Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Ιούλ 2022, 20:33

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Αφού απαντάς μια χαρά κατάλαβες. (Αυτό που δεν σε συμφέρει δεν το κατάλαβες βέβαια :D )
Είπε ο Μαρξ ότι την περίοδο της πάλης η θεωρία του είναι ταξική ενώ στο σοσιαλισμό μετατρέπεται σε πάνανθρωπινη; Μήπως ερμηνεύετε κι εσείς κατά το δοκούν και κάνετε προεκτάσεις (δεν είναι κακό, είναι φυσικό και μια ιστορική διαδικασία η επανερμηνεία και η προέκταση των ιδεών ενός παρελθοντικου ιστορικού υποκειμένου).

Οσο υπαρχουν ταξεις, θα υπαρχει και ταξικη παλη αρα καμια ιδεολογια δε θα ειναι πανανθρωπινη γιατι θα εκφραζει ταξικα συμφεροντα. Μονο η καταργηση των ταξικων και αλλων διαχωρισμων μπορει να θεσει τα θεμελια για την αναδειξη μιας πραγματικα πανανθρωπινης ιδεολογιας.

Του Βάκχου πες τα. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Ιούλ 2022, 22:14

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:FB_IMG_1658501614934.jpg

Η Κίνα έχει κομμουνιστική δικτατορία μόνο στο μυαλό του Πλούτωνα. :D

Πλούτωνα αν γράψεις εδώ για τη χούντα θα πάνε κουβά.
Ήδη με την αναφορά στην Κίνα είσαι εκτός θέματος.

Τι σχέση η ήπια στρατιωτική διακυβέρνηση Γ Παπαδοπούλου (για Παπαδόπουλο μιλάω μονο) με την μισάνθρωπο κομμουνιστική κινεζικη διακυβέρνηση;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Ιούλ 2022, 01:47

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Οσο υπαρχουν ταξεις, θα υπαρχει και ταξικη παλη αρα καμια ιδεολογια δε θα ειναι πανανθρωπινη γιατι θα εκφραζει ταξικα συμφεροντα. Μονο η καταργηση των ταξικων και αλλων διαχωρισμων μπορει να θεσει τα θεμελια για την αναδειξη μιας πραγματικα πανανθρωπινης ιδεολογιας.

Του Βάκχου πες τα. :D

Εσείς έχετε βαλθεί να με τρελάνετε κι οι δυο σας... :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Ιούλ 2022, 01:32

BaKXOS_Lysios έγραψε: Τι έχει αναπτυχθεί και ποιοί εκπροσωπούν αυτή την ανάπτυξη (μιας και τους έχεις πετάξει όλους στα σκουπίδια). Μήπως την εκπροσωπεί ο Κουτσούμπας;

Λαχουρένιος έγραψε:Οχι την εκπροσωπει ο Τσιπρας.

Ε τουλάχιστον έτσι λέει. :D Έχει μια θεωρία. Έτσι πιστεύει... Αλλά όντως τώρα; Ο Κουτσούμπας αντιπροσωπεύει ένα στάδιο εξέλιξης του αναπτυσσόμενου μαρξισμού;... (Παρακαλώ ένα ναι ή όχι).
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιούλ 2022, 09:29

BaKXOS_Lysios έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε: Τι έχει αναπτυχθεί και ποιοί εκπροσωπούν αυτή την ανάπτυξη (μιας και τους έχεις πετάξει όλους στα σκουπίδια). Μήπως την εκπροσωπεί ο Κουτσούμπας;

Λαχουρένιος έγραψε:Οχι την εκπροσωπει ο Τσιπρας.

Ε τουλάχιστον έτσι λέει. :D Έχει μια θεωρία. Έτσι πιστεύει... Αλλά όντως τώρα; Ο Κουτσούμπας αντιπροσωπεύει ένα στάδιο εξέλιξης του αναπτυσσόμενου μαρξισμού;... (Παρακαλώ ένα ναι ή όχι).

Ο Κουτσουμπας ειναι κομμουνιστης και ο αλλος ειναι πασοκος και μαλιστα σημιτικου τυπου. Οι ιδιωτικοποιησεις που εκανε ο Τσιπρας δεν τις εχει κανει κανενας. Δεν νομιζω ο ιδιος ο Τσιπρας να δηλωνει μαρξιστης ουτε καν στα λογια.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Ιούλ 2022, 12:39

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:

Ο Κουτσουμπας ειναι κομμουνιστης και ο αλλος ειναι πασοκος και μαλιστα σημιτικου τυπου. Οι ιδιωτικοποιησεις που εκανε ο Τσιπρας δεν τις εχει κανει κανενας. Δεν νομιζω ο ιδιος ο Τσιπρας να δηλωνει μαρξιστης ουτε καν στα λογια.

Δεν ήταν αυτή η ερώτηση, ξέρουμε ότι είναι κομμουνιστής, διάολε ΓΓ το ΚΚ είναι! :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Ιούλ 2022, 19:00

Γιατί μπορείς να είσαι κομμουνιστής;

FB_IMG_1659196626708.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Αύγ 2022, 09:56

κκε Αν δεν σωσει ο ιδιος ο λαος τον λαο -δεν θα τον σωσει κανεις ουτε και το κκε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”