Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι ομως τοσο απλο και γρηγορο σαν διαδικασια που δεν βρισκω τον λογο να ψαχνεις για εναλλακτικες. Το να συνδεσεις ενα καλωδιο παιρνει το ιδιο ή λιγοτερο με το να ψαχνεις δικτυο wifi.
Βρε συ αφού σε λέω σε περίπτωση που δεν έχεις δυνατότητα να συνδέσεις καλώδιο.
Γιατί επιμένεις;
Λαχουρένιος έγραψε: Το ψαξιμο σε διαφορους φακελους δεν εχει να κανει με τον τροπο συνδεσης με το πισι. Οπως και να το συνδεσεις το κινητο, παλι θα πρεπει να ψαξεις τα αρχεια που θελεις.
Οι φωτογραφιες ή τα εγγραφα βρισκονται μεσα σε συγκεκριμενους φακελους στο κινητο οποτε μου κανει εντυπωση που λες οτι ψαχνεις σε 100 φακελους. Καποιο λαθος θα κανεις. Επισης σαν αρχεια ειναι μικρα οποτε η μεταφορα τους δεν παιρνει ωρα.
Ρε πουλάκι μου για να καταλάβεις ακριβώς τι έκανα.
Είχα δημιουργήσει στο pc μου πχ 100 φακέλους (φάκελος 1, φάκελος 2 .... κτλ).
Μέσα σε κάθε φάκελο ήθελα να στείλω κάποιες φωτό που τραβούσα επί τόπου με το κινητό μου.
Ωραία ως εδώ;
Συνέδεσα με καλώδιο το κινητό στο pc αλλά δεν έκανε καλή επαφή και κάθε φορά που κουνιόταν το κινητό έπρεπε να κάνω από την αρχή την εξής διαδικασία για ΜΙΑ φωτό που έστελνα ξεχωριστά.
1.Να αναγνωρίσει το pc μου το κινητό.
2. Αφού γίνει αυτό να μπω στο "ο υπολογιστής μου"
3. Να ανοίξω τον φάκελο DCIM
4. Να ανοίξω τον φάκελο camera
5. Να εντοπίσω τη φωτό
6. Δεξί κλικ και copy
7. Ανοίγω τον φάκελο που θέλω να μπει και paste
8. Άντε πάλι από την αρχή...
Και αυτό έπρεπε να το κάνω για εκατοντάδες χιλιάδες φωτό.
Ε δε μας γαμάς; (σόρι κιόλας)
Τραβάω μια φωτό και θέλω να φύγει κατευθείαν στον φάκελο του pc που θέλω.
Γίνεται;

Αποκλειεται να τις χρειαζεσαι και αποκλειεται να κατσεις να ξαναδεις το 99% απο αυτες. Ειναι ευκολο να χασεις την μπαλα με τα αρχεια στον υπολογιστη αν βγαζεις συνεχεια φωτο ή κατεβαζεις μανιωδως απο τορρεντ τραγουδια και ταινιες. Κρατα μονο ο,τι οντως χρειαζεσαι.
.gif)