τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
απο πριν την καραντινα εχω να ακουσω καποιο τραγουδι ....τα πραγματα εξελισσονται στο πιο χειροτερο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αυτό δεν έχει ξαναγίνει.
Ακούστε βγάζω τον σκύλο βόλτα.
Έχω ακουστικά στα αυτιά και ακούω ράδιο θεσσαλονίκη. Πετυχαίνω μια κομματάρα ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ πασίγνωστη που είχα κάτι αιώνες να ακούσω.
Ενώ ήξερα ποιο κομμάτι είναι, δε μου ρχοταν ο τίτλος και το συγκρότημα στο μυαλό.
Λέω μόλις πάω σπίτι να το ψάξω αλλά μέχρι να πάω σπίτι ξέχασα και τον ρυθμό του και απ' όλα.
Πώς θα ψάξω τώρα χωρίς να έχω ούτε ένα στοιχείο; Έστω μια λέξη κλειδί. Τίποτα.
Σκέφτηκα το εξής. Επειδή το κομμάτι είναι πασίγνωστο λέω δεν παίζει θα το βρω σε κάποια συλλογή top 100 songs of all time.
Και όντως το βρήκα. Ευτυχώς ήταν στην 94 θέση και δε χρειάστηκε να ακούσω όλη τη λίστα.
depeche mode ρε μλκ
δλδ έλεος, κόλλησα
Ακούστε βγάζω τον σκύλο βόλτα.
Έχω ακουστικά στα αυτιά και ακούω ράδιο θεσσαλονίκη. Πετυχαίνω μια κομματάρα ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ πασίγνωστη που είχα κάτι αιώνες να ακούσω.
Ενώ ήξερα ποιο κομμάτι είναι, δε μου ρχοταν ο τίτλος και το συγκρότημα στο μυαλό.
Λέω μόλις πάω σπίτι να το ψάξω αλλά μέχρι να πάω σπίτι ξέχασα και τον ρυθμό του και απ' όλα.
Πώς θα ψάξω τώρα χωρίς να έχω ούτε ένα στοιχείο; Έστω μια λέξη κλειδί. Τίποτα.
Σκέφτηκα το εξής. Επειδή το κομμάτι είναι πασίγνωστο λέω δεν παίζει θα το βρω σε κάποια συλλογή top 100 songs of all time.
Και όντως το βρήκα. Ευτυχώς ήταν στην 94 θέση και δε χρειάστηκε να ακούσω όλη τη λίστα.
depeche mode ρε μλκ
δλδ έλεος, κόλλησα
0 .
-
Geri
- Basic poster

-
nemo
- Supreme poster

να πω για οσους βλεπουν τα ριαλιτι που εχει γεμισει με δαυτα η τηλεοραση .τι ειναι αυτα ρε βλαμμενοι
που βλεπετε; φωτια και τσεκουρι απο τον ισις θελετε για να ξεστραβωθειτε
-εξαιρω τους συμμετεχοντες αυτου του χωρου για να μην το παμε επι προσωπικου
0 .
-
nemo
- Supreme poster

θα συνεχισω λιγο τον μονολογο μου και ενας πασοκος θειος βλεπει τα ριαλιτι και το σχολιαζει στο φεις
πασοκος Ε!!!! επισης μολις ειδα ενα βιντεο στο φεις -δυστυχως δεν μπορεσα να το ανεβασω ενα γεροντακι
στην αθηνα με μια ντουντουκα να προσπαθει να ξυπνησει τον κοσμο ξυπνατε ρε φωναζει δεν τους εχετε σιχαθεί ακομη ;
οποιος μπορει και θελει να το κοιταξει να το βρει
πασοκος Ε!!!! επισης μολις ειδα ενα βιντεο στο φεις -δυστυχως δεν μπορεσα να το ανεβασω ενα γεροντακι
στην αθηνα με μια ντουντουκα να προσπαθει να ξυπνησει τον κοσμο ξυπνατε ρε φωναζει δεν τους εχετε σιχαθεί ακομη ;
οποιος μπορει και θελει να το κοιταξει να το βρει
0 .
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:να πω για οσους βλεπουν τα ριαλιτι που εχει γεμισει με δαυτα η τηλεοραση .τι ειναι αυτα ρε βλαμμενοι
Εγώ όχι απλά τα βλέπω θα ήθελα να συμμετάσχω κιόλας!
Εντάξει βασικά για να είμαι ακριβής θα ήθελα να συμμετάσχω σε κανένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.
Θα ήθελα να πάρω μέρος στο still standing αν και με τρομάζει η καταπακτή που πέφτεις κάτω και θα ήθελα να συμμετάσχω στον πιο αδύναμο κρίκο με τον τάσο τρύφωνος γιατί έχουμε ακριβώς το ίδιο στυλ σαρκαστικό/ειρωνικό χιούμορ και τον πάω πολύ και πιστεύω ότι θα έριχνα τρομερό γελιό με τις ατάκες του.
Βέβαια,θα φοβόμουν μην δεν απαντούσα σε καμιά εύκολη ερώτηση (που είμαι και δασκάλα) και γινόμουν ρόμπα στο πανελλήνιο και έβλεπα τον εαυτό μου να φιγουράρει στο luben, στο ράδιο αρβύλα και γινόμουν γενικά viral σε όλα τα σόσιαλ μίντια.
Αλλά από το σπίτι που απαντάω τα ξέρω σχεδόν όλα και τα πηγαίνω καλά.
Μου φαίνονται βατές οι ερωτήσεις.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

παλια ημουν κινητη βιβλιοθηκη επειδη διαβαζα καθε μερα για πολλες ωρες και αν δεν ειχα καινουργια βιβλια
διαβαζα τις εγκυκλοπαιδειες τωρα μου φευγουν ολοκληρα κεφαλαια και ισως και βιβλια
παρατήρησα οτι οι ερωτησεις που κανουν σημερα ειναι πανευκολες σε σχεση με το παρελθον σε αναλογα παιχνίδια
οσο για τα ριαλιτι τα συχαινομαι οχι σαν παιγνιδια αλλα για τους γλοιωδες παιχτες που εχουν ολα πλεον
αμα αυτοι ειναι οι σημερινοι ελ στην πλειοψηφια την κατσαμε την βαρκα -πιο βλακες ουτε τα πακισταν
διαβαζα τις εγκυκλοπαιδειες τωρα μου φευγουν ολοκληρα κεφαλαια και ισως και βιβλια
παρατήρησα οτι οι ερωτησεις που κανουν σημερα ειναι πανευκολες σε σχεση με το παρελθον σε αναλογα παιχνίδια
οσο για τα ριαλιτι τα συχαινομαι οχι σαν παιγνιδια αλλα για τους γλοιωδες παιχτες που εχουν ολα πλεον
αμα αυτοι ειναι οι σημερινοι ελ στην πλειοψηφια την κατσαμε την βαρκα -πιο βλακες ουτε τα πακισταν
0 .
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:παρατήρησα οτι οι ερωτησεις που κανουν σημερα ειναι πανευκολες σε σχεση με το παρελθον σε αναλογα παιχνίδια
Ναι κι εγώ το παρατήρησα αυτό.
Παλιά για να απαντήσεις σε μια ερώτηση έπρεπε να ήσουν η λαρούς μπριτάνικα. Πχ ο "εκατομμυριούχος" είχε πολύ ανεβασμένο επίπεδο δυσκολίας.
Για αυτό είπα ότι τώρα είναι βατές οι ερωτήσεις που πιστεύω ότι κάποιος με κοινές βασικές γνώσεις μπορεί να απαντήσει.
Ειδικά στο still standing που έχεις τον αναγραμματισμό είναι "μπροστά" σου οι απαντήσεις.
0 .