλουμε για βενζίνη και θα τα φάει σε καφέδες. Μυρίζει internet scum![]()
Πάντως λόγω του DNA-ικού ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ που με έχει ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ τις τελευταίες ημέρες, oμολογώ ότι ΜΟΛΙΣ παρήγγειλα στα κρυφά και το κιτ της AncestryDNA![]()
Νομίζω κάπου εδώ κλείνω oριστικά με 48€ + 154$ + 78€ = δύο γεμίσματα βενζίνη ή 70 καφέδες, ποσό που δεν πειράζει να δώσω για να ανιχνεύσω απο τρείς διαφορετικές μεριές την πραγματική απώτερη καταγωγή μου. Προσωπικά τα βλεπω ως λεφτά που πιάνουν τόπο, τόσο στην διάσταση της γνώσης, όσο και σε αυτή της διασκέδασης.
Μετακομίζω σε νήμα παραδίπλα, για να μην σπαμάρω παραπέρα αυτό του Μάρσαλ: viewtopic.php?f=2&t=15051

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Θα του τα βάλουμε για βενζίνη και θα τα φάει σε καφέδες. Μυρίζει internet scum![]()
Πάντως λόγω του DNA-ικού ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ που με έχει ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ τις τελευταίες ημέρες, oμολογώ ότι ΜΟΛΙΣ παρήγγειλα στα κρυφά και το κιτ της AncestryDNA![]()
Νομίζω κάπου εδώ κλείνω oριστικά με 48€ + 154$ + 78€ = δύο γεμίσματα βενζίνη ή 70 καφέδες, ποσό που δεν πειράζει να δώσω για να ανιχνεύσω απο τρείς διαφορετικές μεριές την πραγματική απώτερη καταγωγή μου. Προσωπικά τα βλεπω ως λεφτά που πιάνουν τόπο, τόσο στην διάσταση της γνώσης, όσο και σε αυτή της διασκέδασης.
Μετακομίζω σε νήμα παραδίπλα, για να μην σπαμάρω παραπέρα αυτό του Μάρσαλ: viewtopic.php?f=2&t=15051
Έλεος ρε μλκ, γιατί χαλάς τόσα λεφτά σε μαλακίες?

Προέλλην έγραψε:Δεν το ξερα να τα δώσω σε καφεζούμια με καλαμάκια ή σε μπόμπες![]()
Πέρα από την πλάκα, την ψυχαγωγία που κερδίζεις με αυτό το ευτελές ποσό, που αλλού θα την βρείς; Βάλε το αίσθημα προσμονής, την υποστηρικτική έρευνα που πρέπει να κάνεις,απόκτηση έξτρα γνώσης, ανταλλαγή με άλλους που έχουν κάνει τα ίδια, κτλ, υπέροχα πράγματα.