Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Μάιος 2020, 23:36

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:
Χελώνος και Αντμίνοβιτς πως τα βρήκαν μαζί ; :hmhmhm: Σαν να λέμε ο ένας ακροδεξιός και ο άλλος ακροαριστερός.

Οι Ελληνες γινομαστε μια γροθια οταν σφιγγουν τα γαλατα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Bazoomba
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Bazoomba » 29 Μάιος 2020, 23:37

Εσθήρ έγραψε:Ειναι ασυλληπτο παντως ομαδα διαχειρισης κα να μην εχουν τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους περαν του φορουμ,..δεν υπαρχει αυτο! Ο ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο.Και δεν μιλαω ως ασχετη με το μοντερειτινγκ αλλα ως πολυ σχετικη, οχι βεβαια στην βοθριλα.
Γενικα παραπανω καποιος εγραψε κατι πολυ σωστο,δεν θυμαμαι ποιος.Οτι το καθε σαιτ ειναι αναλογο με τον διαχειριστη και γενικα ΟΔ/ Το ειχα γραψει καισ την βοθριλα πολλες φορες η ΟΔ δινει τον τονο σε ενα σαιτ,απλα πραγματακια για οσους ξερουν απο αυτα.Αλλα εκει ηταν παρεουλα της παρεουλας μοντερειτινγκ αναλογα με συμπαθειες και παρεουλες ο σπυρακος να μην κακοκαρδισει κανεναν μοντ και του φυγει και τι θα κανει...,αχρηστιλα παντελως.

Δεν ξερω αν εκλεισε απο τεχνικο προβλημα(αδιαννοητο διαχειριστης να μην μπορει να λυσει τετοιο θεμα σε τοσες μερες) η το εκλεισαν για αλλους λογους,αλλα η παρανομια εκει μεσα εβριθε.Εννοω ποστ που ηταν παρανομα 100/100.
Και ουκι..αλλο πραγμα η ελευθερια λογου και αλλο η ασυδοσια και η μαλακινση εγκεφαλου. :madwoman:

ΥΓ.Να αλλαξω το αβαταρι μου αραγε; :sgrat:

Και εγω τα εχω παρει ασχημα λεμε!
Σαπιλα και παθογενειες που κρατανε απο το παλιο.
Εγω λεω να μην γραψω εκει ξανα.
Εσυ?
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 29 Μάιος 2020, 23:37

Αγις έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Ειναι ασυλληπτο παντως ομαδα διαχειρισης κα να μην εχουν τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους περαν του φορουμ,..δεν υπαρχει αυτο! Ο ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο.Και δεν μιλαω ως ασχετη με το μοντερειτινγκ αλλα ως πολυ σχετικη, οχι βεβαια στην βοθριλα.
Γενικα παραπανω καποιος εγραψε κατι πολυ σωστο,δεν θυμαμαι ποιος.Οτι το καθε σαιτ ειναι αναλογο με τον διαχειριστη και γενικα ΟΔ/ Το ειχα γραψει καισ την βοθριλα πολλες φορες η ΟΔ δινει τον τονο σε ενα σαιτ,απλα πραγματακια για οσους ξερουν απο αυτα.Αλλα εκει ηταν παρεουλα της παρεουλας μοντερειτινγκ αναλογα με συμπαθειες και παρεουλες ο σπυρακος να μην κακοκαρδισει κανεναν μοντ και του φυγει και τι θα κανει...,αχρηστιλα παντελως.

Δεν ξερω αν εκλεισε απο τεχνικο προβλημα(αδιαννοητο διαχειριστης να μην μπορει να λυσει τετοιο θεμα σε τοσες μερες) η το εκλεισαν για αλλους λογους,αλλα η παρανομια εκει μεσα εβριθε.Εννοω ποστ που ηταν παρανομα 100/100.
Και ουκι..αλλο πραγμα η ελευθερια λογου και αλλο η ασυδοσια και η μαλακινση εγκεφαλου. :madwoman:

:ciao5:

ελααα που δεν θυμασαι...

να το αλλαξεις το αβαταρι

Χαχαχαχα,ρε Αγι...παρολο μισογυνης και μου σπας τα νευρα οκ...σε ψιλοπαω! :D Εχουμε και μια κοινη αντιπαθεια,!
Κοιτα...ειχα την αισθηση οτι εισαι εσυ,αλλα δν ημουν σιγουρη...σκεφτηκα οκ οποιος το εγραψε θα σηκωσει το χερακι,το σηκωσες! :fico:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Bazoomba
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Bazoomba » 29 Μάιος 2020, 23:42

Βασικα τωρα που το σκεφτηκα λιγο παραπανω, λεω να χτυπησω το συστημα
απο μεσα.
Ναι!
Θα ειμαι καθημερινα στο αλλο και θα ποσταρω καθε πρωι και βραδυ σε καποιο ασχετο θεμα, ας πουμε στο Περι ανεμων να δουν αυτοι με ποιον εμπλεξαν
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 23:43

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μέχρι τότε, κουτσομπολιό :bigpopcorn:

Ναι άλλη όρεξη δεν είχα.
Θα ασχολούμαι με το άλλο φόρουμ.
:laugh1:

Άλλοι όμως έχουν.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 29 Μάιος 2020, 23:43

Εσθήρ έγραψε:
Αγις έγραψε:

:ciao5:

ελααα που δεν θυμασαι...

να το αλλαξεις το αβαταρι

Χαχαχαχα,ρε Αγι...παρολο μισογυνης και μου σπας τα νευρα οκ...σε ψιλοπαω! :D Εχουμε και μια κοινη αντιπαθεια,!
Κοιτα...ειχα την αισθηση οτι εισαι εσυ,αλλα δν ημουν σιγουρη...σκεφτηκα οκ οποιος το εγραψε θα σηκωσει το χερακι,το σηκωσες! :fico:

δεν εισαι ομως η Εσθηρω που ολοι αγαπησαμε :D

καλη προσπαθεια παντως

49 / 100
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Μάιος 2020, 23:46

Προέλλην έγραψε:
bizeli έγραψε:
Ναι άλλη όρεξη δεν είχα.
Θα ασχολούμαι με το άλλο φόρουμ.
:laugh1:

Άλλοι όμως έχουν.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 23:47

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:O Xελώνος ήταν συνιδρυτής του παρόντος φόρουμ :laugh1:

Χελώνος και Αντμίνοβιτς πως τα βρήκαν μαζί ; :hmhmhm: Σαν να λέμε ο ένας ακροδεξιός και ο άλλος ακροαριστερός.

Τότε ο Χελ δεν ήταν ακροδεξιός αλλά μετριοπαθής πατριώτης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και ο Αδμίν δεν ήταν -βιτς.

Λίγο δύσκολο να το φανταστείς, αλλά μου είχαν σβηστεί ποστ γιατί έγραψα τα Σκόπια ως Μακεδονία :asd03:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 23:48

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Άλλοι όμως έχουν.

Εικόνα

Κάποιοι όμως φαίνεται να το βρίσκουν καλή φάση.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 29 Μάιος 2020, 23:50

Bazoomba έγραψε:

Και εγω τα εχω παρει ασχημα λεμε!
Σαπιλα και παθογενειες που κρατανε απο το παλιο.
Εγω λεω να μην γραψω εκει ξανα.
Εσυ?

Εγω και να ανοιξει ουτως η αλλως δνε θα ξαναγραψω και θα σου εξηγησω και το γιατι.

Εκτος απο το οτι σιχαθηκα την ΟΔ εκει....εκει για μενα ειναι το μεγαλύτερο προβλημα διοτι χρηστες παντου χρηστες ειναι η κοινωνια εχει παντα καλους.κακους,ζαβους,εξυπνους,χαζους κοκ.....ομως το τι επτρεπει η διαχειριση και τι τονο δινει ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ.Η βοθριλα υπαρχει διοτι η διαχειριση το επιτρεπει με αποτελέσμα να μαζευεται και να παραμενει βοθριλα.Απλα πραγματακια,

Επισης,μου εριξε μπαν η γ..ρ χαζουλα επειδη δεν με χωνευε με αφορμη βεβαια τον αλλο τον βλακα που εδωκε εντολη να μην ξαναγραψει κανεις σε ενα θεμα οφ τοπικ,διοτι ειχα εναν διαπληκτισο με ενα ''κυριο'' , εγω εγραψα κατι,οχι βρισιμο..κατι ρωτησα...μου εριξε μπαν η γ..χαζουλα με τον αλλο τον πανηβλακα ΙΣΟΒΙΟ χωρις να εχιε προηγηθει ποτε ουτε καν ποινη,κατι που παραβιαζε τους ορους χρησης τους...εστειλα μεηλ στον σπυρακο το επαιζε κινεζακι,μετα απο καμια βδομαδα ειπα οκ....αφου ειστε τοσο μαλακες παρακαλω απενεργοππιηση λογαριαμσου μου και διαγραφη αβαταρ κλπ..και αφου το ζητησα αυτο υπουλα μου αλλαξαν το μπαν απο ΙΣΟΒΙΟ σε 1ΜΗΝΑ!

Οκ ειπα μετα απο ενα μηνα θα μπω,θα γραψω και θα αποφασισω αν θα συνεχισω να γραφω η οχι δοτι δεν αξιζει.
Ε....μπηκα σαν επισκεπτρια,δηλωσα ξεκαθαρα οτι εφοσον ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΜΠΑΝ ΑΠΟ ΙΣΟΒΙΟ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ....ειναι μαρτυρες εδω πολλοι που το ειδαν αυτο που ζητησα....εληξε το ΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!

Τοσο ξεφτυλες ειναι.!!!
Ουτε για φτυσιμο δεν αξιζουν και αναφερομαι καθαρα στον συντονισμο διοτι ξαναλεω αυτοι δινουν το χρωμα σε ενα φορουμ.
Οποτε ακομα και αν επανελθει εγω να ξαναγραψω εκει γιοκ.Θα μπορουσα να ειχα μπει παλι σαν επισκεπτρια να τους ειχα κανει ρομπα να ελεγα δειτε....αναιρεσα δημοσια την απενεργοποιηση λογαριαμου,εσεις ειχατε αναιρεσει το ισοβιο μπαν το οποιο βεβαια ηταν εντελως αδικαιολογητο για αυτο και το αναιρεσαν...ριξατε μηναιο,εληξε το μηνιαο αλλα εγω πλεον ειμαι διαγραμμενη απο εσας δεν μπορω να μπω,,.....ομως χεστηκα.Ειναι τοσο μαλακες που θεωρω οτι χαλαω τσαμπα πληκτρολογημα. :s_no
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”