Τλαξκαλτέκος έγραψε:Προέλλην έγραψε:
Χελώνος και Αντμίνοβιτς πως τα βρήκαν μαζί ;Σαν να λέμε ο ένας ακροδεξιός και ο άλλος ακροαριστερός.
Οι Ελληνες γινομαστε μια γροθια οταν σφιγγουν τα γαλατα

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Προέλλην έγραψε:
Χελώνος και Αντμίνοβιτς πως τα βρήκαν μαζί ;Σαν να λέμε ο ένας ακροδεξιός και ο άλλος ακροαριστερός.

Εσθήρ έγραψε:Ειναι ασυλληπτο παντως ομαδα διαχειρισης κα να μην εχουν τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους περαν του φορουμ,..δεν υπαρχει αυτο! Ο ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο.Και δεν μιλαω ως ασχετη με το μοντερειτινγκ αλλα ως πολυ σχετικη, οχι βεβαια στην βοθριλα.
Γενικα παραπανω καποιος εγραψε κατι πολυ σωστο,δεν θυμαμαι ποιος.Οτι το καθε σαιτ ειναι αναλογο με τον διαχειριστη και γενικα ΟΔ/ Το ειχα γραψει καισ την βοθριλα πολλες φορες η ΟΔ δινει τον τονο σε ενα σαιτ,απλα πραγματακια για οσους ξερουν απο αυτα.Αλλα εκει ηταν παρεουλα της παρεουλας μοντερειτινγκ αναλογα με συμπαθειες και παρεουλες ο σπυρακος να μην κακοκαρδισει κανεναν μοντ και του φυγει και τι θα κανει...,αχρηστιλα παντελως.
Δεν ξερω αν εκλεισε απο τεχνικο προβλημα(αδιαννοητο διαχειριστης να μην μπορει να λυσει τετοιο θεμα σε τοσες μερες) η το εκλεισαν για αλλους λογους,αλλα η παρανομια εκει μεσα εβριθε.Εννοω ποστ που ηταν παρανομα 100/100.
Και ουκι..αλλο πραγμα η ελευθερια λογου και αλλο η ασυδοσια και η μαλακινση εγκεφαλου.![]()
ΥΓ.Να αλλαξω το αβαταρι μου αραγε;

Αγις έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Ειναι ασυλληπτο παντως ομαδα διαχειρισης κα να μην εχουν τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους περαν του φορουμ,..δεν υπαρχει αυτο! Ο ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο.Και δεν μιλαω ως ασχετη με το μοντερειτινγκ αλλα ως πολυ σχετικη, οχι βεβαια στην βοθριλα.
Γενικα παραπανω καποιος εγραψε κατι πολυ σωστο,δεν θυμαμαι ποιος.Οτι το καθε σαιτ ειναι αναλογο με τον διαχειριστη και γενικα ΟΔ/ Το ειχα γραψει καισ την βοθριλα πολλες φορες η ΟΔ δινει τον τονο σε ενα σαιτ,απλα πραγματακια για οσους ξερουν απο αυτα.Αλλα εκει ηταν παρεουλα της παρεουλας μοντερειτινγκ αναλογα με συμπαθειες και παρεουλες ο σπυρακος να μην κακοκαρδισει κανεναν μοντ και του φυγει και τι θα κανει...,αχρηστιλα παντελως.
Δεν ξερω αν εκλεισε απο τεχνικο προβλημα(αδιαννοητο διαχειριστης να μην μπορει να λυσει τετοιο θεμα σε τοσες μερες) η το εκλεισαν για αλλους λογους,αλλα η παρανομια εκει μεσα εβριθε.Εννοω ποστ που ηταν παρανομα 100/100.
Και ουκι..αλλο πραγμα η ελευθερια λογου και αλλο η ασυδοσια και η μαλακινση εγκεφαλου.![]()
![]()
ελααα που δεν θυμασαι...
να το αλλαξεις το αβαταρι
Εχουμε και μια κοινη αντιπαθεια,!

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Μέχρι τότε, κουτσομπολιό
Ναι άλλη όρεξη δεν είχα.
Θα ασχολούμαι με το άλλο φόρουμ.

Εσθήρ έγραψε:Αγις έγραψε:
![]()
ελααα που δεν θυμασαι...
να το αλλαξεις το αβαταρι
Χαχαχαχα,ρε Αγι...παρολο μισογυνης και μου σπας τα νευρα οκ...σε ψιλοπαω!Εχουμε και μια κοινη αντιπαθεια,!
Κοιτα...ειχα την αισθηση οτι εισαι εσυ,αλλα δν ημουν σιγουρη...σκεφτηκα οκ οποιος το εγραψε θα σηκωσει το χερακι,το σηκωσες!

Προέλλην έγραψε:bizeli έγραψε:
Ναι άλλη όρεξη δεν είχα.
Θα ασχολούμαι με το άλλο φόρουμ.
Άλλοι όμως έχουν.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Προέλλην έγραψε:O Xελώνος ήταν συνιδρυτής του παρόντος φόρουμ

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Άλλοι όμως έχουν.

Bazoomba έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Ειναι ασυλληπτο παντως ομαδα διαχειρισης κα να μην εχουν τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους περαν του φορουμ,..δεν υπαρχει αυτο! Ο ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο.Και δεν μιλαω ως ασχετη με το μοντερειτινγκ αλλα ως πολυ σχετικη, οχι βεβαια στην βοθριλα.
Και εγω τα εχω παρει ασχημα λεμε!
Σαπιλα και παθογενειες που κρατανε απο το παλιο.
Εγω λεω να μην γραψω εκει ξανα.
Εσυ?