τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μαρ 2018, 08:05

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Mάθε πρώτα ορθογραφία και σύνταξη της νέας ελληνικής και μετά πιάνεις και τα αρχαία.

Τα γραφει σε καποια αρχαιοελληνικη διαλεκτο ρε κουτεντε..

Στύγιος έγραψε:Να γράψεις τη γνώμη σου ολοκληρωμένα και σε συντεταγμένο λόγο..

Μην του βαζεις δυσκολα και συ. Για να κανει κοπι πειστ τον Τζημερο καλος ειναι παντως
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Μαρ 2018, 10:07

Στύγιος έγραψε:
nemo έγραψε:ναι οσα εχουν τονους και αλλες παπαριες ή σωστη ορθογραφια δεν ειναι δικα μου
επειδη συνηθως και συχρονως εργαζομαι ή μιλαω στο τηλεφωνο ...

συμφωνεις ομως;

Να γράψεις τη γνώμη σου ολοκληρωμένα και σε συντεταγμένο λόγο..

καλα αστο ...για πες μου αν το εχεις σκεφθει ποτε; και εαν εχεις να δωσεις μια απαντηση
σε τουτο γιατι η γλωσσα του ομηρου διαφερει απο τα υπολοιπα αρχαια κειμενα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Μαρ 2018, 10:27

μαλάκα μου πολύ σκέφτεσαι τελευταία. θα κάψεις καμιά φλάντζα. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μαρ 2018, 12:20

Στύγιος έγραψε:
nemo έγραψε:ναι οσα εχουν τονους και αλλες παπαριες ή σωστη ορθογραφια δεν ειναι δικα μου
επειδη συνηθως και συχρονως εργαζομαι ή μιλαω στο τηλεφωνο ...

συμφωνεις ομως;

Ακόμη κι αν πιστέψουμε την δικαιολογία:

Ενδεικτικό χαμηλής ποιότητας εγκεφαλικής λειτουργίας. Με το που χρειαστεί να σηκώσει ένα τηλέφωνο ή να μιλήσει, μπερδεύουν οι νεύρωνες και δεν μπορεί να γράψει 2 σωστές προτάσεις. Aνικανότητα ακόμη και για το πιο απλό μούλτιτάσκινγκ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

XtReM
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό XtReM » 01 Μαρ 2018, 12:46

Ρεκ_ _μας έγραψε:μαλάκα μου πολύ σκέφτεσαι τελευταία. θα κάψεις καμιά φλάντζα. :D

εγω το εχω κοψει απο καιρο
δεν ειναι καιρος να σκεφτεσαι τωρα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μαρ 2018, 13:26

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Ενδεικτικό χαμηλής ποιότητας εγκεφαλικής λειτουργίας. Με το που χρειαστεί να σηκώσει ένα τηλέφωνο ή να μιλήσει, μπερδεύουν οι νεύρωνες και δεν μπορεί να γράψει 2 σωστές προτάσεις. Aνικανότητα ακόμη και για το πιο απλό μούλτιτάσκινγκ.

Ολα του τα ποστ ετσι ειναι ρε παιδια τι μουλτιτασκινγκ?

Και το κακο δεν ειναι οτι ειναι αγραμματος αλλα οτι ειναι ξερολας και το παιζει ελληναρας ενω δεν ξερει την μητρικη του γλωσσα
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 01 Μαρ 2018, 15:16

Μλκες θα απέχω μερικές μέρες λόγω φόρτου εργασίας και γιατί στο σπίτι προθερμαίνεται για υπερηχητική πτήση η γνωστή παντόφλα :whistle:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Μαρ 2018, 15:41

[quote="Διάδοχος Θεότροπος"]

/quote]

θα σου πω ειναι μιση δικαιολογια η αληθεια ειναι οτι αδιαφορω για τον τυπο
απλα προτιμω την ελευθερια ενος αραβανι απο την δοξα μιας φερραρι :laugh1:
δεν υπαρχει κανενα στορι ουτε διαφορα ιντερλουδια λιγος πεσιμισμος σιγουρα
δηλαδη ξεχεστηκα για το συντακτικο μου δεν ειναι ο νοτιος τομεας της εργασιας μου
για το εχω κορωνα στην κεφαλη μου
ενας μετριος σε εξυπνάδα εγκεφαλος καταλαβαινει πολυ καλα το τι γραφω
αν εσυ δεν καταλαβαινεις να στα ζωγραφιζω σε εικονες αν θυμαμαι καλα στο εχω ξαναπει
και με ενδιαφερει περισσοτερο μια συζητηση με εναν ρακοσυλλεκτη
παρα με καποιον κατα τυπο σαν και σενα μορφωμενο
πες μου και συ κατι πως τα καταφερνεις να δειχνεις τοσο ηλιθιος χωρις να καταβαλεις
καμια προσπαθεια και να μου εξηγησεις τι ικανοποιηση βρισκεις για να πεις
στον αλλον- να εδω βρισκω ενα ορθογραφικο λαθος και εκει ενα αλλο συντακτικο λαθος δηλαδη που ειναι το συγκλονιστικό σε αυτο το πραγμα:!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μαρ 2018, 15:57

Μα δεν είναι ένα λάθος εδώ και ένα λάθος εκεί, τέτοια λάθη κάνουμε όλοι μας. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συνεχή και κατ εξακολούθηση ορθογραφικά και συντακτικά λάθη και γενικότερη εμφανή αδυναμία έκφρασης στην νέα ελληνική.

Γενικά η εικόνα είναι ξεκάθαρη, ένας αγράμματος που προσπαθεί να περάσει για διαβασμένος. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ψυχαγωγικό όμως, γι αυτό και προτείνω να συνεχίσεις ακάθεκτος.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μαρ 2018, 16:09

nemo έγραψε:ενας μετριος σε εξυπνάδα εγκεφαλος καταλαβαινει πολυ καλα το τι γραφω
αν εσυ δεν καταλαβαινεις να στα ζωγραφιζω σε εικονες αν θυμαμαι καλα στο εχω ξαναπει

Aυτο που καταλαβαινουμε ολοι μηδενος εξαιρουμενου ειναι οτι εχεις τελειωσει στην καλυτερη το δημοτικο και πετας κατι ατακες που καπου εχεις ακουσει, χωρις να εχουν σχεση με το θεμα ή μεταξυ τους

Το αποτελεσμα ειναι να φαινεσαι γελοιος και ξερολας γιατι ο ημιμαθης ειναι χειροτερος απο τον τελειως ασχετο

Αν αντιλαμβανοσουν οτι εισαι τελειως αμορφωτος και αστοιχειωτος θα εκανες προσπαθεια να γινεις καλυτερος, τωρα με δυο ατακες που θα σου ειπε κανενας λιγο πιο διαβασμενος δρομενος, νομιζεις οτι εγινες πανεπιστημιακος και εχασες καθε ελπιδα αυτοβελτιωσης
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”