τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Geri
Basic poster
Basic poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Geri » 14 Ιαν 2021, 13:23

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Ιαν 2021, 15:26

bizeli έγραψε:Μιλάμε για κάτι 25χρονα τώρα τελείως κακομαθημένα.
Εμείς οι παλιοί δεν έχουμε τέτοια νοοτροπία. Τα πονάμε τα σχολεία και πολλές φορές κάνουμε αυτοθυσίες για το καλό του σχολείου και των μαθητών μας που είναι πέρα από τα καθήκοντά μας.
Τέσπα.

Παίζει ίσως ρόλο και ότι τα εφηβικά τους χρόνια ήταν τα χρόνια της κρίσης. Δεν θέλουν να δώσουν κάτι παραπάνω στο κράτος από όσα υποχρεούνται.. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Ιαν 2021, 19:00

Adminović έγραψε:
bizeli έγραψε:Μιλάμε για κάτι 25χρονα τώρα τελείως κακομαθημένα.
Εμείς οι παλιοί δεν έχουμε τέτοια νοοτροπία. Τα πονάμε τα σχολεία και πολλές φορές κάνουμε αυτοθυσίες για το καλό του σχολείου και των μαθητών μας που είναι πέρα από τα καθήκοντά μας.
Τέσπα.

Παίζει ίσως ρόλο και ότι τα εφηβικά τους χρόνια ήταν τα χρόνια της κρίσης. Δεν θέλουν να δώσουν κάτι παραπάνω στο κράτος από όσα υποχρεούνται.. :pardon:

τι να πω! με κουφανες η περιπτωση να ειναι κακομαθημενα και ηλιθια δεν παιζει;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Ιαν 2021, 19:26

Adminović έγραψε:

Μπα δε νομίζω ότι είναι αυτό.
Είναι γενιές παιδιών που έχουν μάθει να έχουν δεκανίκι τον μπαμπά και τη μαμά και όταν βγαίνουν μόνα τους πλέον στην ενήλικη ζωή, και δη στην αγορά εργασίας, δεν ξέρουν πώς να φερθούν.
Κι εγώ νέα διορίστηκα (23 χρονών) αλλά είχα μια ωριμότητα και κυρίως ταπεινότητα.

Επίσης, μεγάλη ζημιά έγινε όταν έπεσαν πολύ οι βάσεις στα παιδαγωγικά και έμπαιναν με πολύ χαμηλούς βαθμούς ... οπότε καταλαβαίνετε τώρα το επίπεδο κάποιων.
Τέσπα, δε θέλω να πω άλλα, γιατί είναι και λίγο δύσκολη η θέση μου και δε θέλω να μιλάω εναντίον τους αλλά είναι κάποια πράγματα που τα θεωρώ απαράδεκτα αν θες να νοείσαι εκπαιδευτικός.
Εντάξει για να το σώσω κάπως, γιατί δε μου αρέσει να τους παίρνει όλους η μπάλα, υπάρχουν και αξιόλογα άτομα νεαρής ηλικίας που έχουν όρεξη και αγάπη για το επάγγελμα αλλά έχω συναντήσει και κάποιους που μου έχει πέσει το σαγόνι από την ανώριμη συμπεριφορά τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιαν 2021, 08:40

bizeli έγραψε:Ρε σεις (πετάγομαι από το ένα θέμα στο άλλο τώρα) πάτησα αναφορά στο facebook για ένα σχόλιο που έκανε μία ηλίθια κάτω από ένα δικό μου σχόλιο και το facebook τής αφαίρεσε το σχόλιο σε χρόνο dt.

Δεν περίμενα τόσο άμεση ανταπόκριση από το facebook.
Για την ακρίβεια δεν περίμενα να γίνει τίποτα.

Δεν ειναι ετσι ακριβως, το ποστ αυτο απλα εχει μπει υπο εξεταση. Θα περασουν καποιες μερες μεχρι να το εξετασουν και αν το βρουν παρατυπο θα σβηστει οριστικα, αν το βρουν κομπλε θα ξαναεμφανιστει. Επισης εχω την εντυπωση οτι μπορει απλα να εξαφανιζεται απο αυτον που κανει την αναφορα, οχι απο αλλους αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιαν 2021, 08:43

bizeli έγραψε:Επίσης, μεγάλη ζημιά έγινε όταν έπεσαν πολύ οι βάσεις στα παιδαγωγικά και έμπαιναν με πολύ χαμηλούς βαθμούς ... οπότε καταλαβαίνετε τώρα το επίπεδο κάποιων.
Τέσπα, δε θέλω να πω άλλα, γιατί είναι και λίγο δύσκολη η θέση μου και δε θέλω να μιλάω εναντίον τους αλλά είναι κάποια πράγματα που τα θεωρώ απαράδεκτα αν θες να νοείσαι εκπαιδευτικός.
Εντάξει για να το σώσω κάπως, γιατί δε μου αρέσει να τους παίρνει όλους η μπάλα, υπάρχουν και αξιόλογα άτομα νεαρής ηλικίας που έχουν όρεξη και αγάπη για το επάγγελμα αλλά έχω συναντήσει και κάποιους που μου έχει πέσει το σαγόνι από την ανώριμη συμπεριφορά τους.

Ετσι ειναι οι περισσοτεροι ανθρωποι στους περισσοτερους χωρους γιατι...ετσι ειναι ο homo sapiens γενικα. Απο την στιγμη που η εργασια ειναι ενα μεσο βιοπορισμου και οχι λειτουργημα αναγκαστικα θα βλεπεις τετοιες συμπεριφορες. Οι πιο πολλοι απο αυτους εγιναν εκπαιδευτικοι για να μπουν στο δημοσιο οχι επειδη αγαπανε τα παιδια και την παιδεια.
1 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 16 Ιαν 2021, 12:46

0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Ιαν 2021, 13:03

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Επίσης, μεγάλη ζημιά έγινε όταν έπεσαν πολύ οι βάσεις στα παιδαγωγικά και έμπαιναν με πολύ χαμηλούς βαθμούς ... οπότε καταλαβαίνετε τώρα το επίπεδο κάποιων.

Ετσι ειναι οι περισσοτεροι ανθρωποι στους περισσοτερους χωρους γιατι...ετσι ειναι ο homo sapiens γενικα. Απο την στιγμη που η εργασια ειναι ενα μεσο βιοπορισμου και οχι λειτουργημα αναγκαστικα θα βλεπεις τετοιες συμπεριφορες. Οι πιο πολλοι απο αυτους εγιναν εκπαιδευτικοι για να μπουν στο δημοσιο οχι επειδη αγαπανε τα παιδια και την παιδεια.

Δεν ξέρω τι λέτε όμως απο τους δικούς μου μαθητές είναι πολύ ευχαρστημένος
τα έχω λυσσάξει και αυτά αντέχουν
δεν είναι τυχαίο που μερικά πιάνουν κατ ευθείαν δουλειά μετά το σχολείο πριν το στρατό σε μαγαζιά της ειδικότητας
αυτό όμως πρέπει να ειπωθεί είναι ότι έρχονται στο δικό μου"μαγαζί" έρχονται ξέροντας ότι θα τους λιώσω..
δεν υπάρχει ,δεν ξέρω δεν είδα.. αρχίζουν οι σφαλιάρες
και όσοι δεν αντέχουν απλά φεύγουν γιατί καταλαβαίνουν ότι δεν τους παίρνει
αυτός είναι και ο λόγος που η ειδικότητα μας έχει λίγους μαθητές , όμως όσοι έρχονται πάνε πολύ καλά
μπορώ όμως να πω ότι αν κοιτάξω συνολικά τα παιδιά μάλλον χρειάζεται πολύ δουλειά να γίνει με κάμποσα από αυτά μόλις πατήσουν το πόδι τους στο σχολείο
πρέπει να συσταθεί ειδική ομάδα καθηγητών που να είναι καταδρομείς...!!!!! και να αναλαμβάνουν τις δύσκολες περιπτώσεις..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Ιαν 2021, 15:34

Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν ειναι ετσι ακριβως, το ποστ αυτο απλα εχει μπει υπο εξεταση. Θα περασουν καποιες μερες μεχρι να το εξετασουν και αν το βρουν παρατυπο θα σβηστει οριστικα, αν το βρουν κομπλε θα ξαναεμφανιστει. Επισης εχω την εντυπωση οτι μπορει απλα να εξαφανιζεται απο αυτον που κανει την αναφορα, οχι απο αλλους αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Δεν ξέρω μπορεί να ισχύουν όσα λες.
Πάντως τόσες μέρες μετά το σχόλιό της εξακολουθεί και είναι σβησμένο. Τώρα δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ που δεν το βλέπω.

Αν και νομίζω ότι το έσβησαν τελείως γιατί ήταν ενάντια στους κανονισμούς.
Ήταν ένα σχόλιο τελείως σπαμ που μύριζε από χιλιόμετρα ότι ήταν απατεωνιά. Με καλούσε να επισκεφθώ μια ιστοσελίδα που προσέφερε εργασία και καλά και ότι μπορώ να βγάζω 3.500 $ την εβδομάδα.
Ήταν ένα τελείως άσχετο ποστ κάτω από δικό μου σχόλιο για ένα τελείως άσχετο θέμα.
Απλά τυχαία αυτή έκανε fishing μπας και την πιστέψει κανένα κορόιδο.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 17 Ιαν 2021, 12:01

Τα ίδια και τα ίδια.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”