Επίσης, πολλοί συγκρίνουν τους άντρες και τις γυναίκες πάνω στο θέμα αυτό.
Δε λέω ότι ένας άντρας δεν μπορεί να παρενοχληθεί σεξουαλικά ή ακόμα και να βιαστεί ή να βρεθεί σε μειονεκτική θέση απέναντι σε μια γυναίκα.
Αλλά και από θέμα μυικής δύναμης να το δεις, πόσο εύκολα μπορεί μια γυναίκα να βάλει κάτω έναν άνδρα και να τον βιάσει; Εκτός αν τον ναρκώσει και δεν έχει αντιστάσεις.
Αλλά δεν είναι θέμα μυικής δύναμης τόσο.
Είναι θέμα αντρικού και γυναικείου εγκεφάλου.
Ο αντρικός εγκέφαλος γυρνάει μονίμως γύρω από το σεξ, τα συσχετίζει όλα γύρω από αυτό και σε αντίθεση με τις γυναίκες μπορεί να βρίσκει ακόμα και διεγερτικά όλα όσα μια γυναίκα θα τα έβρισκε ενοχλητικά.
Πχ ένα επίμονο βλέμμα μιας γυναίκας προς έναν άντρα όχι μόνο δε θα τον ενοχλήσει αλλά θα το μεταφράσει ως ερωτικό κάλεσμα.
Ε στις γυναίκες δε λειτουργεί έτσι το πράγμα.
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
bizeli θα συμφωνησω με μερικα αλλα το σκεπτικο μου ειναι αλλο ισως το σκεφτομαι απο την ανδρικη πλευρα
θεωρω βιασμο αυτον που γινεται μονο με την σωματικη απειλη και οτιδηποτε αλλο το θεωρω για γελια
τον δηθεν βιασμο της αθλητριας που για αυτον ξεσηκώθηκε ο κοσμος των μμε τον θεωρω -μη πω
και υποψιν δεν ξερουμε αν εγινε και πως εγινε και αν εγινε... αυτο το δικαστήριο θα το αποφασισει
με λιγα λογια δεν ακουσαμε την αλλη αποψη
αυτο που λες με την σεξουαλικη παρενοχληση το εντασσω στην θελκτική υποχωρηση
ξερεις τι τραβαει ψυχολογικα ενας ανδρας για να ανέλθει στην δουλεια του ;
ξερεις με ποσες υποχωρήσεις και δεσμευσεις; επισης δεν υπαρχει στον κοσμο γυναικα που δεν χρησιμοποιησε
το σεξ θέλγητρο και την γοητεια της για να ανεβει ή και ακομα στον γαμο της
αυτο τι ειναι; αν οχι ενα οπλο στα χερια μιας γυναικας που το χρησιμοποιει κατα ριπας
και υστερα απο εικοσι χρονια μπορει να βγει και να μας πει οτι δεχτηκε σεξουαλικο εμπαιγμο
θεωρω βιασμο αυτον που γινεται μονο με την σωματικη απειλη και οτιδηποτε αλλο το θεωρω για γελια
τον δηθεν βιασμο της αθλητριας που για αυτον ξεσηκώθηκε ο κοσμος των μμε τον θεωρω -μη πω
και υποψιν δεν ξερουμε αν εγινε και πως εγινε και αν εγινε... αυτο το δικαστήριο θα το αποφασισει
ξερεις με ποσες υποχωρήσεις και δεσμευσεις; επισης δεν υπαρχει στον κοσμο γυναικα που δεν χρησιμοποιησε
αυτο τι ειναι; αν οχι ενα οπλο στα χερια μιας γυναικας που το χρησιμοποιει κατα ριπας
και υστερα απο εικοσι χρονια μπορει να βγει και να μας πει οτι δεχτηκε σεξουαλικο εμπαιγμο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

μια μεγαλη καλημερα σε ολους που μας ακουνε !
1 .
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:bizeli θα συμφωνησω με μερικα αλλα το σκεπτικο μου ειναι αλλο ισως το σκεφτομαι απο την ανδρικη πλευρα
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η Μπεκατώρου δεν τον κατήγγειλε τότε. Στη βράση κολλάει το σίδερο.
Εμένα προσωπικά θα μου φαινόταν μεγαλύτερο μαρτύριο να "χαθούν" στοιχεία και μετά να μην μπορώ να αποδείξω τι έγινε.
Θα με έπνιγε το δίκιο μου να ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ατιμώρητος.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη.
Για άλλα θέματα πρέπει να έχεις του κόσμου τα πειστήρια για να αποδείξεις ένα γεγονός αλλά σε αυτή την περίπτωση αρκεί μόνο ο λόγος της καταγγέλουσας και μάλιστα 20 χρόνια μετά; Που δεν αμφισβητώ ότι λέει ψέματα ή έχει πονηρά κίνητρα αλλά με προβλημάτισε αυτό το γεγονός.
Εδώ μπορεί να έχεις πειστήρια, ακόμα και βίντεο, που να αποδεικνύει την πράξη κάποιου και όμως πολλές φορές δεν είναι αποδεκτά από το δικαστήριο ως πειστήρια και εδώ η Μπεκατώρου δεν έχει απολύτως τίποτα (μα απολύτως τίποτα) στα χέρια της και κινητοποιήθηκε όλος ο νομικός (και όχι μόνο) κόσμος.
Αυτό πραγματικά δεν το κατάλαβα.
1 .
-
nemo
- Supreme poster

βγαινει ο αλλος χωρις καμια ντροπη και λεει οτι την αγαπαει και θαθελε να την παντρευτεί οταν η εντεκαχρονη
ενηλικιωθεί και δεν τον μπαγλαρώνει κανεις σε λιγο ολα αυτα θα ειναι συνεχόμενα
ενηλικιωθεί και δεν τον μπαγλαρώνει κανεις σε λιγο ολα αυτα θα ειναι συνεχόμενα
0 .
-
nemo
- Supreme poster

δεν υπαρχουμε σαν ηλιθιος λαος λεμε ....οταν καποιοι φωναζουν για συμμαχια ελλας και ινδιας
σας το λεω για μια ακομη φορα -δεν αντεχω αλλο σανο ουτε απο δεξιους ουτε και απο αριστερους
ή παλι να ξαναψηφισουμε τον σαμαρα ή τον τσιπρα
εισαστε για τον βοθρο ..στον πατο
σας το λεω για μια ακομη φορα -δεν αντεχω αλλο σανο ουτε απο δεξιους ουτε και απο αριστερους
ή παλι να ξαναψηφισουμε τον σαμαρα ή τον τσιπρα
εισαστε για τον βοθρο ..στον πατο
0 .
-
nemo
- Supreme poster

μιαμιση ωρα στο κεπ για απωλεια ταυτοτητος μετα εξω απο την τραπεζα περιμενα δυο ωρες για την σειρα μου
φτανω στον ταμεια για να πληρωσω τα εννια ευρω παραβολο μου ζητησε ταυτοτητα με τα πολλα .......
πληρωσα και δυομιση ευρω προμήθεια και δεκα για φωτο ======ξερετε οτι αν δεν εχετε λογαριασμο σε τραπεζα δεν υπαρχετε;
εγω ειχα και ειπα οτι δεν εχω για να μην μπλεξω με τα μηχανηματα αλλα στο τελος αναγκασθηκα να συρθω
σαν σκουλήκι στο γκισε .....σε λιγο οπως το πατε βλαμμενα θα πληρωνουμε και το χαρτι υγειας με καρτα
που θα χρειαζεται και λογαριασμο σε τραπεζα και ολα αυτα τα οφειλουμε σε αριστερα αποβρασματα που συμμάχησαν
με τα νεοφιλελευθερα αποβρασματα -
φτανω στον ταμεια για να πληρωσω τα εννια ευρω παραβολο μου ζητησε ταυτοτητα με τα πολλα .......
πληρωσα και δυομιση ευρω προμήθεια και δεκα για φωτο ======ξερετε οτι αν δεν εχετε λογαριασμο σε τραπεζα δεν υπαρχετε;
εγω ειχα και ειπα οτι δεν εχω για να μην μπλεξω με τα μηχανηματα αλλα στο τελος αναγκασθηκα να συρθω
σαν σκουλήκι στο γκισε .....σε λιγο οπως το πατε βλαμμενα θα πληρωνουμε και το χαρτι υγειας με καρτα
που θα χρειαζεται και λογαριασμο σε τραπεζα και ολα αυτα τα οφειλουμε σε αριστερα αποβρασματα που συμμάχησαν
με τα νεοφιλελευθερα αποβρασματα -
1 .
-
nemo
- Supreme poster

-που ειναι ο παπαρας ο ραν για να τα του χωσω .....για το αριστεριστικο του παρελθον και παρον ;
0 .