Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Αγις » 30 Μάιος 2020, 00:15

Εσθήρ έγραψε:
Αγις έγραψε:

δεν εισαι ομως η Εσθηρω που ολοι αγαπησαμε :D

καλη προσπαθεια παντως

49 / 100

Οριστε; Για δς ημερομηνια εγγραφης/Ποσο κοντινη με την ημερομηνια εγγραφης με το βορθουμ. Δες και το αβαταρ που εβαλα και μετα βηξε μου που δεν ειμαι η εσθηρ.Χαχχαχαχαχα/....που το σκεφτηκες αυτο; :madwoman:

:whistle:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 30 Μάιος 2020, 00:18

Μόνο μη χαθεί τελείως γιατί έχω μέσα κάτι κείμενα με τα "μυστήρια του ιντερνέτ" που θα πονέσει η ψυχή μου αν χαθούνε οριστικά. Εφαγα αρκετές ανθρωποώρες για να το στήσω το συγκεκριμένο νήμα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Μάιος 2020, 00:19

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Τότε ο Χελ δεν ήταν ακροδεξιός αλλά μετριοπαθής πατριώτης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και ο Αδμίν δεν ήταν -βιτς.

Λίγο δύσκολο να το φανταστείς, αλλά μου είχαν σβηστεί ποστ γιατί έγραψα τα Σκόπια ως Μακεδονία :asd03:

:o :oomg: :s_omg :stavros01: :zali33:

Όπως τα διαβάζεις :asd03:

Μάλιστα είχε βγεί και φετφά ότι οι χρήστες δεσμεύονται νομικά να μην καλούν τα Σκόπια ως Μακεδονία γιατί είναι παράνομο

Kauldron έγραψε:
Börklüce Mustafa έγραψε:Για να το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ.

Για το τι γράφω έχω λόγο εγώ και μόνο. Το ότι για ορισμένους από σας η αναγνωρισμένη σχεδόν από όλο τον πλανήτη Δημοκρατία της Μακεδονίας είναι Σκόπια ή προτιμάτε το FYROM όπως ισχύει για τα διεθνείς γεγονότα και οργανισμούς δεν έχει καμία σχέση και φυσικά δε δεσμεύει ούτε ηθικά ούτε νομικά ούτε εμένα ούτε και κανέναν άλλο να ονομάσει τη χώρα με το συνταγματικό της όνομα.

Η αλλοίωση της δημοσίευσής μου μόνο και μόνο επειδή διαφωνείς μαζί της σημαίνει απλά πως είσαι μεγάλος αλήτης Kauldron, άξιος της μοίρας σου και της οικονομικής μιζέριας σου.

Την μοίρα μου και την οικονομική μου κατάσταση, άσε να την ξέρω εγώ.
Η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως FYROM. Εδώ ισχύουν τα έννομα που ισχύουν στην ΕΛΛΑΔΑ, με βάση τους κανόνες του φόρουμ, με τους οποίους συμφώνησες κατά την εγγραφή σου εδώ. Συνεπώς νομικά δεσμεύεσαι ΚΑΙ εσύ να ονομάσεις την χώρα FYROM.

Την άποψη αυτή στήριξε και ο Άδμιν τότε (για να μην χαλάσει χατήρι στον Χελ, δεν νομίζω να τον ένοιαζε ιδιαίτερα το θέμα). Αν ψάξει στα σβησμένα, μπορεί να το βρεί.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 30 Μάιος 2020, 00:24

Αρχέλαος έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Οριστε; Για δς ημερομηνια εγγραφης/Ποσο κοντινη με την ημερομηνια εγγραφης με το βορθουμ. Δες και το αβαταρ που εβαλα και μετα βηξε μου που δεν ειμαι η εσθηρ.Χαχχαχαχαχα/....που το σκεφτηκες αυτο; :madwoman:

Όταν γινόταν χαμός εκεί έλειπα και δεν σε πέτυχα. Μπήκα ενεργά μετά από χρόνια το τελευταίο δίμηνο, δύο-τρείς θεωρούσαν ότι έγραφες ως Myrsini.

Α ναι; χαχαχαχαχα...σιγα μην εκανα ξανα λογαριασμο! Ουτε για ροχαλα δεν τους εχω!
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 30 Μάιος 2020, 00:26

Αρχέλαος έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Οριστε; Για δς ημερομηνια εγγραφης/Ποσο κοντινη με την ημερομηνια εγγραφης με το βορθουμ. Δες και το αβαταρ που εβαλα και μετα βηξε μου που δεν ειμαι η εσθηρ.Χαχχαχαχαχα/....που το σκεφτηκες αυτο; :madwoman:

Όταν γινόταν χαμός εκεί έλειπα και δεν σε πέτυχα. Μπήκα ενεργά μετά από χρόνια το τελευταίο δίμηνο, δύο-τρείς θεωρούσαν ότι έγραφες ως Myrsini.

κ με αλλο ενα νικ θεωρουσαν οτι εγραφε η Εσθηρω ( η αυθεντικη )
δεν τα πιστευω παντως αυτα ... κακοβουλες φημες
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 30 Μάιος 2020, 00:29

Αγις έγραψε:

Μα αν δεν σε επεισε ο τροπος γραφης μου,αν δεν σε επεισε αυτα που λεω για γκ..ρ συντονιστρια αγαπουλα... :laugh1: και ολο το στολισμα για ΟΔ,αν δεν σε επεισε το οτι λεω τους συντονιστες ΟΔ...,που μονο εγω τους ελεγα ετσι στο βορθουμ,ακομα και αν δεν σε επεισε το αβαταρι /φωτο μου..καλα,δεν σε επεισε η αδυναμια στη Σωσω;
Ντροπη αγαπουλα,ντροπη! :D
Εικόνα

:D
0 .

Ζενίθεδρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ζενίθεδρος » 30 Μάιος 2020, 00:31

Ωραία. Πες μας τώρα ποια είναι η άποψη σου για τα καλλιστεία, γενικώς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 30 Μάιος 2020, 00:32

Εσθήρ έγραψε:
Αγις έγραψε:

Μα αν δεν σε επεισε ο τροπος γραφης μου,αν δεν σε επεισε αυτα που λεω για γκ..ρ συντονιστρια αγαπουλα... :laugh1: και ολο το στολισμα για ΟΔ,αν δεν σε επεισε το οτι λεω τους συντονιστες ΟΔ...,που μονο εγω τους ελεγα ετσι στο βορθουμ,ακομα και αν δεν σε επεισε το αβαταρι /φωτο μου..καλα,δεν σε επεισε η αδυναμια στη Σωσω;
Ντροπη αγαπουλα,ντροπη! :D
Εικόνα

:D

α ναι ;

ανεβασε τραγουδι - το γνωστο σε νεα ερμηνεια - να σε πιστεψω
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 30 Μάιος 2020, 00:33

Αγις έγραψε:
Αρχέλαος έγραψε:

κ με αλλο ενα νικ θεωρουσαν οτι εγραφε η Εσθηρω ( η αυθεντικη )
δεν τα πιστευω παντως αυτα ... κακοβουλες φημες

Ρε εγω δεν μπορω να γραφτω αλλου χωρις να ειμαι η εσθηρω....τι συζηταμε;Δεν εχω κανει διπλο στο βοθρουμ αηδιασα τοσο με την ΟΔ και δνε γουσταρα λεμε.Εδω ειχα γραφτει ταυτοχτονα με βοθρουμ,απλα ξεκινησα εκει και εμεινα..δεν ειχα γραψει ποτε....οταν εφυγα απο το βοθρουμ ειχα σκοπο να γραψω εδω καποια στιγμη αλλα ψιλοκωλονα για καποιο λογο...τωρα που εκλεισε η αηδια και σας ειδα εδω δεν μπορεσα να αντσταθω...και ξεκινησα.... :D

Νταξ το εχεις καταλαβει οτι ειμαι η Εσθηρω....με κοντραρεις αλλα δεν θα μασισω ρε... :lololol:
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 30 Μάιος 2020, 00:34

Perseus1966 έγραψε:Ο Καμερον ειναι συμπαθης θα μπορουσε να περασει και για δεξιος.

Κεντρώος είναι.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”