τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Στύγιος
Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Λαχουρένιος έγραψε:Ισχυει αυτο που λενε οτι τα παντρεμενα ζευγαρια δεεεεν.... ?
Ισχύει μερικώς ( εεε.. 1 φορά τη βδομάδα - κι αν ),αλλά εγώ είμαι αποφασισμένος να διεκδικήσω τα de jure δικαιώματα μου ..
0 .
-
vallon
- Supreme poster

κρίμα ρε σεις που μπανάρατε τον ρέιμπελ
έβαζε τόσο ωραίες φωτογραφίες
viewtopic.php?f=2&t=6619&start=40

έβαζε τόσο ωραίες φωτογραφίες
viewtopic.php?f=2&t=6619&start=40

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Διάδοχος
- Danchō

Αυτός ήταν ο τρόπος δράσης του. Ποστάρισμα ξεβράκωτων, κουτσομπολιών, λίγο γλυκά κουταβάκια, και μετά στο ψητό: νεοναζισμό, ρητορική μίσους και απειλές.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Σκέφτομαι ότι ένα καθίκι που ευτυχώς έφαγε μπαν,(εστω και εβδομαδιαίο..), προσπάθησε να με ''τιμωρήσει'', βάζοντας τη φάτσα μου. Στον Λαχούρ, έβαλε υπονοούμενα για κρεμάλες και τον Νάνδρο τον υποτίμησε, δίδοντάς του ναζιστικό παρατσούκλι. Ένας τέτοιος χρήστης δεν είναι καλοδεχούμενος με την καμία εδώ μέσα. Ευτυχώς που κρατήθηκε η επίμαχη φωτό και πλέον την έχω στα χέρια μου. Το ότι θα κινηθώ νομικά είναι δεδομένο. Δεν το συζητώ.
Όσο για την σελίδα που είμαι Αντμίν, αν και ανενεργή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έχω να πω, πως ανέκαθεν ήμουν αυτή που είμαι και τώρα. ΔΕΝ χαρίζομαι, ούτε χαριζόμουν ακόμη και σε εποχές που η πολιτική αντιπαράθεση, βάραγε κόκκινο. Ποτέ νάζουλο, ποτέ καθίκι.
Τα υπόλοιπα θα ειπωθούν κάτω από άλλη βάση με το τυπάκι απ'το Αμέρικα. Να είναι σίγουρος.Εγώ δεν χαμπαριάζω.
Όσο για την σελίδα που είμαι Αντμίν, αν και ανενεργή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έχω να πω, πως ανέκαθεν ήμουν αυτή που είμαι και τώρα. ΔΕΝ χαρίζομαι, ούτε χαριζόμουν ακόμη και σε εποχές που η πολιτική αντιπαράθεση, βάραγε κόκκινο. Ποτέ νάζουλο, ποτέ καθίκι.
Τα υπόλοιπα θα ειπωθούν κάτω από άλλη βάση με το τυπάκι απ'το Αμέρικα. Να είναι σίγουρος.Εγώ δεν χαμπαριάζω.
2 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Αυτός ήταν ο τρόπος δράσης του. Ποστάρισμα ξεβράκωτων, κουτσομπολιών, λίγο γλυκά κουταβάκια, και μετά στο ψητό: νεοναζισμό, ρητορική μίσους και απειλές.
Ακριβώς. Όλα κεκαλυμμένα, πίσω από ένα προσωπείο. Τίποτε παραπάνω.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Διάδοχος
- Danchō

1 εβδομάδα μπαν είναι σαν να τον λέμε και μπράβο...
Σαν πολύ αψήφιστα να το παίρνουμε το γεγονός.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:1 εβδομάδα μπαν είναι σαν να τον λέμε και μπράβο...
Ναι. Το άτομο θα σκάσει μύτη μετά από μια βδομάδα και θα είναι λες και δεν συνέβη τίποτα. Αν είναι δυνατόν..
0 .
-
Nandros
- Crazy poster

Πασιφάη έγραψε:Ναι. Το άτομο θα σκάσει μύτη μετά από μια βδομάδα και θα είναι λες και δεν συνέβη τίποτα. Αν είναι δυνατόν..
Εμένα με διαολίζει η πούστικη συμπεριφορά του (το παίζει και ομοφοβικός
) με το να κολλάει συκοφαντικές ρετσινιές στους άλλους, όταν ξεβρακώνουν τα επιχειρήματα/κολλήματα/θέσεις του!
0 .