Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 29 Μάιος 2020, 23:51

Προέλλην έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Χελώνος και Αντμίνοβιτς πως τα βρήκαν μαζί ; :hmhmhm: Σαν να λέμε ο ένας ακροδεξιός και ο άλλος ακροαριστερός.

Τότε ο Χελ δεν ήταν ακροδεξιός αλλά μετριοπαθής πατριώτης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και ο Αδμίν δεν ήταν -βιτς.

Λίγο δύσκολο να το φανταστείς, αλλά μου είχαν σβηστεί ποστ γιατί έγραψα τα Σκόπια ως Μακεδονία :asd03:

:o :oomg: :s_omg :stavros01: :zali33:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 29 Μάιος 2020, 23:54

Bazoomba έγραψε:Βασικα τωρα που το σκεφτηκα λιγο παραπανω, λεω να χτυπησω το συστημα
απο μεσα.
Ναι!
Θα ειμαι καθημερινα στο αλλο και θα ποσταρω καθε πρωι και βραδυ σε καποιο ασχετο θεμα, ας πουμε στο Περι ανεμων να δουν αυτοι με ποιον εμπλεξαν

αρκεί να μην διαταράξεις τα ηχοχρώματα... :ehmmm: :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Μάιος 2020, 23:54

Προέλλην έγραψε:
bizeli έγραψε:
Εικόνα

Κάποιοι όμως φαίνεται να το βρίσκουν καλή φάση.

Ας αλλάξουμε θέμα και ας πούμε κάτι πιο ενδιαφέρον.
20 χρόνια ΦΟΙΒΟΣ
:laugh1:

1 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 29 Μάιος 2020, 23:56

Αρίστος έγραψε:Καποια στιγμη πρεπει να συνταξουμε οι Αντιπαγκοσμιοποιητες μια λιστα με τα δηθεν εγκυρα παγκοσμιοποιητικα σαιτ, την οποια λιστα να προτεινουμε στον κοσμο να μην την κλικαρει καν.

Αυτο θα ηταν μια υγιης αντιδραση στη λογοκρισια που επιβαλουν οι Παγκοσμιοποιητες σε ακροδεξια η ακροαριστερα η απλως πατριωτικα η απλως αριστερα η απλως ευρωσκεπτικιστικα σαιτ.

.

Ρε, μάστορα! Οσο δίκιο και αν έχεις, ακόμη κι εσύ θα ιεραρχούσες το CNN, πιο πάνω από το μακελειό σε μια δημόσια συζήτηση.

Αν γνωρίζεις το είδος της στράτευσης του "έγκριτου" μέσου, μπορείς επίσης να αποδείξεις κάποια πράγματα: Στο ζήτημα με τη Νορβηγία, αυτοί που μου είπαν ότι είναι fake news ήταν οι αριστεροί κι εγώ τους έβαλα πηγή από το The Guardian που αποδείκνυε τα λεγόμενά μου, εφημερίδα που εκτός από "έγκριτη" είναι και ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΑΤΗ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Μάιος 2020, 00:00

Alien_ex_forums έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Καποια στιγμη πρεπει να συνταξουμε οι Αντιπαγκοσμιοποιητες μια λιστα με τα δηθεν εγκυρα παγκοσμιοποιητικα σαιτ, την οποια λιστα να προτεινουμε στον κοσμο να μην την κλικαρει καν.

Αυτο θα ηταν μια υγιης αντιδραση στη λογοκρισια που επιβαλουν οι Παγκοσμιοποιητες σε ακροδεξια η ακροαριστερα η απλως πατριωτικα η απλως αριστερα η απλως ευρωσκεπτικιστικα σαιτ.

.

Ρε, μάστορα! Οσο δίκιο και αν έχεις, ακόμη κι εσύ θα ιεραρχούσες το CNN, πιο πάνω από το μακελειό σε μια δημόσια συζήτηση.

Αν γνωρίζεις το είδος της στράτευσης του "έγκριτου" μέσου, μπορείς επίσης να αποδείξεις κάποια πράγματα: Στο ζήτημα με τη Νορβηγία, αυτοί που μου είπαν ότι είναι fake news ήταν οι αριστεροί κι εγώ τους έβαλα πηγή από το The Guardian που αποδείκνυε τα λεγόμενά μου, εφημερίδα που εκτός από "έγκριτη" είναι και ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΑΤΗ.

Είναι όμως παγκοσμιοποιητική εφημερίδα, δεν στρέει.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 30 Μάιος 2020, 00:06

Λαχουρένιος έγραψε:Μεγαλη θεοτητα ηταν ο ''Δεν ειμαι φασιστας αλλα..'' με αβαταρ Σφακιανακη. Δεν ξερω αν ηταν ο ιδιος με τον Γιωργη αλλα οποιος και αν ηταν, ηταν θεουλης.

Ο ΔΕΦΑ δεν νομιζω να ηταν τρολ. Μια χαρά σοβαρά μιλούσε/εγραφε,και ειχε αποψάρες. Ξερίζωνε σκαλπ για πλάκα, τα κάρφωνε στο τσοκέφαλό του και τα αφηνε να ανεμίζουν. Ιδίως σε κάτι θρησκειολογίες και κατι συζητησεις με αβγάδες ή "δεν ειμαι αβγός αλλα" στα πολιτικά/κοινωνικά, τους γλένταγε κανονικότατα και σοβαρότατα.
Δεν παιζει να ηταν/ειναι ο Γιωργης. Ο Γιώργης ειναι αλλη φάση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 30 Μάιος 2020, 00:08

Προέλλην έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:

Είναι όμως παγκοσμιοποιητική εφημερίδα, δεν στρέει.

Σκέψου όμως να διαφωνεί ένας παγκοσμιοποιητής με έναν αντι-παγκοσμιοποιητή για ένα ζήτημα και ο αντι-παγκοσμιοποιητής να πει "μα το λέει και το -δικό σου- το CNN".

Αυτό ήταν! Κίνηση ματ και τρομπόνι.

Ενώ με το "μακελειό" ή την "ελεύθερη ώρα" δεν θα πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 30 Μάιος 2020, 00:11

Αγις έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Χαχαχαχα,ρε Αγι...παρολο μισογυνης και μου σπας τα νευρα οκ...σε ψιλοπαω! :D Εχουμε και μια κοινη αντιπαθεια,!
Κοιτα...ειχα την αισθηση οτι εισαι εσυ,αλλα δν ημουν σιγουρη...σκεφτηκα οκ οποιος το εγραψε θα σηκωσει το χερακι,το σηκωσες! :fico:

δεν εισαι ομως η Εσθηρω που ολοι αγαπησαμε :D

καλη προσπαθεια παντως

49 / 100

Οριστε; Για δς ημερομηνια εγγραφης/Ποσο κοντινη με την ημερομηνια εγγραφης με το βορθουμ. Δες και το αβαταρ που εβαλα και μετα βηξε μου που δεν ειμαι η εσθηρ.Χαχχαχαχαχα/....που το σκεφτηκες αυτο; :madwoman:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 30 Μάιος 2020, 00:11

Λεγεώνης έγραψε:Σηκώνεται ξανά.

Εικόνα
0 .

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 30 Μάιος 2020, 00:14

Εσθήρ έγραψε:
Αγις έγραψε:

δεν εισαι ομως η Εσθηρω που ολοι αγαπησαμε :D

καλη προσπαθεια παντως

49 / 100

Οριστε; Για δς ημερομηνια εγγραφης/Ποσο κοντινη με την ημερομηνια εγγραφης με το βορθουμ. Δες και το αβαταρ που εβαλα και μετα βηξε μου που δεν ειμαι η εσθηρ.Χαχχαχαχαχα/....που το σκεφτηκες αυτο; :madwoman:

Όταν γινόταν χαμός εκεί έλειπα και δεν σε πέτυχα. Μπήκα ενεργά μετά από χρόνια το τελευταίο δίμηνο, δύο-τρείς θεωρούσαν ότι έγραφες ως Myrsini.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”