bizeli έγραψε:Βασικά αυτό που θέλω είναι να έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου μέσω του κινητού μου κάτι σαν teamviewer φανταστείτε.
Αυτό είναι άλλο από τη μεταφορά αρχείων.
Μπορεί να γίνει με διάφορες εφαρμογές.
Πχ

bizeli έγραψε:Βασικά αυτό που θέλω είναι να έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου μέσω του κινητού μου κάτι σαν teamviewer φανταστείτε.

Λαχουρένιος έγραψε:
Καλα ρε συ Μπιζελι, τοσο δυσκολο σου φαινεται να το συνδεσεις με USB? Ειναι μια διαδικασια που δεν παιρνει ουτε 10 δευτερολεπτα.

Adminović έγραψε:.
Πχ

nemo έγραψε:μπιζελι πες την αληθεια τωρα σε βοηθησαν ; ή αρες μαρες ...εγω δεν καταλαβα ντιπ και το κανω με τον παλιο τροπο
αν εγω ειχα αυτην την απορια στο μυαλο γιατι χρειαζεται να μεταφερω φωτο απο καμερα και κινητο ή το αναποδο
και βαριεμαι τα καλώδια

bizeli έγραψε:Βρε μανούλα μου γιατί σου φαίνεται τόσο science fiction senario αυτό που ζητάω;
Δεν είναι θέμα δύσκολο ή εύκολο.
Το θέμα είναι γιατί να έχω μόνο αυτήν την επιλογή;
Μπορεί να μην έχω καλώδιο εκείνη την ώρα, μπορεί να χάλασε η θύρα usb (που αυτό συνέβη σε μένα), μπορεί χίλια δυο.
Και βασικά το θεωρώ εξαιρετικά χρονοβόρο γιατί έπρεπε να μεταφέρω δεκάδες αρχεία σε ξεχωριστούς φακέλους στο pc και έπρεπε να ανοιγοκλείνω συνέχεια φακέλους. Μετά δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο με πετούσε έξω... άντε πάλι από την αρχή ... ο υπολογιστής μου, να εντοπίσω τον φάκελο, τον υποφάκελο, κόπι πέιστ στον φάκελο, στον υποφάκελο του pc. Κάθε φορά η ίδια διαδικασία για να μεταφέρω ένα αρχείο τη φορά. Ε δε σφάξανε.
Ήθελα απλά ένα πιο σύντομο τρόπο με ένα κουμπάκι να στέλνονται μπαμ εκεί που θέλω χωρίς να περιμένω να φορτώνει ή να κάνω κόπι πέιστ από μόνη μου.
Θα έπρεπε με κάποιον τρόπο το κινητό μου να "βλέπει" την οθόνη του pc μου και να στέλνω εκεί ό,τι θέλω χωρίς μεσάζοντες και άλλες περιττές διαδικασίες. Κατευθείαν πώς το λένε;

nemo έγραψε:μην απορει κανενας σας ειναι οι παρενεργειες του εγκλεισμου και η εκπληξη οτι υπαρχει αυτο το ειδος
τεσπα διαλεγω τον καφε φιλτρου
131922427_1219650588429354_3653547688927122962_n.jpg